הניצוץ

milkshakit

New member
הניצוץ../images/Emo58.gif ../images/Emo85.gif

ראיתי אתמול הניצוץ בפעם הראשונה, וממש לא הבנתי ת'סוף.. כאילו למה הוא היה בתמונה? בשנת 1921?! איך זה הגיוני? וכשהוא הזה וראה מלא אנשים באולם... הוא באמת שתה מהכוס.? היא הייתה אמיתית? ועוד שאלה אחרונה : הגריידי הזה... שהרג ת'משפחה שלו.. למה הוא השפיע עליו להרוג ? תודה :)

nati 911

New member
גם אני ראיתי ולא הבנתי כמה דברים...

מישהו יכול לעזור?

boolbool boy

New member
אוקיי...

רואים את ניקולסון בסוף בתמונה שלו עם כל רוחות המלון, אלה שהוא ראה בבר, ואת הכוסית באמבטיה. והפואנטה של הסרט מראה עד כמה הבדידות יכולה לגרום נזק לגוף האדם, הוא פשוט התחרפן ורצה להרוג אותם פשוט.

milkshakit

New member
קודם כל ../images/Emo85.gif

תודה רבה שבכלל ניסית לעזור
אבל בעצם לא ענית לי על אף שאלה..
אני יודעת שרואים אותו בתמונה, אבל השאלה שלי זה למה? איך הוא היה חי בתקופה שלהם? ואת הפואנטה הבנתי, אבל למה הרוחות אמרו לו להרוג אותם? הם השפיעו עליו גם... אלה השאלות שלי בעצם :)

avshalomariel

New member
אוקיי אז...

את השאלה הזאת שאלו בערך 1000 פעם, וצריך לכתוב את זה בטאגליינס. הוא היה בתמונה בגלל שהוא הצטרף לרוחות שהיו במלון. השאלה היא לא על הכוס, אלא אם היו שם באמת אנשים, והתשובה היא לא. לא הבנתי בדיוק את השאלה השלישית.

milkshakit

New member
אוקיי אז אני אסביר ../images/Emo85.gif

תודה קודם כל על התשובות.. והשאלה השלישית היא למה הגריידי הזה, שהרג ת'משפחה שלו, אמר לג'ק להעניש את אישתו והילד.? כאילו, השאלה היא למה גריידי השפיע על ג'ק להרוג אותם.

milkshakit

New member
לא, זה המלצר הזה ..../images/Emo58.gif../images/Emo85.gif

ששפך על ג'ק משקה ואז ניקה לו את זה בשירותים.

למעלה