הניצוץ!!!!!

DeepTiffany

New member
הניצוץ!!!!!

סרט כל כך מפחיד שלא משנה כמה פעמים ראיתי אותו, רעדתי כמו מטורפת לדקות ספורות אחרי! אין בו המון דם וכאלה אבל הוא פשוט מפחיד פסיכולוגית!

DoctorSatan

New member
../images/Emo58.gif

סופר שתקוע בכתיבת ספרו מקבל עבודה שמתאימה לו בדיוק: הוא ומשפחתו יעברו לגור בבית מלון מבודד למשך כל החורף, יתחזקו אותו וישמרו עליו ובאותו זמן ג'ק, הסופר, יוכל למצוא קצת שקט ושלווה להם הוא זקוק כדי לסיים את ספרו. אבל, כמו בכל ספר של סטיבן קינג, ג'ק מתחיל לפתח שגעונות ומתחיל לדמיין דברים (או שלא). הוא נדבק במה שנקרא Cabin fever( וזה לא קשור לסרט מאתמול). הוא מתחילל להתנהג כמו העובד הקודם שעבד בבית מלון שרצח את אשתו ושתי בנותיו עם גרזן וכמו העובד הזה ג'ק יוצא למסע מטורף בניסיון לרצוח את אשתו ובנו. הסרט נקרא "הניצוץ" משום שלילד הקטן של ג'ק, דני, יש יכולת מיוחדת הנקראת "ניצוץ": הוא יכול לתקשר מוחית עם עוד מישהו שיש לו גם את "הניצוץ" והוא גם מדבר הרבה עם החבר הדמיוני שלו (האומנם?) שהוא בעצם האצבה המורה שלו. סרט חזק בטירוף עם סוף חזק ומוזר. ללא ספק השילוב הטוב ביותר של במאי מוכשר עם ספר מצויין

That 70s girl

New member
אני מתה לראות את הסרט גם כן ../images/Emo13.gif

אני קוראת את הספר. התכוונתי לסיים לקרוא אותו במשך סוף השבוע.. רק שאני עצלנית
ממליצה בקרב
, במיוחד אם אהבתם את הסרט

DAN1EL

New member
לא אהבתי את הסרט כל כך...

אבל אולי זה בגלל שראיתי אותו רק פעם אחת ולא הבנתי ממש את הסוף, רק אחרי הסברים. אין לי בעיה עם סרטים פסיכולוגיים, אבל הסרט הזה היה פשוט הזוי בטירוף! (כמו כל הסרטים של קובריק) אהבתי את האווירה של הסרט ואת המשחק המעולה של ג'ק ניקולסון. ואלוהים ישמור, אשתו בסרט היא אחת הנשים הכי מכוערות שקיימות! והיא משחקת מזעזע, שזה לא מוסיף לטובתה...

DeepTiffany

New member
חחחחחחח

אישתו ממש הזכירה לי את המורה הפרטית ללשון הקודמת שלי גם הספר מעולה, הוא קצת שונה מהסרט, למעשה בסרט אני חושבת שהתעלמו מהמון פרטים, תמיד ספרים יותר טובים מסרטים. לפני שהכרתי את סטיבן קינג לא ידעתי בכלל שאפשר לפחד מספר

boolbool boy

New member
סטורי אוף מיי לייף ../images/Emo8.gif

כמו כל סרטי סיבן קינג: "הניצוץ", "מיזרי", "גרין מייל" - אין בהם השפרצות דם, אין רציחות מזוויעות, רק התחושה והעלילה המצמררת יכולה ללוות אותך ללילות הבאים!

למעלה