הניק הוחלף

Roi inc

New member
למה מאחורה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני חושב שלבחור שהיה איתך, שהוא סטרייט, היו בעיות בהגדרה המינית שלו. לא נראה לי ש- "סטרייט כל יום, הומו ליום אחד" זה נכון לומר... בקשר לסטרייטים... אני מרגיש עמוק באינטואיציה שלי... שכולם דו מיניים, ואם תמצאו לי סטרייט שהוא טהור ממחשבות בנושא בנים, אני אומר - סטייה. השאלה שלי, וזה עכשיו עניין שונה בפני עצמו... אם הטבע יצר גבר כך שהמנגנונים המיניים שלו יתאימו במאה אחוזים לאישה, אז למה נקודת הג´י שלנו נמצאת איפה שהיא נמצאת

Roi inc

New member
טוב שהייתה התעלמות מוחלטת ממני ../images/Emo12.gif

עדיין לא קיבלתי תגובה מאף אחד... אז שוב: אם הומואיות & דו מיניות זה תקלה גנטית - מה עושה שם נקודת הג´י שלנו
וזה באמת מעניין אותי.

MARMELAD

New member
שאלה מצוינת.. אבל אין לי תשובה !

מה עושה שם נקודת הג´י שלנו...? יכול להיות שהקב"ה... אוחצ´ה
? או שזה בונוס כזה... כשהוא תכנן את בני האדם אז הוא שם בהם כל מיני אופציות שרק מי שיחקור את הגוף שלו ממש טוב יידע להנות מהם? המממ... אז זהו שאין לי תשובה. אולי צריך לשאול את זה בפורום יהדות והכרת המקורות, שם יש תשובה להכל.

אביעד21

New member
תיאורית הפונקציונליות

אפשר להסביר את העניין בכל מיני תיאוריות. אך אם הן נכונות או לא זה כבר עניין אחר. למשל תיאוריה אחת קובעת שפעם היינו מין אחד (מוצא האדם מהקוף . . . ) ובמשך השנים התפתחנו לשניים. בסוף התהליך הזה לכל מין נשאר בעצם שרידים מהמין השני, לדוג´ לגברים נשארו פיטמות (סליחה על התיאורים) למרות שאין להם תפקיד פונקציונלי כלשהו. לסיכום התיאוריה גורסת שאברי הרבייה שלנו דומים ומקבילים אחד לשני. אני לא אמשיך לפרט בתאורים (נשאיר קצת מקום לדמיון) בכדי לא להוריד את רמת הפורום, או להעלותו לגיל 18 בלבד. מקווה שעזרתי לך להבין קצת על אנטומיית גוף האדם (לענות על השאלה).

Roi inc

New member
הודעה אחרונה להיום...../images/Emo128.gif

בסדר, השאלה שלי כעת הועלתה בדתיים ונקווה שלהלכה יש תשובה הוגנת.
מקווה רק שלא הבכתי אותם...

MARMELAD

New member
אלוהים ישמור ! תשרשר כבר !

אני לא מבין, מה הבעיה, מה לא ברור כאן, זה מדיר שינה מעיניי !!! עד שעה חמש בבוקר אני יושב מול המחשב כדי לוודא שההודעות שלך משורשרות ! אני לא יכול יותר ! רועי ! אתה חייב לשרשר ! תשרשרשרררררררררררררררררררר! ואחרי ששחררתי קצת לחץ
ואני מקווה שהנקודה הובהרה... אז הנה הקישור להודעה של רועי בפורום דתיים.. ויהיה מעניין לראות מחר מה תהיה התגובה.

Roi inc

New member
גיא...../images/Emo9.gif

סופסוף, למדתי ל ש ר ש ר
עכשיו אני מצליח לגרם לך לקצת נחת

my self

New member
קודם כל,

זאת לא נקודת הג´י שלנו, אלא אחת מהן. המרכזית נמצאת על איבר המין, בחלק התחתון של קצהו. היא גם היחידה שיש לה תפקיד פיזיולוגי ברור, כיוון שהיא תורמת לפעולת הרבייה (מובן שדרושה אישה בצד השני
). עוד אחת נמצאת בחלק הפנימי של איבר המין שלנו (כן, יש חלק כזה, והוא בין שליש ממנו לחצי ממנו), וגם בה ניתן לגעת באופן חיצוני (מתחת לבסיס כיס האשכים). בלוטת הערמונית היא השלישית. אז מהעובדה שהיא מגרה לקפוץ לכך שהייעוד של גירוי זה הוא עידוד מין אנאלי, זה דבר קצת מרחיק לכת לעשות. ואסור לשכוח שאתה לא הומו בגלל שמין אנאלי זה כיף, אלא בגלל שאתה הומו, מין אנאלי זה כיף. רוב ההומואים היו כאלה לפני שחוו מין הומוסקסואלי (ורוב המקרים שאינם כאלה הם מקרים מזעזעים של התעללות מינית). בקיצור - נקודת הג´י יכולה להמשיך להתקיים, והתיאוריה של פגם גנטי יכולה להמשיך להתקיים, וגם התיאוריה הסוציולוגית יכולה להמשיך להתקיים. אני לא מוצא קשר בין הדברים. מייסלף (שמוצא זאת די פאתטי לכתוב הודעה על מין שמתבססת בחלקה על מאמר ובחלקה על דיעה אישית, אך בכל מקרה לא על ניסיון). אגב, המאמר מעניין בכל מקרה, ואני אפילו מציע לצרף אותו לקישורי הפורום.

MARMELAD

New member
המאמר נכנס לקישורי הפורום...

כרגע הם עוד קצת מבולגנים - והקטגוריות לא ברורות ממש. עד ה"שבת שלום" הבא אני מבטיח שהם יסתדרו. בינתיים רציתי להפנות את תשומת לבכם לדבר אחר דווקא - בלוחות הפורום (שעדיין לא פעילים מדי לצערי) ישנה קטגוריה - המלצת אתרים. אז אם יש לכם איזשהוא אתר מעניין, מאמר מבריק, קישור למשהו מגעיל - או כל דבר אחר אתם מתבקשים להכניס אותו ללוח המודעות. אני בכל יום ששי אעדכן את רשימת הקישורים ע"פ הלוחות. זה פשוט קצת מסובך מדי להתחיל לחפש קישורים לאורך הפורום.. בסיידר ? סבבה. ומה כולכם עושים ערים בשעה כזאת בכלל? מילא אני, מתחיל לעבוד עוד חצי שעה. אבל אתם? כולם לישון!

למעלה