הניתוח מאחרינו ב"ה...

יחיאלוש

New member
הניתוח מאחרינו ב"ה...

יחיאל נותח בלילה ע"י ד"ר שינדלר באסותא. ההמתנה מורטת עצבים! המשיך ישירות לשנת לילה. בעלי מדווח כי ישן טוב. אמורים להשתחרר היום בצהריים לאחר קבלת אנטיביוטיקה במחלקה. טיפול המשך בכאבים- בבית. מקווה שהמסגרת והשגרה הביתית יעזרו להסיח את הדעת מן הכאב. תודה לכולכם על הברכות, שנזכה לעדכן בע"ה בקרוב בבשורות טובות!!! יום טוב, חיה.

פרלמנים

New member
שיעבור בקלות, איזה גיבור

יחיאלוש

New member
עדכונים

לכל העומדים בפני ניתוח, קצת תובנות. יחיאל בן 6 וחצי. נותח ביום רביעי בלילה ברגל ימין(לאחר שלפני 3 שנים נותחה רגל שמאל).שוחררנו ביום חמישי בצהריים. ההגעה הביתה עשתה את שלה: סביבה ביתית, אחים מסיחים את הדעת, האוכל של אמא- למרות שאין תלונות על הפינוק שזכינו לו באסותא... אבל, הלילה היה גיהנום!!!!!!!!!!! יחיאל סרב בכל תוקף לקחת משככי כאבים.לאחר לילה הזוי, בשעה 6:30 בבוקר נכנעתי ודחפתי נר נורופן, מה שגרם לו ולנו לישון כמה שעות. בליל שבת לאחר שנכנס למיטה, התחיל להרגיש כאבים. מסתבר שכל הכאבים מופיעים בלילה! הפעם הוא כבר היה למוד נסיון והבין שאין מנוס. לקח כמו גדול סירופ נורופן- ובא לציון גואל! את הלילה האחרון הוא עדיין ישן ללא כל משככי כאבים. מסקנה: ילד שלוקח משככי כאבים אמור לעבור את זה די בקלות!!! תובנה נוספת: מזל שיצאתי לחופשת לידה מוקדמת. אני צמודה אליו!!!אין אפשרות כרגי לשלוח לבית הספר ללא סייעת צמודה.הרגל מגובסת ממש עד למעלה(קו התחתון) על מנת למנוע דריכה עליה. כל הליכה בבית ובפרט לשירותים היא משימה הדורשת מיומנות. אתמול לאחר תרגול קצר על הקביים וא החליט להגדיל ראש והתחיל לצעוד לבד ללא ידיעתינו, ולפתע- החלקה!!פחד אלוהים. בפעםהקודמת הצמדתי לו סייעת לכמה ימים ולאחר מכן הגננות אמרו לי שהיא מיותרת לגמרי. מקווה לסחוב עוד שבועיים(מי היה מאמין שאני אגיד את זה...) עד להחלפת הגבס ואז יהיה עצמאי יותר. סליחה על האורך. מקווה שזה יעזור למישהוא. לשאלות הכי טוב להתקשר. לגסיקה יש את הטלפון שלנו. יום נפלא לכולם, חיה.

למעלה