הניתוח שלי ..

הניתוח שלי ..

כמו שלא צריך לצאת מגידרנו אחרי ניצחון ככה .. לא צריך להוריד את הראש אחרי הפסד .. היו באמת כמה נקודות חשובות שצריך לשפר .. דבר ראשון והכי חשוב הזיכרון של האוהדים .. ג'ובני רוסו הוא בשבילי אליל אני לא מוכן לקלל אותו הוא הביא לי גביע ובגלל זה ג'ובאני רוסו הוא לא על הזין שלי ..! למה לקלל אותו בכלל הרי זה לא אבי נימני .. הוא לא שחצן והוא לא מתנשא הוא עמחה והוא בן אדם טוב שאוהב את המדינה ואפילו כמה פעמים אמר שהוא אוהב את הפועל ב"ש!!! דבר שני תומר חליבה ... למה אתה אוהב רק לדבר ?! מאז הגביע אתה הפסקת לשחק מאז הגמר גביע נראה לפעמים כי שום דבר לא מעניין אותך .. אי אפשר שקייסי יבוא מחדר ההלבשה כדי לנגוח גול .. אני לא מבין מה עשו לדדי בן דיין הרי גם מול רוברטו קרלוס מצליחים להגביע כדורים .. הוא שיחק בסדר גמור ות'אמת אם גוטמן יסית את תומר חליבה לקישור ויחזיר את רמי להגנה אולי נראה יותר טוב כי אם יש משהו שהוא טוב בו ..זאת ההגנה .. שמעתי אוהדים שצוןעקים על בלסינג אז נכון הוא מאבד כדורים אבל אתמול לא היתה נקודה במגרש שלא ראיתי אותו .. פשוט יהלום .. יניב אלול : באמת שהוא מתאמץ באמת שהוא משקיע אבל כנראה זה לא בשבילו להחזיר לאלתר את עוז יפרח להרכב אולי זה באמת הפיתרון החשוב ביותר והגיע הזמן לעבוד על הגבהות .. כי משם הגיע לנו הבעייה מרכז ההגנה שלנו רייק .. דבר אחרון בונפלד תאמין בעצמך אתה תמיד תוכל לכבוש אם רק תאמין נמאס לנו מהנפילות הדביליות האלה .. חבל ! ועוד מסר לאיגוד השופטים מצאתיח לכם עוד שופט מושחת ! שיפוט בייתי לכל הדעות פשוט היו צריכים לרצוח לאנוס ולקבור שחקן של ב"ש כדי שאלון יפת ישרוק לפאול ! לסיכום כל אלה תירוצים וכל זה יפה וטוב .. אבל אני אוהב את ב"ש גם בהפסדים ואני חושב שהם ילמדו .. ועכשיו סוף סוף נחזור לקרקע שהיינו צריכים להיות בה ולהיות מציאותי כי זה לא ריאלי לדבר על אליפות אחרי 2 מחזורים או מצד שני על ירידת ליגה רק להיות מציאותיים !

AK15

New member
תן לי להגיב...

אני מסכים איתך ב100 אחוז שלא צריך לצאת מגידרנו אחרי ניצחון ולא להוריד את הראש אחרי הפסד בקשר לרוסו....עד אתמול באמת שאהבתי אותו והייתה לי הרבה סימפתיה אליו ואיחלתי לו רק טוב אבל אחרי התנועה שהוא עשה לקהל שאהב(ועדיין אוהב נכון לאתמול)אני פשוט מחקתי אותו בקשר לחליבה....באמת קרה משהו לחליבה, אבל אני מאמין שזה יסתדר כי גוטמן זימן אותו לשיחה והוא באמת שחקן טוב בסה"כ בקשר לשופט.....כל מילה מיותרת

AK15

New member
תן לי להגיב...

אני מסכים איתך ב100 אחוז שלא צריך לצאת מגידרנו אחרי ניצחון ולא להוריד את הראש אחרי הפסד בקשר לרוסו....עד אתמול באמת שאהבתי אותו והייתה לי הרבה סימפתיה אליו ואיחלתי לו רק טוב אבל אחרי התנועה שהוא עשה לקהל שאהב(ועדיין אוהב נכון לאתמול)אני פשוט מחקתי אותו בקשר לחליבה....באמת קרה משהו לחליבה, אבל אני מאמין שזה יסתדר כי גוטמן זימן אותו לשיחה והוא באמת שחקן טוב בסה"כ בקשר לשופט.....כל מילה מיותרת

מוצארט

New member
לי תמיד תהיה סימפתיה

לרוסו, גם אחרי אתמול... ואני ממש לא מסכים אתך בקשר לשופט. הוא עשה טעויות ב-2 הצדדים. ובאת כדאי שאלעד יתפוס יותר אומץ ברחבה, ולא יפול כמו איזה שבלול בהריון...

למעלה