הניתוח של שון נגמר
IנשיקהI

לין777

New member
הניתוח של שון נגמר ../images/Emo13.gif IנשיקהI

סוף סוף עברנו את הניתוח בשלום אתמול עברנו יום קשה במיוחד יום של פחד והרבה בכי אבל הכל מאחורינו העין נפוחה ויש שטף דם פנימי נקווה שעוד שבוע לא נראה כלום והכל יסתדר הניתוח היה בדיוק חצי שעה אבל זה היה נראה לנו כמו נצח ההתאוששות מהרדמה מלאה לוקחת המון זמן והילד עצבני וישנוני... בכל מקרה רציתי להודות לכל מי שאיחל בהצלחה ודאג לנו, כייף שיש כאן אנשים שאכפת להם מאחרים ובמיוחד שלא מכירים אישית זה מחמם את הלב ובכלל כייף לנו להיות הורים בגלל זה יש לנו נושא משותף לדבר עליו.... שנהיה בריאים ונהנה מהילדים המקסימים שלנו כי זה הכל בחיים....

יופי יופי יופי../images/Emo70.gif

את נשארת איתנו, נכון
רק בריאות והחלמה מהירה לשון

רותי ע

New member
../images/Emo142.gif ../images/Emo141.gif ../images/Emo39.gif זר פרחים לשון

ולאמא שלו שעמדו יפה במשימה
החלמה מהירה. ואם את כבר כאן אז מה תאריך יום ההולדת של שון? כדי שאצרף אותו לרשימת ימי ההולדת ונוכל לחגוג לו יומולדת בפורום..

לין777

New member
תודה על כל העידוד../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תאריך יום הולדתו של שון הוא 26.10.2000 אנחנו עכשיו בשלבי החלמה ומקווים שביום ראשון נחזור לגן כי כולם מחכים לו בכל מיקרה שיהיה לכולם כאן יום משפחה שמח והרבה אהבה לכל המשפחות ביום האהבה... מאיתנו

jole

New member
../images/Emo24.gifהחלמה מהירה../images/Emo70.gifמהירה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

יונית ש

New member
רק בריאות ../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לשון ותמשיכו להנות ממנו כמה שיותר יונית

נועה בת

New member
ברכות להצלחת הניתוח ויש לי שאלה

קודם כול יופי שעבר לכם כבר.. למרות שאני לא מעודכנת בכול הפרטים שאלה לי אליך - גם ביתי צריכה לעבור ניתוח בהרדמה מלאה האם יש לך המלצות לגבי מרדים ? בית חולים וכו´ ... תודה

לין777

New member
לגבי רופא מרדים

אין לי מושג בכלל עברנו את הניתוח ברמת מרפא ששם יש מרדימים אין לנו שום מושג בעניין הזה ומאד פחדנו אבל נפגשנו עם המרדים לפני הניתוח והתרשמנו לטובה הוא עודד אותנו מאד ונראה לי שהרפואה של היום מאד טובה ומעודדת הכל מאחור וזה הכי חשוב, ובכל מקרה בהצלחה רבה לכם

למעלה