הנכדה של... והבת של...

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך
זהו יצור פלאי ומדהים ../images/Emo25.gif

משהו כזה מתוק רוצים כל הזמן לנשק לפנק ולחבק. שיהיו לה חיים נהדרים.

מנופ

New member
שאלה של פולניה טיפוסית

למי היא דומה
מתוקה מאוד תהני ממנה ג´יפ

jif

New member
כפי שעניתי במקום אחר

כרגע היא שילוב אבל כשהיא היתה קטנה יותר, היא היתה רק אבא שלה ולא היה גאה ממנו בעולם. וזה בסדר, גם אני פולניה

אמא , היא מזכירה אותי בינקות../images/Emo12.gif

יותר שיער ויותר בהיר (ואני מאמינה שהיא בהירה יותר) ממש דומה לי ויש לי אפילו תמונה בסגנון הזה. טפו, טפו, טפו, ועוד טפו. חמסה חמסה חמסה איזו פרח מתוק ואיזה לחיים של סופגי וואו, אני מתה על היצורים האלה חבל על הזמן. גי´פי ה צ ל י ח ל ך .

jif

New member
יש איזה סבא

שהיה רוצה שאני אגיד שהיא דומה לו
סבא עציון היה מאוד מאוכזב שהיא לא יצאה בלונדינית עד כדי לובן כמו בתו (ובעלה), אבל עם כל זה (אני חושבת) הוא אוהב אותה. תשלחי תמונה שלך שנשווה. מרוב שתופסים לה בלחיים כל הזמן, כי איך אפשר שלא, היא כבר עושה את זה לאחרים ומוסיפה: אייה אייה אייה. חולה עליה. תודה על המחמאות.

על הלחיים שלי תמיד היו סימני שיניים

ןתתארי לך את הנינג´ות המרוקאים האחים של אמא שלי. אני צריכה לחפש בארכיון המשפחתי איזו תמונה ולסרוק לך אותה, ל ה ת ע ל ף איזו בונבונירה.

הגנובה

New member
חבל על הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif - הנה מי שתסובב

אותו על האצב הקטנה

amitmom

New member
איזו מתוקה..טוב נו..ולשאלה המתבקשת

היא דומה לסבא ע´? (הסבא ביקש שאני אשאל..סתתתתתתתתתם) יש לה מותק של לחיים. הרבה נשיקות שלוחות אליה ממני.

jif

New member
צר לי

לאכזב את סבא ע´, אבל היא לא דומה לו!! מה שכן, הוא הסבא שהיא הכי אוהבת בעולם

amitmom

New member
jif jif יקירתי, הסבא ע´ טוען שהיא

דומה לאמא שלה. אז הכל בא על מקומו בשלום. אגב, גם אצלי בבית קוראים לי ג´יפ או ג´יפה (jifa) אולי זה בגלל שיש לנו את אותו שם..חה..חה.

jif

New member
אותו שם

ואתן חברות שיתנו את הכינוי??? גם נולדנו באותה עיר, לא?

amitmom

New member
האמת היא שנולדתי ביפו בצהלון..אז זה

זה לא נחשב..חה חה. בקשר לחברות..לבושתי, אני לא ממש זוכרת משהו מהתקופה הזו. עברנו לעיר אחרת כשהייתי קטנה. את הכינוי דווקא הדביקו לי במשפחה שלי..יש להם חוש הומור מוזר. אבל להגנתי אומר..שעכשיו הורי ואחיותי גרים שם שוב ורק אני בגלות. אבל בהחלט שתינו מאותו הכפר.

עדי 4

New member
היא משגעת

רק עכשו ראיתי את הנכדה/בת . הרבה נחת ואושר. עכשו תכניסי תמונה של הסבא שנראה לבד שהם לא דומים

למעלה