הנכדה של מרק טווין! - בלעדי!

הנכדה של מרק טווין! - בלעדי!

לא היא בכלל לא! אבל ללא ספק היא בין הזמרות המצליחות ביותר בעולם. פה בארה"ב היא מוכרת יותר כזמרת קאונטרי למרות שהיא פופולרית בקהל הרחב. האלבום שלה come on over הוא אולי המצליח ביותר אבל ללא ספק הקודמים מוצלחים יותר. אני שמחה על הפורום ומאחלת הצלחה לכולם! אתם מוזמנים לבקר מעריצה נוספת,אורסולה.

mprb

New member
אני לא מצליחה להיכנס לאתר שלך....

בכל מקרה- ברוכה הבאה! איזה כיף לך שאת בארה"ב! שם היא בטח כל הזמן מופיעה ויש לה יותר הכרה!!!! לפעמיים זה ממש מבאס שכמעט ולא מכירים אותה פה בארצינו הקטנטונת.....

Squad 55 Taylor

New member
אורסולה...

מאיפה את בארה"ב אני צריך עזרה ממישהו\י ששם ממש טובה קטנה... תיצרי איתי קשר באיסקיו

מצטערת אין לי icq,אך ניתן...

לכתוב לי ישירות לאי-מייל.ursula_model@walla.co.il והנה שוב פעם הכתובת של האתר למי שניסה להכנס אך לא הצליח.

Squad 55 Taylor

New member
אורס...

לא אכפת לך שאני יקרא לך ככה נכון? שומעת איפה את גרה בארה"ב באיזה עיר? אני צריך טובה קטנה... אגב מה את עושה בארה"ב?

אני כרגע בניו-יורק וחברים שלי...

קוראים לי אוצ'ו UCHU כך שגם אתה מוזמן. במה אני יכולה לעזור?

Squad 55 Taylor

New member
אוצ'ו....

אבל למה רשום ת"א? ניויוקר?!?!?!! זה בדיוק מה שחיפשתי! תביני... אני אוסף פאצ'ים של FD ו- PD (את בטח יודעת מה זה) והייתי מת להשיג אחד של ה NYPD ואחד של ה FDNY ואפילו גם את ה EMS ורציתי לשאול אם יש מצב שאת יכולה לשלוח לי אותם או אחד מהם?

פה עוד קוראים להם גיבורים...

את האמת אני כבר לא יכולה לסבול את הפטריוטיות האמריקאית שבה כל אחד שעובד במכבי אש הוא HIRO אך אשמח לעזור רק שאין לי מושג היכן ניתן להשיג את התגים האלה. אוצ'ו.

Squad 55 Taylor

New member
מה?

דבר ראשון זה HERO.... דבר שני... מה רע בזה?! זה מצוין! הם גיבורים! הם ניכנסו לבניין בוער כדי שאנשים אחרים ינצלו ונקברו שם חיים! הלוואי ובארץ רק היה חצי מהפטריוטיות הזאת.... אני נוטה להאמין שאת לא ניו-יורקית מכמה סיבות: 1. רשום בכרטיס שלך ת"א 2.לא ידעת לרשום HERO 3.לא כ"כ קשה למצוא כזאת חנות בניויורק 4.לא מאמין שמישהו שונא את הפטריטיות הזאת גר בניויורק... אז לא משנה כבר תודה

ניתוח מצויין,מסקנה מוטעת!

דבר ריאשון אני לא שונאת אף אחד. דבר שני תתיפלא כמה אנשים גרים באמריקה בלי לדעת אנגלית. דבר שלישי בשביל להרוויח כסף באמריקה לא צריך לאהוב אותה,תישאל את הפועל הרומני הריאשון שאתה רואה אם הוא אוהב את ישראל? ושוב אין לי שום דבר נגד HIROS שמחתי לעזור...

Squad 55 Taylor

New member
רגע אז לא הבנתי..

את ניויורקית או לא???? ושוב! זה HERO... חוץ מזה הפועלים הרומניים הם מפגרים! הם לא חוקיים ולא אמורים להיות פה! אם אני יילך למקום זה כי אני אוהב אותו ואני מתכנן לגור בניויורק במיוחד כי את העיר הזאת אני אוהב... אז מה נסגר אתיך את מת"א?

מה עשו לך?

מה עשו לך הפועלים הרומנים? ולמה השינאה הזו? הם בסך הכל מנסים להרוויח את לחמם ותאמין לי זה לא קל.(אתה יודע כמה ישראלים לא חוקיים יש פה? בטח יותר מת"א) אז כן,אני בניו-יורק,במקור אני מת"א ואיזה סיבה יש לי לשקר לך? אם כבר אמריקה אז ניו-יורק זו באמת חצי נחמה.כל השאר באמת זוועה.אבל זו רק דעתי...ברגע שאני אגמור את הפרויקטים שלי,גוד ביי אמריקה! פה הכל זה כסף,אה כן יש גם HIROS

Squad 55 Taylor

New member
סליחה?!

הם לא חוקיים! שיעופו מפה! לגבי ישראליים לא חוקיים? אין לי מושג.. סורי.... למה זוועה? מה כ"כ רע באמריקה???? איזה פרוייקטים על מה את מדברת אישה? ושוב את בכוונה מעצבנת אותי אבל זה HEEEEEEROS

כמה מלים אפשר לכתוב על אמריקה?

מה כל כך רע באמריקה? יש לי שאלה יותר טובה...מה טוב? תקשיב טוב למילים של השיר של פורטיס "אמריקה" ותאמין לי hiros או לא hiros הכל אמת.אורסולה. נ.ב אל תתעצבן...ובינתיים אתה יכול לנסות להשיג את התגים של מגן דוד אדום?!

Squad 55 Taylor

New member
אמריקה!

שאני יקשיב למילים של פורטיס??? טוב שלא אמרת אביב גפן... ונתנת לי שמות של מכורים... תקשיבי אולי לשיר NEW YORK של פראנק סינטרה או יו 2.... מה זאת אומרת HEROS או לא HEROS הכל אמת? ואני כן יתעצבן כי את שוגא בכוונה! התגים של מד"א... יש לי...

למעלה