הנכדודעס היו אצלנו, שישי-שבת, הורים חגגו יום נישואין

פונדיצ'רי

Active member
רק לי זה נראה לא לעניין להעלות תמונות שלהם כאן? הרי אם היו בגירים, הסבא לא היה מרשה זאת לעצמו

אבח"י

Well-known member
רק לך.
אם את מניחה שהסבא מפרסם ללא רשות הורי הצאצאים, אז את גם מוזמנת לפנות למשטרה או לכל גוף המגן על רכים וחסרי ישע. ווייי, כמה נמאס לי מהצדקנות הזו, יכלת לברר אתי לפני העלאת התמיהה הכלכך מתחסדת שלך.

פונדיצ'רי

Active member
לא יודעת אם טרחת באמת לשאול את הורי הנכדים (תחושת בטן שלא), אבל תאר לך שהנכדה המתבגרת שלך תגלוש ביום מן הימים באיזושהי רשת חברתית ותחליט להעלאות תמונה, לכל דכפין, של "הסבא המגניב שלה". לא בטוחה שהיה מוצא חן בעיניך.

אבח"י

Well-known member
תחושות הבטן שלך ראויות לגנאי, ההשערות שאת משערת ומעלה בזויות. גם ההסבר הדי דבילי שלך מצחיק אותי מאוד. אבל היי - בחרת להיות מגינת הנכדות שלי. בשמן אני מודה לך.

פונדיצ'רי

Active member
אני אולי בזויה, ראויה לגנאי ודי דבילית (יש בזה משהו 🙂), אבל אתה יודע שאני צודקת. מסור לנכדות המתוקות שלך "על לא דבר". שסבא יחכה כמה שנים עד שהן תהיינה בוגרות יותר להחליט בעצמן.

אבח"י

Well-known member
אני יודע שההתחסדות שלך משעממת, שלא כתבתי "את" אלא "תחושות בטן" ו"השערות", כך שמה שאת חושבת על עצמך זו באמת בעיה שלך, לא אני כִּנִּיתִיךְ כך. לגבי נכדותיי בעתיד... עם מְגֵנָּה כמוך מי צריך אויבים, באמת?!

אבח"י

Well-known member
נראה אם כל התמונות תעלנה
שתיים מהן צולמו בחשיפה איטית .

קבצים מצורפים

• IMG_0749.jpg
    IMG_0749.jpg
    KB 261.4 · צפיות: 6
  • IMG_0750.jpg
    IMG_0750.jpg
    KB 204 · צפיות: 6
  • IMG_0751.jpg