הנכות שלי

הנכות שלי

אתמול בסדנת התאטרון עשינו אימפרוביזציות בזוגות כך שאחד מבני הזוג הוא דמות של בעל מום כלשהו (נכות כלשהי) והשני הוא "אדם רגיל". ככה התפתחו קטעים והתקשרויות בין הדמויות. אחר-כך הזוגות התחלפו. זה שהיה בעל המום עכשיו הוא "רגיל" וההפך. ואני בתוך התרגיל הזה גיליתי את הנכות שלי. הנכות של נטע ולא של הדמות. זאת שחוסמת את ההתקשרויות עם האנשים. שחוסמת את היצירתיות. ושכולאת אותי. נכה 100%

נכות בתקשורת

לא יודעת למה כתבתי 100%. זה מחשבות של ייאוש. אחרי שניסיתי ואני מנסה את כל סוגי הטיפול. ממש מתסכל שהנכות הזאת והכאב הזה פוגש אותי גם שם, במקום שאני הכי אוהבת. על הבמה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
את עדיין בדרך

יש טיפולים שלא ניסית, יש דרכים להחלמה שעדיין לא הלכת בהן. אל תוורתי נטע. יש מה לעשות. ואת לא נכה. איש לא מושלם וכל אחד מסתובב בעולם הזה עם חבילה, מי עם יותר כבדה ומי עם יותר קלה. לא להתייאש!

לנטע

הכותרת שלך הנכות שלי עוררה אותי למחשבות ואולי זה לא כל כך ימצא חן בעניך ובטח תכעסי עלי אז סליחה מראש.אני מודעת לזה שגם בעי רגשית היא נכות ואני לא מזלזלת בזה(בשום פנים ואופן לא)רק הייתי מבקשת מחברי הפורום שיעצרו לרגע ויחשבו עם כל הקושי כמה נהדר שיש לנו ידים ורגלים ואנחנו יכולים ללמוד,לבלות,להתחבר ולהיות עצמאים ולעמוד על שלנו ושיזכרו את אלה שאפילו מזה לא יכולים להנות בעניהם אנחנו נחשבים נורמלים הם מקנאים בנו ורוצים להיות כמונו(ואני ודעת על מה אני מדברת). שלך חנ גונן

למעלה