הנכים וניצול פולטי!! ( עמיר פרץ)

hebrew1

New member
הנכים וניצול פולטי!! ( עמיר פרץ)

עם עמיר פרץ לא ישים לב מה שיקרה בסוף זה במקום שיזכרו אותו כאחד שעזר לנכים יזכרו אותו כמנצל הנכים למטרות פוליטיות מדוע הוא לא נוקט עמדע ברורה ומשבית את המשק עד לקבלת דרישותינו אולי זה נוח לו ככה הצילומים כמגן החלשים שרק מה שמעניין אותו זה השרדותו הפולטית אחרת אני לא מבין את הסחבת ולמה אין שביתה כללית שתקיף את כל המשק מה קורה פה באמת

טוביהל

New member
הנכים וניצול לסוגיו

מסכים איתך בכל מילה ויותר מכך ברצוני להציע כי הנכים השובתים יפסיקו להצטלם עם פרזיטים פוליטיים המנסים לתפוס טרמפ עלינו עדיין לא השגנו שום דבר וכבר מחלקים תודות וכיבודים פשוט להקיא.

smile2life

New member
הרבה יסכימו איתי

שמלאכים כמו אילן גילאון אין הרבה וכנראה לסיעת המעט של עמיר פרץ יש הרבה מה ללמוד מהאדם הזה - שרבים מהשובתים מכירים. אוהבים אותך גילאון
נשיקה|

שלמה.ל

New member
עמיר פרץ

לא ברורה לי ואפילו תמוהה בעני התנפלותכים אל עמיר פרץ. לצורך הבהרה איני חבר הסתדרות כך שאיני מחויב לו ואיני בוחר בשל כך. השביתה כולה מתבססת על נכונותו לעזור הרבה יותר מלהצטלם, כל השרותים הניתנים במקום השביתה מאוכל דרך מזרונים, שמיכות ,תרופות ,שתיה,נייר תועלת וחומרי הגיינה ובקיצור כל דבר מיגע בסיועו והפעלתו דבר ששום גורם אחר לא לקח על עצמו כולל לא ארגון הגג של הנכים (ועל כך יכול להתבייש). הקרדיט כולו מגיע לעמיר פרץ ואנשיו העושים ימים כלילות לרווחת הנכים במקום ועל כך שישאו ברכה. הגיע הזמן שגם נדע לפרגן ולא רק להשמיץ , להעביר ביקורת אין קל מזה החכמה היא בעשיה. חכמים הזהרו בדיברכם אמרו חז"ל

שלמה.ל

New member
תוספת

א. סליחה על שגיאות הכתיב מרב עצבות על מה שכתבתם. ב. החסרתי במה שכתבתי את אילן גילאון שעזרתו היא כבירה ועל כך ברכותי לו כן ירבו כמוהו. ג. ברכותי ואיחולי החלמה מהירה וטובה לאריה צודקביץ .

121שי

New member
אילן גלאון

עד תחילת השביתה אילן גלאון לא העביר שום הצעת חוק למעננו, ולא העלה את נושא זה בפני הכנסת. לדעתי אתה טועה. אם אני טועה אז סליחה. שי

121שי , ח"כ אילן גילון עושה ימים

ולילות למען ציבור אנשים עם מוגבלויות. הרבה לפני השביתה. מגיע לו כל הקרדיט.

למעלה