הנמחק השירשור עע אבות שמקלחים

gils33

New member
אכן כן

לאחר שקראתי את כולו שוב החלטתי למחוק,נאמרו דברים שלא היו אמורים להאמר דיון זה כבר לא היה,מגעיל לטעמי דיברנו על הנושא כבר ומיצינו לטעמי.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif ואישית אני מודה לך על המחיקה

מודה שהגברת הלא נכבדה עיצבנה אותי ברמות מודה שלא בגלל שכבר דיברו על זה אלא כי זיהיתי את ריחו המסועב של "ממיר" מודה שדברמם כאלו יכולים להוציא ממני את השד .... תודה גיל

hag70

New member
../images/Emo12.gifאתה לא רציני?../images/Emo122.gif

אלה הסיבות למחיקת שרשור שלם? לא נאמר שם שום דבר שדורש מחיקה. גם אם הנושא דובר כבר פעם בפורום. זה חלק מפורום פומבי. בעיני חמור מאד.

akavishon

New member
מסכים עם כל מילה

עם כל הכבוד למנהל הפורום, אני חושב שהיה פה דיון לגיטימי, אמנם בטונים גבוהים, אבל שום דבר שמצדיק את מחיקת השרשור כולו. אני מאוד מקווה שזה היה מקרה חד פעמי.

גרי רשף

New member
../images/Emo45.gif

לא הספקתי לקרוא בטרם נמחק, אבל אם יש שירשור שנגרר לכיוונים לא ראויים (ניבולי פה, איחצון, פרסום מסחרי..) יש למחוק נקודתית, ולא למחוק את הכל בתואנה שכבר דיברנו ומיצינו. יש פה הרבה שירשורים שאינם מעניינים אותי או אינם לטעמי, אז אינני נכנס. אם פלוני או עשרה פלוני אינם מתעניינים בנושא- שלא יקראו ושלא יצפו שימחקו.

gils33

New member
קיבלתי את העצות

תודה לכם,מקבל את תגובתך,שוב אכן הקצנתי,בפעם הבאה ינוהל נקודתית לאלו שפוגעים ברגשות האחר. בשרשור זה הייתה ממש פגיעה ולשון הרע כלפינו,נקראנו כאן סוטים. לאחר כל התגובות החריפות קראתי מהתחלה עד הסוף את השרשור וראיתי שהוא ממש לא לעניין,המון תגובות פוגעות ולכן מחקתי. בפעם הבאה ימחקו הגולשים הפוגעים נקודתית

gils33

New member
בוקר טוב

כמו שאמרתי לא מצאתי את הדיון חשוב,שוב כי הוא דובר בעבר,התגובות הגיעו לרמה נמוכה מאד. נאמרו שם בהחלט כמה דברים הראויים מחיקה, לכן מצאתי למחוק אותו. חד פעמי? - לא בטוח בכלל,אם אני אמצא שהדיון בנושא מסויים יירד לפסים לא מתאימים,אז כן הוא ימחק. חמור מאד - אני לא חושב שזה עד כדי כך חמור כי שוב,הנושא דובר ומוצא בעבר.

hag70

New member
צר לי לאמר

זה לא הפורום שלך ולא מנהלים אותו לפי גחמות שלך. בפורומים של תפוז הודעות נקודתיות נמחקות (ובשל אילוצי מערכת גם ההודעות שמתחתיהן) בגלל חריגה בוטה מתקנון תפוז (אאוטינג לגולש, פרסומות, פגיעה בוטה בגולשים, התלהמות של טרולים ועוד). ראה סעיף 20 כדי ששרשור שלם ימחק הוא צריך להיות בוטה בצורה קיצונית. "לא מצאתי את הדיון חשוב" זו בטח לא סיבה למחיקה. "הדיון כבר דובר" זה בטח ובטח לא סיבה למחיקה. דיון לא מוצא חן בעיני מישהו? אפשר פשוט להתעלם ותוך יום יומיים הדיון יעלם לעמוד 2 ואז לארכיון. וכן, זה מעשה חמור מאד. חמור מאד מאד. אנחנו נמצאים פה בפורום ציבורי שפתוח לקהל הרחב שיכול לדון על נושאים רבים ומגוונים, גם כאלה שנדונו בעבר בלי הפרעה (חוץ מהפרה בוטה של תקנון תפוז כמובן). וזה צריך להשאר ככה נראה לי שמגיע לגולשים שההודעות שלהם נמחקו הסבר טוב יותר מאשר "השרשור לא נראה לי אז מחקתי אותו לגמרי". חבל שהגענו למצב הזה.

gils33

New member
טוב

קיבלתי את דברייך,כמו כן את דברי חברי הפורום,אכן הקצנתי - אך אם כבר פנינו לתקנון: ראי מה רשום - אני מצאתי לפחות 3 סיבות למחיקת הדיון,התקנון רשום בלשון נקבה אך מכוון לשני המינים: ראי - לשון הרע ונזק לצד ג',גם את זה וגם את זה היה בדיון כשאת עושה שימוש באתר, אנא עשי בו שימוש בהתאם להוראות התקנון והדין. אנא המנעי מפגיעה בגולשות אחרות ואף בצדדים שלישיים שאינם צפויים להשתמש באתר. כמו כן, יש להישמע להוראות הפעלה ולהנחיות שנמסור לך מעת לעת; מבלי לגרוע מכל הוראה אחרת בתקנון זה, הנך מצהירה ומתחייבת כלפינו כדלקמן (אין בסעיפים שלהלן כדי לגרוע האחד מהשני): לא להעלות תכנים שיש בהם לשון הרע; לא להעלות תוכן שיש בו או בפרסומו כדי להוות עילה לתביעה או תוכן העלול לגרום נזק לצד שלישי כלשהו או לתפוז; לא להעלות כל תוכן שיש בהעלאתו או פרסומו (בהתאם לתנאים הקבועים בתקנון זה) משום פגיעה בקניין רוחני של צד שלישי, בין היתר זכויות יוצרים, זכויות מבצעים, סמני מסחר, שמות מסחריים, מדגמים, פטנטים וכדומה; לא להעלות כל תוכן שיש בהעלאתו או בפרסומו משום פגיעה בזכויות צד שלישי, בין היתר גילוי סודות מסחריים, הפרת זכויות חוזיות, הפרת חובות אמון, עוולות מסחריות וכדומה; לא להעלות כל תוכן שהוא או פרסומו אינם חוקיים או מהווים (או עלולים להוות) הפרה של דין כלשהו או חומר המעודד, תומך, מסייע, מספק הוראות לביצוע או מנחה בביצוע מעשה המהווה עבירה פלילית לפי דיני מדינת ישראל; לא להציק או להטריד גולשות אחרות ובכלל זה (בין היתר) לא לערוך "משפטי שדה" לגולשות אחרות וכן להימנע מהצעות מגונות לגולשות אחרות; לא להעלות תכנים בעלי אופי גזעני או תכנים שיש בהם כדי להסית לגזענות; לא להפריע או לנסות להפריע להתנהלותו התקינה של האתר; לא להעלות תכנים בעלי אופי בוטה, מגונה, גס או בלתי הולם;

Master Stav

New member
צר לי להשיב

הפורום בהחלט מתנהל לפי ועל פי דרכו של מנהל הפורום תוךם כדי הקשבה( וירטואלית ) לציבור הגולש הוא אכן פורום ציבורי אך גם לפורום ציבורי יש מנהל ומנהל רשאי להפעיל שיקול דעת בנושאי הניהול ובתוכם המדובר ועם נעבור לסיבות המחיקה 1. היו שם השמצות פרועות 2. היו שם קביעות שגורמות לכל בר דעת להתחלחל 3. הדיו אכן מוצא והפך להיות לא יותר מכר לנאצות 4. הייתה פה פגיעה בגולשים ...כן נפגעתי וכך גם העברתי למנהל הפורום את תחושותי 5. מבירור קליל ל אותה מפרסמת עולה כי זה לא הפורום היחידי בו היא עושה גלים וזאת בגין בעיה אישית שלה אהיה בוטה לא מעניינת אותי הבעיה האישית שלה , יש דרכים להוציא אגרסיות ומקומות מקצועים לכך הפורום הזה מיועד לתמיכה באנשים עם חשיבה של הורות אחרת הורות בה האב שווה לאם ככל שהבנתי שמגת ומאחר והגברת המאד לא נכבדה לא ענתה לשום שאלה שהציגו לה ורק התלהמה ההגדרה המילונית אינטרנטית הינה
נכון לא מהסוג הרגיל אבל בהחלט
6. מנהל הפורום נתן לטעמי הסבר מדוע ההודעה נימחקה והוא לא אמור להסביר את כול המניעים , יש גם חיים מחוץ לרשת ואני רוצה לחשוב שהפורום אינו הדבר העיקרי שהוא עושה בחיים וככזה קצת פרופורציות . אסיים בכמה מילים , גיל לקח על עצמו לנהל את הפורום הזה ולשימחתי הוא עושה עבודה מצויינת , הפורום מעולם לא ניראה טוב יותר יש אנשים רבים שמגיעים חדשים כישנים ואין ספק שהוא משקיע , גם אם הוא עושה טעויות אסתמך על מילותיו של פרנ'קלין בנג'מין מ י שלא עושה לא יכול לטעות , ומי שעושה הינו גם בעל היכולת לתקן את הטעויות שלו . חמור מאד ....אכן חמור מאד.

hag70

New member
בא נסכים לא להסכים../images/Emo13.gif

וכמו שאפשר לטעות, אפשר גם להעיר הערות. גם אם X לקח על עצמו לנהל את הפורום, והביא אותו למקומות מצויינים זה לא אומר שהוא לא צריך להסביר לגולשים למה הוא עשה מעשה מסויים. נכון שיש לו חיים מחוץ לפורום, אבל אי אפשר למחוק שרשור שלם, לתת הסבר קלוש וזהו. ניהול בא עם אחריות שגוזלת, מעט, ממש מעט, זמן מהחיים האמיתיים. וכיוון שלא כל התגובות היו מעליבות ופוגעות אז לא היה צריך למחוק שרשור שלם.

Master Stav

New member
נכון לא נסכים ....

מאחר ולכל השמצה שלא נדבר ביזוי שהיה שם היו תגובות כידוע לך אי אפשר לשרשר אותן למשהוא חר והן נימחקות איתו מכיון שכך כול השירשור הזה דינו כלייה. ההסבר שגיל נתן הינו הסבר טוב רחוק מקלוש אז זו לא דרכך ...כאמור נסכים שלא להסכים אני מחזק את ידיו של גיל ב100% במקרה דנן

akavishon

New member
גם אני לא מסכים עם מחיקת השירשור

ואם הגענו למצב שבו כל אחד מתחיל לצטט את התקנון, מצבנו לא טוב. על כל תגובה (טוב, כמעט) אני יכול למצוא משהו שיפר את התקנון. גם הקלות שבה כל מי שלא מסכים עם דעתך ודעת הרב ישר מתוייג כטרול, לא נראת לי. מותר וזה לגיטי לא להסכים, אבל צריך לדעת איך לא להסכים. קרה מקרה, היתה טעות בשיקול הדעת וצריך להמשיך הלאה.

Master Stav

New member
לא כתבתי שהיא טרול

לפני שבדקתי מה היא עושה בפורומים אחרים יש מאחורי 11 שנים של ניהול מערוכת קהילות והרבה נסיון בזיהוי זבל גיל חושב שזו טעות ... קטונתי .

schlomitsmile

Member
מנהל
היא לא טרולית אני מכירה אותה מפורום אוטיזם שבניהולי. לא מקבלת את התוכן והצורה של התבטאויותיה בשירשור הנ"ל, ויתכן שחלק מהודעותיה היו ראויות למחיקה, אבל טרולית היא לא.

Master Stav

New member
כאמור לא טרול קלאסי

פה ההתנהגות שלה הייתה טרולית לגמרי אבל זה אני .... אני בדעת מיעוט ויודע מתי לפרוש ....

gils33

New member
חברים יקרים

סתיו - תודה רבה לך על הפרגון בגין ניהולי. עכבישון,האג,גרי וכולם. הסכמתי עם דעתכם ב- 2 התגובות הקודמות שלי. אפשר להמשיך קדימה? ואיך אמר סתיו מ י שלא עושה לא יכול לטעות , ומי שעושה הינו גם בעל היכולת לתקן את הטעויות שלו . אז אם הפנים קדימה בתקווה לתיקון

למעלה