הנני כאן, ואני אימא

פנלאופה

New member
הנני כאן, ואני אימא

בנות הפורום היקרות ללבי, כמה שאני שמחה למצוא רגע פנוי על מנת לבשר לכן שהפכתי לאימא! כשהקרפד הופיע מול עיניי לראשונה הרגשתי שהוא היה הבן שלי, מאז ומתמיד, עוד מלפני שהחלה ההיסטוריה וגם לנצח, ושאני תמיד כבר הייתי אימא שלו. הרגשתי שכל הפרטים של גופו השלם, המושלם והתולעי, הם אחד לאחד בדיוק מה שצמח בבטן שלי, כמו שיכולתי לדמיין ולא דמיינתי, או לא מספיק, ובטח שלא הרשיתי לעצמי להעלות על הדעת. רגעי הנס האלה התחלפו בהוויה נמשכת של השתאות, תדהמה ופליאה. לא יכול להיות שזה קורה לי, לא ייתכן שזה קרה.
רק מי שיודעת לעמקי גופה את מה שאינו מובן מאליו, רק היא יכולה להבין. כל השאר הם פרטים גופניים כואבים, ויש, ורבים. אבל אם יש איזו פיסת נחמה במסע החתחתים שעברתי עד הלום, זאת תחושת ההודיה שמותירה אותי תמיד קצת מעל לפרטי המציאות הטכניים, היבשים (ובעצם רטובים, שאני הרי טובלת בעיסות הפיפי, הקקי, הפליטות, ההפרשות הדמיות וזרמי החלב. פיחסה). האובדנים שעברתי התעמעמו על רקע הלידה, אבל בעצם כל החיים שהיו קודם זכורים לי כרגע במטושטש בלבד.
ועוד לא כתבתי על מה שהחוויה הזוועתית של הלידה הבהירה לי לגבינו, הנשים, האדירות, האמיצות, שנושאות את חיי העולם הזה בעצמנו ובזכותנו. ולא על כמה שאני מאחלת את החלום הזה לכל אישה שרוצה. ולכל אחת שקוראת את הדברים האלה.
שירה היקרה, אני מבקשת להודות במיוחד לך, שהועלת ועזרת לי רבות, מבחינתי את עושה מלאכת קודש יומיומית ואני מקווה שאת יודעת את זה. אין אריות כאלה, גם לך תודתי נתונה על כל מה שהענקת לי. והכי אני מתפללת ומאמינה ועוקבת אדוקה ושולחת אותות של תקווה מעבר לים לך, מרעישה בשקט.

פנלאופה, חיכיתי לך!

מאושרת לקרוא את ההודעה שלך. הטשטוש, הפליאה, אובדן 'החיים שלפני' - איזה יופי. תהני ממנו ומהבועה המתוקה שאתם שרויים בה.

מזל טוב, והרבה אושר ונחת

לא יאומן שהגעתם לנקודת ההתחלה ולאושר האינסופי. אושר, נחת, שמחה, הנאה ושינה טובה (או לפחות סבירה).

שירהד1

Member
מנהל
ואו! נעתקו המילים מפי

איזו הודעה מרגשת!
מזל טוב להולדת ה"קרפד"
.
תיארת במילים מאוד כנות ומרגשות את מגוון התחושות והרגשות, ואני קראתי מספר פעמים והתרגשתי מאוד.
מאחלת לך שתחושת ההודיה תישאר איתך, ותמיד תאפשר לך להיות קצת מעל פרטי המציאות הטכניים והיבשים. כך, בעיניי, צריך לגדל ילדים.

תודה על המילים החמות האישיות. זה מאוד משמעותי עבורי ונותן לי את האנרגיות הדרושות כדי להמשיך.

גדלו את הקטנצ'יק בבריאות, בנחת ובהנאה.
ממני באהבה,
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

מזל טוב

שימחת אותי מאוד והלוואי שתפילותייך יעזרו

מברכת אותך על תחילתם של החיים, של הקרפד ושלכם.

פנלאופה

New member
תודה!

תודה לכולכן על האיחולים החמים.
ומזל טוב גם לך, אליסקה היקרה.

למעלה