הנני כאן (כריח הפרחים)

Death of Rats

New member
הנני כאן (כריח הפרחים)

אחרי שבועיים מקיפים בלונדון חזרתי, עמוסת חוויות ומזוודה... מכירים את החנות "פורבידן פלאנט"? החנות הכי שווה שקיימת. זו אמורה להיות חנות לכל דבר שהוא "קאלט" אז יש שם מלא מלא קומיקסים (מנגה, אני חולה על זה. אבל דווקא משם לא יכולתי לקנות כי אלו מנגות ממש מתקדמות במספרים ואני די בהתחלה)(ויש עוד טונה קומיקסים רגילים כמובן) מרצ´נדייז של המון המון ספרים (היה שם ספר שנראה משעשע. מין ירידה על הארי פוטר אבל לא קניתי) ודי הרבה "מרצ´נדייז" של עולם הדיסק כולל בובות מהממות (ומאוד מאוד מאוד יקרות, אבל נהניתי להסתכל) של כל מיני דמויות ואת כ-ל הספרים מהסדרה, כולל הספרים הנלווים. אני מניחה שהיו שם גם את הגראפיק נובלס אבל לא מצאתי אותם ולאהיה לי את מי לשאול. בכל אופן, סך מוצרי הפראצ´ט שלי הוא: הספר הוגפאד´ר הספר ד´ה ווירדסט לינק (מין טריוויה על עולם הדיסק) הגראפיק נובל של מורט (ממש ממש חמוד) סדרת הטלוויזיה של סול מיוזיק בDVD. היה גם אחיות הגורל אבל זה גם די יקר וגם לא אהבתי את הספר. DVD אחד עולה 18 פאונד. תכפילו בשמונה כדי לקבל את הסכום בשקלים... ליאת: אף פעם לא הבנתי לאילו קלטות את מתכוונת אבל אין לי ווקמן (הוא קבור איפשהו במגירות) והווידיאו שלנו מקולקל... והדבר הכי מדכא: טרי פראצ´ט בא לחתום על ספרים בפורבידן פלאנט בשני לנובמבר. *מייללת*אני רוצה להיות שאאאאאאאאאם*סוף יללה. עכשיו אני סתם מייבבת*. אבל מעודד אותי לדעת שדרכתי איפה שהוא אולי ידרוך (*בטון של מעריצה נלהבת של ברינטי השא-ווה*).

DviRincewind

New member
היית בלונדון ורק את זה קנית? ../images/Emo13.gif

אם אני הייתי מגיע לשם הייתי שודד להם את כל חנויות הספרים!
בכל אופן, נחמד לראות אותך חזרה איתנו!!!

את כל חנויות הספרים

המשומשים. למרות שמוכרים בחנויות ספרים גילו לי פעם שחובבי מד"ב ופנטסיה לא נוטים להיפרד מהספרים שברשותם (מה שאומר שמשומש הוא די נדיר בעולמנו ההזוי). ברוכה החוזרת.

Mnementh

New member
זה נכון ולא נכון

גם לי אמרו את זה, אבל זה רק בגלל שהם רגילים לכמויות של ספרים משומשים של ג´ון גרישם.... סך-הכל, אפשר למצוא המון המון ספרים משומשים של מד´ב ואולי אפילו יותר. פשוט לא מוכרים אותם לרשתות גדולות אלא לחנויות ספציפיות או בכנסים. הרבה אנשים לא רוצים להיפרד מספרי המד´ב שלהם אבל מה שקורה זה, שלהרבה חובבי מד´ב יש כמויות אדירות של ספרים ולכן רק ממעט הם לא מוכנים להיפטר.

The Mad Hatter

New member
ברוכה השבה! :))))

וולקאםםםםםם! &)) איך היההה? אני ממש מתגעגעת לאנגליה. כל הדברים שהייתי יכולה לקנות, ובסוף בזבזתי הכל על דיסקים שעולים פי 2 מהארץ, ועדיין אין לי מושג למה (למה קניתי, לא למה הם עולים פי 2 מהארץ. למרות שגם זה נראה לי די תמוה)... הגראפיק נובל של מורט נראה לי ממש חמוד וחיפשתי אותו, אבל כל מה שמצאתי היה הגראפיק נובל של שומרים שומרים ואת של אור מופלא, שכבר היה לי. אז קניתי את של שומרים שומרים והוא לא היה שווה במיוחד. דה ווירדסט לינק נראה כמו קצת בזבוז אבל זה דווקא מעביר את הזמן. לומדים דברים חדשים. תכתבי לי על כמה הצלחת לענות. אחרי הספר הזה היו לי רגשות נחיתות והתחלתי לעבור על הספרים שוב ולקרא כל מילה פעמיים. בינתיים סיימתי פחות מחצי ספר בשיטה הזו...:// ואת הסרטים בכלל לא ראיתי בשומקום. גם לא בדיוידי (שאין לי, אז זה לא היה עוזר במיוחד). גם אני רוצה סרטים....:(((( אני עוד אתנחל אצלך בבית...אני מזהירה מראש :) ותרשי לי להיות מתלהבת שוב: וולקאם בקקקקק!!! @_@

Neomi Dyllen

New member
המממממ

השני בנובמבר הא?אולי אאסוף את חפצי ואטוס לשם,הייתי בלונדון לפני כמה חדשים אבל בחנות הזאת לא הייתי.אם אסע לשם אמסור לטרי ד"ש ממך

Mnementh

New member
מגניב

גם אני נורא נהנתי בחנות הזאת
קניתי שם את המפה של הדיסק וורלד, חשבתי לתלות אותה על הקיר. ובאמת הכל נורא יקר.

Cross17

New member
איזה בזבוז...

את הוגפאדר קניתי לפני חודשיים בסטמצקי בקריון... ראית את המפות של אנק מורפוק, של כל עולם הדיסק ושל הראם תופס? הן ממש ממש מגניבות :) את האחרונה גם קניתי שהייתי שם. ברוך שובך הארץ! -עמית

למעלה