הנני כאן
יום לבן עבר עלינו
ועכשיו אנחנו

הנני כאן../images/Emo70.gifיום לבן עבר עלינו../images/Emo186.gif ועכשיו אנחנו

מתחממים. אז בבוקר מוקדם הלכתי להיות עם ה
ושיחררתי את ביתי היקרה מהעונש של להעיר אותם ולהוציא אותם כל כך מוקדם מהמיטה החמה לקור המקפיא , חיכיתי עד שהם הקיצו משנת הלילה החמימה, ואחרי שהם היו מוכנים ( זה לקח איזה שלוש שעות
) יצאנו לנו בעזרתו האדיבה של סבא אפי כמובן שהוא הנהג שלנו חברמ"ן
ושמנו פעמינו להר-אדר יישוב יפייפה בדרך העולה לירושלים, מעל אבו גוש. היה קררררר היה קפוא....היה ערפל....אבל היה שלג וזה מה שהיה חשוב....הקטנים התמוגגו....בוססו בשלג שהיה כבר מעורב עם קרח, זרקו אחד על השני גושי קרח וגם על סבא שלהם, אני קפאתי מקור אז נשארתי באוטו וירדתי רק לצלם. אחרי שהבנו את הרעיון ואחרי שהגשם החל לרדת בעוצמה גדולה הכנסנו אותם חזרה לאוטו וירדנו חזרה הביתה. הלכנו לאכול מקדונלד, חזרנו הביתה שמחים עייפים ומאושרים. וזהו.....מצידי החורף כבר יכול ללכת הביתה ושיגיע האביב

stp51

New member
רונית איזה מתוקים ויפים../images/Emo57.gifאיזה יום שלכייף

stp51

New member
איזה בונבונים../images/Emo57.gif איזה כייף לכם, גמני הייתי

מוכנה לבלות ככה עם הנכדים ואני עכשיו די שוקלת לנסוע ללונדון, לקפוץ לראות את ה
שלי לפחות עכשיו התחלתי לחשוב על זה

איזה כיף לכם. השלג גורם לאושר ושחרור.../images/Emo9.gif

גם אני נהניתי לפני שבועיים עם הילדים. חשבתי לנסוע מחר והבנתי שאחרתי את הרכבת. אחכה לסופה הבאה

אני 60

New member
רונית, התמונות והנכדים -אין עליהם

אסתי סעי כבר ללונדון גם החוויה גם לראות את הנכדים. מה צריך יותר? שלומית

שויי

New member
../images/Emo24.gif אין עלייך בלשית ../images/Emo70.gif

רוניתי, ממש מדהים שעשיתם את'זה, את ואפי סבסבתאים לדוגמא. הכוכבים זכו לחוויה מרגשת Y ממש נפלא. רואים להם את האושר בתמונות השובבות. אה? חה-חה נישארת באוטו? איזה מצחיקולה

אני 60

New member
ואנחנו נסענו 300 קמ.

הלוך חזור למיתר לשמור על שחר שחולה. אתמול נשארה אתו בתי. היום אנחנו ומחר אביו. היה נחמד ולא נורא פרט לכך שלשם ב-6 בבוקר נסענו בגשם שוטף ובחזרה בכביש 6 היתה תנועה בשני הכוונים כמו בכביש החוף. אבל הכביש- סוף הדרך. אנחנו כבר מחכים שיגיע עד צומת שוקת. עכשיו הוא מגיע רק עד קרית -גת. העקר ששחר ירגיש טוב ואנחנו חזרנו בשלום. מיקי חביבה- אני ככ מבינה ללבך. לי יש הורים קשישים ואמי כבר מטופלת עם פיליפינית מדהימה. אבל לא הייתי מתנגדת אם הורי היו הולכים לדיור מוגן טוב. זה פתרון חברותי, סיעודי ורפואי טוב מאוד. הלוואי בבוא הזמן יהיה לי שכל ללכת עם בעלי למקום כזה אבל זה בהחלט פונקציה של כסף והרבה. בכל אופן מה שתחליטי- תצליחי אחרי שתתיעצי עם אמך ותבחרו את הכי טוב. כל טוב.
-שלום-ית

stp51

New member
אני מוכנה כבר מעכשיו ללכת לבית כזה../images/Emo6.gif

stp51

New member
וביינתים הנה תמונת חורף אופיינית מהגינה שלי

גם הפרחים סבלו מהקר

stp51

New member
והנה עוד אחת../images/Emo202.gif

הפרחים סובלים, אולי אפשר לחמם אותם עם מייבש שיער

אני 60

New member
../images/Emo184.gif הקשיבו הקשיבו

עכשיו שמעתי בערוץ 1 בחדשות שלא להשתמש באקמולי לילדים בטעם תות. לא הקשבתי בדיוק למה . אולי מישהו הקשיב. רק היום נתתי את זה לנכדי. אנא מי שהקשיב שיכתוב. תודה -שלום-ית

לא שמעתי. סביר להניח שאם יש איזו שהיא אזהרה

יעשו על זה פירסום נרחב יותר, בכל אופן לא מצאתי באינטרנט שום דבר שמציין זאת.

למעלה