הנני כאן!

osi28

New member
ברוכים השבים!../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

איזה יופי של משקל למלון וגם בננה הקטנה תגדל ותצטרף למשפחה הגדולה והמאושרת בקרוב. את נשמעת כל כך מאושרת והאושר הזה רק יגדל ויתעצם, אני בטוחה . מאחלת לך ולדוד גידול קל של כל הילדודס.

זלדה יקרה - המון מזל טוב../images/Emo24.gif

איזה כיף קרוא את ההודעה שלך!! ברכות להולדת הבננה והמלון ואני מקווה שמהר מהר כל סל הפירות יהיה בבית
איזה כיף לשמוע גם על התגובה של אמונה שמחה - שרק ימשיך ככה
מחכה לתמונות, לחוויות ולשמות האמיתיים

זלדה איזה מרגש../images/Emo24.gif

משפחת השמחים זלדה ושלושת הסוכריות המתוקות המון המון מזל טוב יקירה שתמיד תהיי שמחה כמו שרק את יודעת להיות ולהדביק את כולם וגם בן זוגך המקסים. המון מזל טוב והמון אהבה למשפחה הקסומה.

Big Mama 1

New member
מזל טוב נשמה ../images/Emo24.gif

הם מדהימים, שלושתם! עשית אותי מאושרת.

Navva

New member
../images/Emo49.gif מאחלת לכם איחוד משפחתי מלא בקרוב../images/Emo140.gif

chompi1

New member
זלדוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

כמה אני שמחה לשמוע שאת כאן, ושגם המלון שלך השתחרר ואתם כולכם מרגישים טוב. מאחלת לך שהבננית שלך תשתחרר ממש ממש מהר גם היא הביתה, ותתאחדו כולכם. אני מתארת לעצמי כמה זה וודאי מסובך לתמרן בין ילדה לא גדולה בת אוטוטו שנתיים בבית, תינוקון קטן וחמוד בבית ותינוקת פיצפונת בפגייה. אני יודעת שמי כמוך מוצאת את הכוחות ועושה את זה בצורה הכי טובה שיש, אבל יודעת שזה לא קל ומאחלת לך איחוד מושלם של כל המשפחה בבית במהרה
. התמונות ושלושת הילדים שלך (3, את קולטת?) מדהימות. המלון והבננה שלך מתוקים מתוקים, והמפגש עם אמונה שמחה כל כך מרגש. שמחה שהיא משתפת פעולה יפה... הם גם מאד דומים לאמונה שמחה, לא? במיוחד המלון? מחכה לעוד עידכונים חיוביים, ולברית שאחריה נוכל לקרוא להם כבר בשמות נורמליים
.
ות,
ים ו-
ים לדוד. אוהבים. כולנו.

נטעטע

New member
יקירתי

ח' בטבת זה התאריך העברי של מורן. מבטיח ילדים משובחים במיוחד. והתמונות...שפתיים יישקו.

אפרסקה

New member
זלדה'לה מזל טוב יקירה! ../images/Emo65.gif

וואו, היית מאמינה שאתם הורים לשלושה? מדהים
מזל טוב להולדת מלון ובננה. בננה הקטנה מתוקה מאוד, מאחלת לך גדילה מהירה ואיחוד משפחתי בקרוב.מקווה שאת מסתדרת עם התמרונים בין הבית לפגיה, נשמע לא קל. בגיל 12 כשהיא תרצה לצאת למסיבה/לצאת עם בחור/השלימי את החסר תוכלי להזכיר לה את זה בפולניות. מלון הגדול דומה שתי טיפות מים לאמונה שמחה, בחיי שזה הדבר הראשון שחשבתי כשראיתי את התמונה.התפעלתי קשות מהמשקל שלו, הוא שוקל יותר ממשקל הלידה של ענבר שנולדה שבועיים אחריו (36) ובלי תאומה בבטן! מעורר התפעלות ממש. אמונה שמחה הנסיכית נראית מאושרת, כזו גברת היא נהייתה, ואני מקווה שההסתגלות שלה למצב המשפחתי החדש תהיה חלקה ככל הניתן. המון המון אושר, אפרסקה

מזל טוב להולדת המון והבננה ../images/Emo24.gif

מקוה שבננה תגיע הביתה במהרה ותתאחדו חמישתכם (מדהים, לא? חמישתכם!).

יופיופ6

New member
שומעים/קוראים את האושר מכל מילה שלך.

מזל טוב להולדת הקטנים שלך. הרבה נחת.

1ויוי

New member
מזל טוב X2../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

מתרגשת מאד בשבילך התמונות מדהימות מחכה לשמוע שמלון השתחררה ולגלות את השמות האמיתיים של הסלט פירות המקסים שלך התמונה של אמונה שמחה עם אחיה הקטן - עשתה לי חם בלב איך היא גדלה.. זוכרת תמונה שלה פצפונת כזאת

ואגב זלדה שאלה

בשני ההריונות הסתכלת כל הזמן על בעלך? (יש אמונה שכשמסתכלים על ישהו הרבה בזמן ההריון הילד יוצא דומה לו ואני יודעת כמה את אוהבת את האיש המקסים שלצידך). שלושת המתוקונים שלך קופי בעלך פשוט מדהימים. איזה מקסימים לאכול אותם. מזל טוב מתוקה.

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

נהדר שזלדה בן אחד בבית ואני מחזיקה אצבעות לאיחוד מהיר עם זלדה בת שתיים. נהדרת התגובה של אמונה שמחה והכי נהדר זה הלב שלך שמתפוצץ מאהבה המון המון מזל טוב שימחה ובריאות תמיד תמיד

אלה 2

New member
שלום לך אמא לשלושה מדהימים ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

איזה אושר! כמה שמחה! מתרגשת אתכם מאוד! הרבה בריאות לקטנטנים ו... תעדכני אותנו בשמות מהמציאות...

זהב33

New member
מזל טוב../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

זלדה מזל טוב על הצטרפות בננה ומלון למשפחתכם שמחה ומתרגשת בשבילכם עכשיו אתם הורים ל שלושה איזה כייף המון נחת ואושר ושלווה

למעלה