הנסיגה מיו"ש זה רק ענין של זמן. חבל

הנסיגה מיו"ש זה רק ענין של זמן. חבל

אני איש ארץ ישראל השלמה אך כאדם ריאלי לאחר שאני רואה באיזה שקט וטמטום (כן. אין לי מילה אחרת לומר) התנהגו המגורשים מהגוש אין לי אלא להסיק שהציבור הזה מחוסל. וחבל על האנרגיות. ליבי מתפלץ לנוכח הזוועה הנשקפת למפעל חיי, אבל סביר להניח שלא אשתתף יותר במפגני סרק נוסח שדרות כפר מיימון וכיכר רבין דבר שאותו עשיתי באדיקות בסיבוב הנוכחי. בושה וחרפה להיות איש לאומי דתי היום, פשוט בושה. הכותב בדמע ובכאב ענק.

Bronx Bomber

New member
למה אתה מאשים את המגורשים?

מועצת יש"ע ורבנים מטעמם בגדו באנשי גוש קטיף ברגע האחרון. היה צריך להיות צעדה לגוש קטיף. בנצי ליברמאן ושות' ברחו והשאירו את הקהל לדאוג לעצמם. צריכים לארגן מנהיגות חדשה למחנה ארץ ישראל.

the mnm factor

New member
מה זה ללכת עד הסוף מבחינתך?

לרצוח חיילים? לפצוע חיילים? לרצוח את ראש הממשלה? לזרוק חומצה ושתן זה לא מספיק "נועז" בשבילך... המתפנים הם כאילו "חננות" בעיניך?

Rotema3

New member
חומצה???חזרנוו לשקרי השמאל?

אלו היו קומץ אנשים, ואיך אתה בכלל משווה?? אני הייתי מגיבה בצורה חמורה אם היו מגרשים אותי. גם אתה.

Rotema3

New member
הכוונה בקומץ אנשים היא-

לאלו ששפכו דברים-מים, ביצים.. הכל ניפוח של התקשורת! חומצה לא היתה מעולם!!!!

שמעתי מחבר קטע....מדהים

אחד השוטרים `איש קבע` כזה שהשתתף בגירוש סיפר לו שבעיקרון העבודה שלו היא לאבטח את אנשי ההוצל"פ. כשהם מגיעים לקחת טלויזיה ישנה או איזה מכונת סריגה מתרפפ"ו - הוא מספר - אין לך מושג מה הולך שם בבית : אלימות,איומי התאבדות, איבוד עשתונות וכו` וכו`. וכאן הורסים אותם לגמרי "קורעים להם ת`צורה" (הנוסח במקור) והם ב`פאסיבית`? משהו פה דפוק אצלם - סיים השוטר.

כמה הערות:

א. אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו. ב. אני מזכיר לכבודו שהציבור הדתי-לאומי אינו מנהל-מקרקעי-ישראל. איננו עוסקים בסחר באדמות ולכן לא ניתן לראות במאבק זה רק את עניין האדמה. כאשר יצאנו למאבק הזה (אני וחברי) ראינו לנגד עינינו לא רק את קדושת הארץ, כי אם גם את קדושת העם והתורה. לדעתי, אנו צריכים להעריץ (או לפחות להעריך) את אנשי עצמונה ונצרים (ושאר הישובים שהתפנו בשקט), הם הסכימו לוותר על ביתם, על חייהם, על כל מה שעמלו למענו כדי להתחבר לעם. כדי להראות לעם ישראל שאיננו חיות, אלא אנחנו עם קדוש. ערך שלמות העם נמצא בסכנה! לא בגלל ההתנתקות, אלא בגלל הריחוק מתורת ה'. כנראה היינו צריכים את הזעזוע הזה בשביל שנצא מהחממות שלנו ונתחיל להפיץ את האמת בציבור הרחב. בעזרת ה' נעשה ונצליח. -פסיכודוס- הכותב הינו דתי לאומי המאמין שבכוחנו להביא את הגאולה.

נאיביות על סף הסוף

אני משתגע כל פעם מחדש מהטמטום ומהנאיביות ה"ממלכתית" הזו שלכם. "נתנחל בלבבות" "שלימות העם" "באהבה ננצח", זה גישה של תבוסתנות ושל אנשים שלא באמת רוצים לנצח כמו ליברמן ושות` הם בסה"כ מעוניינים לשמור על כסא עור הצבי שלהם עיין ערך המאבק שלהם כנגד החלפת המנהיגות. לסיכום: לא להתנחל בלבבות ולא בטיח. אתם לוזרים ודי. אנשים בזים לאנשים חלשים. אפי` ימני כמוני בז לכם בכל נימי נפשי. לוזרים נמאסתם!

Rotema3

New member
הי הי.

יש דברים שאני מסכימה איתך בהם, אבל עד כאן. אל תתרעם כ"כ, ותנסה לא לשפוט אותם.. מכל צד וכל מקום שהם פונים יש משהו ששופט אותם, ומקר את דרכם *טובה מדי *רעה מדי יש גבול. אנשים שוכחים שמדובר בבני אדם, שהחיים שלהם נחרבו עכשיו. תתמתן.

OMER G17

New member
הייתם צריכה להתמקד בהפגנות בלתי

פוסקות ולא מוגדרות פוליטית בעד משאל עם...אני הייתי בא!

adishu

New member
משאל עם - מפלטו של החלש שלא מסוגל

לקחת אחריות על מעשיו. מי שמציע משאל עם למעשה רק מחפש עוד טכסיס למנוע את המהלך. למזלנו, אריק שרון לא חלש ולא נפל בפח.

OMER G17

New member
הלוואי שהיה משאל עם...

כדי להוכיח לכל הכתומים שהעם לא איתם שהעם שפוי ומעוניין ביציאה המבורכת מעזה

adishu

New member
יצאו המון סקרים מכל הכיוונים שכולם

נתנו את אותה התוצאה: העם בעד ההתנתקות, ובגדול. תיהיה סמוך ובטוח שאם זה לא היה כך כבר היו מפרסמים את הסקר בראש חוצות.

למעלה