הנסיך, חטוב ופנטזיונר

Prince30

New member
הנסיך, חטוב ופנטזיונר

היי לכולם, הנסיך הגיע, חטוב, יפה ופנטזיונר אשמח להשתמע עם כל אחד/אחת ולשוחח אודות פנטזיות מעניינות ניתן להשיגני בפורום או בדואר המצורף שבוע טוף הנסיך

Prince30

New member
יאנה

תודה לך יאנה אשמח לשוחח בהרחבה בפורום אם תיאותי... אגב, יאנה? שם רוסי, מאיפה את במקור?

יאנה

New member
Prince30.........

בבקשה לך. כן זה שם רוסי במקור מעיר קישינב, מכיר?

Prince30

New member
יאנה יקירתי

מכיר גם מכיר אמנם איני יליד רוסיה אבל ... עבדתי שם כשנתיים קייב, אודסה,לנינגרד, טאלין, מינסק, טשקנט וכו` מעבר לכך אני חושב שהשפה הרוסית היא עשירה בצורה מדהימה ואפילו - מדבר מעט אבל האמת אני בהחלט מעריך את התרבות... ואשמח לשמוע אותך תכתבי למייל - יותר נוח... ביי בנתיים

Prince30

New member
...יאנה, אדם סקרן לכל הדעות

יקירתי, אני שמח שסיכרנתי אותך מפאת המקום לא אפרט במה עסקתי בתקופה ההיא... אוכל לומר לך רק כי זה לא היה בסוכנות היהודית אבל כן היה בגוף ממשלתי מסויים וכבר ביקשתי, אנא בואי נשוחח באמצעות הדוא``ל LOOKING FORWARD

לפנטזיונר....מחוקרת הפנטזיות....

תאמין לי אחלה לראות פה פנים חדשות ועוד במיוחד מישהו שהוא לא קטין, כמו שקרה לנו בזמן האחרון :) אז אתה אוהב פנטזיות,,אז אולי לאות כניסה שלך נשמע משהו מימך,,פנטזיה שלך שביצעת או פינטזת לאחרונה? בוא נגיע להסדר ,,פנטזיה תמורת פנטזיה.. ומשהו קטן ממני לאות קבלת פנים.. בפנטזיה שלי יש אותי,,ואתאחד מהעובדים אצלנו,, בצהריי היום ,,כשכולם כבר כמעט גמורים אחרי יום עבודה להשתלט על אחד המשרדים,,,אמממ עדיף את משרדו של המנהל,, ושם לערוך חקירה אינטימית מיוחדת במינה. שיהיה לך שבוע כחול עם הרבה סקס טוב חוקרת

למעלה