הנסיך סובל מאוד.

• פותח הנושא B39
  • פורסם בתאריך

B39

New member
הנסיך סובל מאוד.

הנסיך סובל מאוד. בעקבות כל האנטיביוטיקות (חום + נויטרופניה) הנסיך חטף חידק במעיים הגורם לכאבי בטן קשים, שילשולים, בחילות והקאות בקיצור די נאחס. רק אבא ואמא. האיש שלי ישן לידו בלילות ובבוקר הולך לעבודה ואני נמצאת בימים ועובדת ליד מיטתו(עד כמה שאפשר).הבעל שלי כבר לא בבית מיום שלישי בבוקר ועכשיו מתארגנים לשהיה בשבת(המשפחה המלכותית שומרת מצוות). הכינו אותנו לתקופה קשה של 4 חודשים באישפוז כמעט מלא אבל כל פעם יש כל-כך הרבה הפתעות. המחלה מתאפינת בנפילות קשות ובזה הרגע אנחנו בצניחה חופשית. שאר האחים והאחיות דואגים אבל ממשיכים בחיים כרגיל היות ואנחנו מנסים כמיטב יכולתינו לשמור על עסקים כרגיל בשורות מעודדות בהמשך

adi744

New member
הנסיך הקטן ילחם בדרקון../images/Emo60.gif../images/Emo57.gif

עוברת על הנסיך הקטן תקופה לא קלה,אבל נראה לי שהוא פייטר לא קטן מחזיקה לו אצבעות והמון המון המון המון המון המון המון כוח. עם הורים ומשפחה כמו שלו הוא לא צריך כלום אני גאה בכם, הוא עוד יחזק אתכם אני שולחת חיבוק של דב
והמון המון אהבה וסוף שבוע קל ונעים אמן. שבת שלום
אוהבת
עדי גרינבאום

אביתר27

New member
../images/Emo24.gifשבת בביה"ח ועוד "הפתעות"

שלום לאמא של הנסיך! מקווה שתראי את זה לפני שבת, אם לא אז לפני שבת הבאה. את מחזירה אותי אחורה לתקופות מוקדמות יותר במחלה של הרבה מאוד ירידות(למרות שאני יודע שזה יכול לקרות שוב) קודם כל כבר בתחילת הדרך כשנתקלנו בכל הירידות האלה גלי מנהלת הפורום אמרה לי "צפו לבלתי צפוי" ... זה נכון. וכן גם אנו שומרי שבת והיו לנו כמה אשפוזי שבת. (באחת הפעמים נסענו בשבת עצמה לביה"ח- דלקת ריאות) שבוע אח"כ עוד היינו באשפוז ואחותי הקטנה (20) הגיעה כי לא רציתי להיות שבת שלמה בלי הילדה, גם לא רציתי שהילדה (4) תהיה שבת שלמה בתוך המחלקה אז עשינו החלפות בטיולים סביב ביה"ח, ובחדר שבו שהינו. שוב היה אשפוז שכלל חג/שבת ממוצאי יוה"כ עד חג ראשון של סוכות כולל, (היום האחרון של האשפוז ולא וויתרו) ושוב איך מתארגנים לקראת שבת/חג כשהאשה חולה יש ילדה ואבא צריך להחליט איפה הוא נמצא??? ובכלל זה נאחס להיות בביה"ח מנותקים מהמשפחה בחג. אמא של אשתי ברגע האחרון בישלה ארוחת חג בסיר אחד: קוסקוס, ירקות, בשר - נכון יש ארוחות יותר חגיגיות אך בתנאים הקיימים זה היה מעולה- נסענו כולנו לביה"ח (ההורים של אשתי אחותי שבאה לעזור והילדונת) 10 דקות לפני כניסת החג. אכלנו ארוחת חג חגיגית בסוכת ביה"ח ולאחר הארוחה כולם (מלבדי) חזרו הביתה ברגל עם עגלה שהשאלנו בשביל הילדה, זו הליכה ארוכה אך אפשרית, למחרת אחה"צ כולם באו שוב, ונסעו הביתה ברכב שנשאר שם במוצאי החג. אנו השתחררנו למחרת. אין מה להגיד זה כ"כ הרים לאשתי את מצב הרוח, העובדה שיכולנו להיות יחד כל המשפחה באוירת חג חגיגית ומשפחתית עם אוכל של בית למרות שהיינו בביה"ח, כל היום הקודם עבר עליה עגמומי מהמחשבות איך נתארגן לחג, ובסוף יצא מאוד מוצלח. אז נכון זה לא קל אבל עם רצון טוב אפשר למצוא פתרונות. אני חושב שברוב אם לא בכל ביה"ח יש אוכל למשפחות, לעיתים זה דרך עזר מציון, אז אולי שווה ליצור איתם קשר. אני מאוד תומך בגישה שלכם לא להשאיר אותו לבד, בייחוד שמדובר בילד, (אבל לא רק) כי לבד זה הרבה יותר קשה. יש מלא קשיים במצב זה, והתארגנויות של עבודה, בית, ילדים אחרים, ועוד התחייבויות. כל סדר העדיפויות משתנה, אבל לזכור שזה המצב עכשיו, זמני, וזה הדבר הכי חשוב. כל השאר מתגמד ומסתדר איכשהו, בכל זאת הייתי מציע אם זה אפשרי לגייס דוד/דודה/סבא/סבתא עוד בני משפחה כדי לעזור קצת בנטל. כי אצלכם זה אשפוז רצוף וארוך, אסור שתישברו יש לכם עוד דרך ארוכה לעבור. מאחל לנסיך בריאות שירגיש הרבה יותר טוב בקרוב, ולכל המשפחה המלכותית הרבה כח להמשך הדרך, שתתגברו על כל הקשיים שבדרך ותצאו מחוזקים יותר שבת שלום ורפואה שלמה בקרוב

blg

New member
הי לאמא של הנסיך

טרם נפגשנו אך אני רוצה להצטרף להמלצה של אביתר לגייס עוד אנשים שיעזרו לכם. אצלי ממש עשו "תורנות" של להיות איתי. אם כי לאמא היה קשה לשחרר והיא באה בעצמה כל הזמן בתוספת, כשקצת התייצבתי התעקשתי שלא תבוא כל הזמן - גם כי צריך לשמור כוחות, להמשיך כמה שאפשר בעוד פעילויות. הבריאים שתומכים בחולה שוכחים לפעמים שגם הם צריכים אויר, תמיכה הפוגה. חשוב, לגייס בסביבה שלכם את מי שאפשר - גם שיבלה עם הנסיך, גם עם האחים אחיות שלו, גם שיעזרו לכם אפילו במטלות כאילו קטנות: קניות בסופר, לעמוד בתור בדואר, לנקות רצפה,כביסב, בישול. לבקש הבנה / התחשבות מכולם (בעבודה, בלימודים, מהמורים, חברים וכו') אחרי הנפילות יש איזו התייצבות של שגרה אפילובתוך המחלה. חיזקו ואימצו. שבוע טוב.

תהיו חזקים

האבא ואימא האלה, אתם כל כך חשובים בשבילו עכשיו,בשביל הנסיך הוא צריך אותכם חזקים מאוד זאת תקופה קשה אבל היא תעבור ועליכם תמיד להאמין שהיא תעבור בשלום כמו שאלוהים שלח לנו את המכה הזאת הוא גם יקח אותה מאיתנו. הוא מעמיד אותנו במבחן ואנחנו נעמוד בו . אני מאחלת לכם שהנסיך יתגבר ושתהיו חזקים כי במחלה הזאת יש המון ירידות והמון עליות היא פשוט לא צפויה ואם פעם עבורי יום טוב היה לבלות עם החברות או החבר היום בשבילי יום טוב זה לשמוע בשורה טובה מהרופאים או שפשוט לאבא היום הכאבים היו פחות חזקים אבל זאת המציאות וצריך להתמודד איתה תהיו חזקים ורק בשורות טובות ודרך אגב יש לי שאלונת אתם מקבלים תמיכה מעובדת סוציאלית או מגורם כלשהו מבחינה נפשית?

מאחלת לנסיך הקטן ולהוריו המדהימים

שכל הסבל יתחלף בימים טובים ומאושרים, בריאים ושמחים במ-ה-ר-ה! מקוה לשמוע חדשות מעודדות בהמשך. אילת.

ha4

New member
שיהיה לכם רק טוב!

קודם כל תהיו חזקים! המחלה משפיעה על הכל, עכשיו הבן שלך נמצא בנפילה ובמצב רע אבל תמיד אחרי תקופה רעה באה התקופה הטובה והוא יינצח ואתם תנצחו את המחלה הזאת כמו הרבה אנשים... תהיו חזקים והלוואי ויבואו עליכם ימים טובים יותר!!!!!!!!!!!!! ותזכרי אני כאן תמיד בשביל לשמוע ולחזק (כי אני יודעת עד כמה זה קשה ושתמיד צריך לשחרר לחצים)! בינתיים קבלי חיבוק
ענקי ומלא אהבה... הדר

לא קל אבל...

זה עובר. ובסוף הנפילה יש עליה. זה אולי משהו שקל להגיד כשלא נמצאים בתוך זה וקצת פחות קל ליישם או לזכור כשלא טוב. ואפילו לשנן את זה כמטנרה ברגעים בהם קל לשכוח שיש לזה סוף, שזה יעבור וזה ייגמר. אני חושבת לשמור על עסקים כרגיל, או לפחות לשדר שזה כך, נותן כוח להמשיך הלאה, משדר לכם שהחיים שלכם בכל זאת ממשיכים בתוך כל הבלגן וחוסר הידיעה. אני מאחלת לכם את כל הכוחות שדרושים לכם לעבור את התקופה הזו. והמון בריאות.

למעלה