הנסיך עולה על דרך המלך

• פותח הנושא B39
  • פורסם בתאריך

B39

New member
הנסיך עולה על דרך המלך

אחרי 3 חודשים בבית החולים חזר הנסיך לממלכה הביתית שלו. התקןפה האחרונה היתה נוראית, הרופאים לא הצליחו להתמודד עם ההדרדרות במצבו בעקבות חידק שתקף את המעיים, הנסיך ששוקל 40 קילו עלה ל-57 קילו כאשר כל המשקל היה צבירת נוזלים. הפחד מניתוח היה רב אני ואישי היינו כול הזמן בבית החולים. ותודה לאל זה נגמר!!!!!!! הנסיך איבד את רוב מסת השריר שלו, בחןר שרירי בן 15.5 אבל לאט לאט הוא עושה את צעדין הראשונים, עדין ליציאןת מהבית אנחנו נעזרים בכיסא גלגלים אבל מקווים שגם זה יעזור. אני קוראת בפןרןם על נטישה של חברים ופשוט לא קולטת. הנסיך מוקף בחברים מכל הגילאים, היישוב בו אנו גרים לא מפסיק ללטף ולחבק. חברים שאינם בקשר שנים מתקשרים ומתענינים. כאשר הרופאים אמרו לנו שמבחינתם הם מיצו את הרפואה וכדאי להתפלל ידענו שאלפי ילדים אנשים מתפללים לרפואתו. ידיד מהיישוב הצליח להביא את מכבי נתניה לביקור( תתפלאו, אבל יש להם מעריצים)ןהנסיך היה בשמיים ולהקה בשם שוטי הנבואה (הנסיך מעריץ שלהם) באו לשיר והנסיך היה בעננים נחשפנו רק לצד היפה של החברה בישראל. נשארו לנסיך עוד 4 טיפולים והחיוך חוזר וכן גם השמחה. ישנם רגעים כואבים אבל אנחנו תקוה שעלינו על דרך המלך. עצה לסיום: אל תותרו לרופאים, תתדרשו תשובות ברורות ואם אין אז להביא רופאים לייעוץ, ככה ניצל הנסיך. הרבה כוח ואהבה

כבר רואים את האור...

נכון שעדיין קשה לו, שהוא חלש, שהוא צריך עזרה כרגע אפילו כדי לבצע מטלות פשוטות. אבל עם כל החום והאהבה שהוא מקבל, ברור שכל אלו הם דבר חולף ועם זמן הוא ישוב לאט להיות כמו שהיה פעם. זה דורש המון סבלנות והבנה איך מילד בריא וחופשי פתאום הפך לילד שזקוק לעזרה אבל את כל הכוחות האלו אפשר לשקם ולחזור למצב של פעילות רגילה ונורמלית. ואחד הגורמים העיקריים לשיפור במצב שלו הם כל האהבה שהוא מקבל, כי זה נותן כל כך הרבה כוח וגם רצון להוכיח לסביבה ולתת חזרה לאנשים הסובבים עבור כל מה שהם נותנים. אני יכולה מנסיון לומר לך שיש נטישה של חברים ואצל כל אחד זה ברמות שונות ולכן הוא בהחלט בר מזל שלא רק שהוא לא נעזב אלא להיפך ויותר. ממה שאני עברתי, היו אנשים שבחרו להפסיק את הקשר איתי בעקבות גילוי המחלה ובדיעבד אני מברכת על זה כי לא הייתי זקוקה לאותם אנשים בחיי והמחלה פעלה כקטליזטור לאנשים שהם "ראויים" לחברות מבחינתי. ובדיוק כמו שהמחלה מרחיקה היא גם מקרבת ובהחלט היו כאלה שהמחלה אצלי קירבה אותם אליי ויצרה איזשהו חיבור מאד עמוק ומאד ארוך זמן. מסרי לו חיבוק ואהבה. ושנשמח לשמוע ממנו עוד. יום טוב

שמחה לשמוע ...

שמחתי לשמוע שהנסיך עלה על דרך המלך ואני מאחלת לכם שהטיפולים שנשארו יחלפו להם מהר ושהנסיך יפתח דף חדש וימשיך הלאה בחייו . אני מקווה שתמשיכי לספר לנו על מה שקורה עם הנסיך אך הפעם שהסיפורים לא יהיו על אישפוזים ,חיידקים ורופאים אלא רק על דברים שמחים זה מעודד מאוד לראות שיש גם סוף בכל הסיוט הזה בכל אופן עשית לי טוב על הלב עם הבשורה אוהבת מאוד ליטל

סינדי24

New member
טוב לשמוע שיש עוד חברים אמיתיים

בעולם הזה.. מאחלת לנסיך החלמה מהירה ואושר גדול!!!!

rona39

New member
מכאן הדרך...

היי אני מקוה שמכאן הדרך תהיה סלולה וקלה עד להחלמה מהירה. המון בריאות רונית

תמר 26

New member
רק שימשיך כך ../images/Emo57.gif ../images/Emo152.gif

ברוכים הבאים הביתה
נכון שאין כמו ב
? ככה הכי טוב בלי כל המחטים, והרופאים שנכנסים לחדר מתייעצים וממששים שולחים לבדיקות ובינתיים שומעים אנחות מהחדר הסמוך,
כיף לקרוא את התיאורים של החברים והידידים.
הקירבה של החברים הדאגה הטלפונים הביקורים כל העזרה שניתנה שבעצם כולם רק מצפים לשיפור נותנים זריקה אדירה של כח ריפוי וכח רצון, כי כאילו חייבים לעמוד בציפיות. (ציפיות חיוביות) לפני שבוע באחד הימים הלכתי עם גיסתי להביא את הילדה מהגן, (הבת שלה באותו גן). בדרך אמרתי לה שאין לי מושג איך להגיד
לכולם לה לשאר הגיסות, לאחים שלי, להורים שלי, לאביתר, על כל שעות הביביסיטר, הבישולים, האיחולים, החיבוקים, וכל מה שעשו בשבילי. ואז היא אמרה שלראות אותי בריאה ומחייכת זו התודה הכי גדולה. חשבתי על זה רגע ואני יודעת שאם חלילה זה היה הפוך, הייתי אומרת בדיוק אותה התשובה . (מקווה לעמוד בזה
) הצורך להבריא הוא כבר לא רק בשבילי אלא פתאום זה גם בשביל כל הסביבה שתמכה כ"כ. מעכשיו הרבה בריאות וחיוכים לכם.

למעלה