הנסיך שהובטח

gilioz

New member
הנסיך שהובטח

בהנחה שסטאניס אינו הנסיך שהובטח, וכולם בטוחים שזןהי דאני נשאלת השאלה איפוא החרב שלה? הרי בכל המגילות מדובר על חרב שחושלה ע"י תקיעתה בליבה של אשתו - מליסנדרה חישלה את החרב של סטאניס ע"י שריפת האלים לדאני אין חרב - האם זה אומר שקיים מועמד נוסף?

Vrock

New member
אני חושב

שדווקא ג'ון הוא הנסיך המובטח. אם זאת אני ממש מקווה לאיזה טוויסט ככה. יש אנשים הרבה יותר מוצלחים מג'ון.

מי?..טיריון?

.

Vrock

New member
לא'דע

דאבוס, טיריון, סאנדור, אולי מישהו אחר. אבל שיהיה אדם מעניי.

Groo V

New member
אולי אדריק סער?

"הזרע הוא חזק" ואולי אולי הוא יהרוג את דאני בחרב המדוברת? זה כל כך לא הגיוני ולא צפוי שאולי זה מה שבאמת יקרה....

אני העלתי תיאוריה שהוא הדרקון ה3...

בנוגע לנסיך המובטח, אני די בטוח שזה ג'ון, ששירו הוא שיר של אש ושל קרח (הוא שילוב של אש וקרח בגלל ראהגאר וליאנה)

לא ג'ון,לא טיריון,לא בראן ולא דאני

אף אחד מהגיבורים הראשיים, כי זה יותר מדי אופייני לסיפור הטוב. ג'ון מתחתן עם דאינריז שמתחתנת עם בראן, שלושתם מסלקים את האחרים/מליסנדרה/משפחת לאניסטר והם חיים באושר ובאושר עם עצם היום הזה. זה יותר מדי "האפי הנד" ואין סיכוי שמרטין ילך לפי זה לדעתי. הוא בסוף יוציא לנו את דאבוס ויהרוג את ג'ון או משהו מוזר בסגנון, שישפר את העלילה, לדעתי, בהרבה.

gilioz

New member
בקיצור מדובר בדמות חדשה

האם יכול להיות שמדובר בחרב שיש לבריאן, או בחרב שניתנה לג'ופרי(אגב מה קרה לה?) היא הרי חושלה בדם ( מראשו של נד) לפני שהותכה מחדש

Vrock

New member
גם יכול להיות שזו לא חרב

הרי היה רק תקדים אחד. החרב יכולה להיות החרב של בריאן או של ג'ון או כל חרב אחרת. זה גם יכול להיות גרזן. זה גם יכול לא להיות בכלל.

mysterious V

New member
רבותי

יש עוד שלושה ספרים. אני חושב שזה די והותר כדי לחשל עוד מאה חרבות מגואלות בדם לאיש המובטח.

MIniMage

New member
דעתי

ג'ון, הוא שיר של אש ושל קרח. זה דיי ידוע וברור. אני מניח שהוא גם הנסיך שהובטח, ודאני היא ההוא שנולד מחדש (זה שסטניס מתיימר להיות, לא זוכר את השם). אולי דאני תתקע את החרב בז'ורה מורמונט, מי יודע. אולי תורוס יהיה זה שיחשל לה את החרב, או תורוס וג'נדרי. יש י הרגשה טובה שהאחווה ללא דגלים תעבור לצד של דאני ברגע שהיא מגיעה לווסטרוז.

MIniMage

New member
עוד משהו

עכישו זה הדיון הנכון :) כל שבוע אני רואה פה כזה דיון, וזה כבר משגע.

NJS

New member
מה עם אריה?

אני חושב שלא סתם היא שונה מהאחים שלה (חוץ מג`ון...) ואולי היא הראש השלישי של הדרקון? (וואו זה ממש נשמע לי הגיוני שג`ון אריה ודאני הם ראשי הדרקון)

NJS

New member
אני דווקא כן...

וחוץ מזה לדעתי אלה יהיו ג`ון ושתי נשים ולא דאינריז ושני גברים

אבל איך ג'ון ישיג את הדרקונים?

הם של דאינריז ולא נראה לי שהוא יעיר עוד דרקונים. אלא אם כן... דאינריז תמות...ותוריש לג'ון את הדרקונים... ואז הוא ישתלט על ווסטרוז ויביס את הלאניסטרים בשם בתי סטארק וטארגאריין... מה דעתכם?

Envinyatar

New member
ולמרות הכל, נראה שזו דאינריז

כל חלקי הנבואה מתקיימים בה - וכך למשל, היא זו שעוררה דרקונים מהאבן (ומיד לאחר מכן הופיע גם האות האדום), וכ"ו. לגבי החרב - יתכן שהיא עוד תזדמן בעתיד. מה שבטוח הוא, שהכנתה דורשת קורבן כבד, אבל לא בטוח שזו בהכרח אישה (זה היה מקרה ספציפי באגדות). דאינריז כבר נאלצה להקריב מספר קורבנות, ויתכן שזה יזדמן לה קודם - באותה מידה, מרטין יכול להחליט שבסופו של דבר החרב זו סתם אגדה שתתבדה. אמונה עיוורת באגדות היא בד"כ מתכון לאסון אצל מרטין.

Vrock

New member
יש תיאוריה

שדאני היא הגילגול של אזור אהאי וג'ון הוא הנסיך שהובטח, שני אנשים שונים. כן גם אני מעדיף שזה יתבדה.

למעלה