הנסיכים שלנו בני 4 חדשים

yaelhul

New member
הנסיכים שלנו בני 4 חדשים

לא מצליחה לצרף את התמונה המלאה ולכן הפכתי אותן לפספורטים...

yaelhul

New member
זה היה יובל, או בשמו השני:

הנסיך הפולני. ועכשיו אני מצרפת תמונה של עומר: ילד האיים שלנו יעל

וואו הם כל כך שונים ../images/Emo70.gif

איזה מתוקים והם כבר ממש גדולים, הזמן טס. אגב, איך הסתדרת עם האופר, מצאת מישהי מתאימה. תזהירי אותנו לפני שאתם באים ארצה, נארגן מפגש....

yaelhul

New member
מגיעים ארצה באמצע נובמבר ונשמח

להגיע למפגש בהרכב מלא ומאושר... עם אופר הסתדרנו בינתיים. מצאנו פיליפינית מקסימה בת 26 (נראית כמו בת 12) שממש נפלאה איתם. מקווה שבימים הקרובים יסתדרו כל ענייני הויזה שלה כי אני אתפלץ אם גם היא תאלץ לעזוב. יעל

מחזיקה לך אצבעות עם האופר.

אני יודעת כמה זה חשוב מישהי טובה. אני מעסיקה מטפלת מחוף השנהב, לדעתי בגילגול הקודם היא היתה בדואית. היא כל כך איטית, שעה שלמה היא חותכת ירקות למרק ועבודות הבית אצלה מתנהלות בעצלתיים. מצד שני היא מאוד שלווה ויש לה המון סבלנות לזיו. בכל מקרה אני בעד גן כמה שיותר מהר, משום שהם חכמים קטנים וזקוקים לגירויים וחברה. אגב, ידוע שהפיליפיניות תזזיתיות, זה מצויין עם תאומים. מתי בנובמבר אתם מגיעים?

yaelhul

New member
יש לנו בדיקות עיניים ובדיקות כלליות

במרפאת מעקב פגים ב-17 וב-18 בנובמבר. מניחה שנגיע בסוף השבו שלפני זה (15 או 16 בחודש). נשמח למפגש במהלך השבוע או בסופ"ש שאחריו. יעל

יעל, את בטוחה שילדת בלידה מוקדמת

תאומים??? הם כל-כך גדולים
חמודים
תהנו מהם המון המון

yaelhul

New member
תאמיני לי נשמה

יובל נולד 1700 גרם והיום שוקל 6.5 ק"ג, ועומר נולד 1085 גרם ושוקל גם הוא 6.5 ק"ג. הם היו מחוברים למכשירים וזונדות ושהו באינקובטור והיום הם מחוברים רק לציצי ולבקבוק ובא לציון גואל
יעל

הם כל-כך גדולים...

אולי כי אני משווה ליונתן הקטן ואולי כי הזמן נעצר לי. בכל אופן, הם מתוקים להפליא (ואני דוקא כן רואה דמיון רב ביניהם), ונשמח לפגוש אותם (ואתכם!) בנובמבר...

ligo

New member
חולית- הצליח לכם...

איזה מתוקים- מאוד רוצה כבר להכיר אותם ואת ההורים שלהם באופן אישי

יעל מחכה לראותכם בנובמבר

ונארגן מפגש מיוחד בשבילכם!!!! מבטיחה..... בהצלחה עם האופר!!!!!!

יעל הם מ-ק-ס-י-מ-י-ם ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

חמודים לאללה וממש לא רואים עליהם שאריות של הפגות (הם חייבים להצדיק את השמות שלהם, לא?
). נורא רוצה להיפגש איתכם ולהפגיש את עומר ויובל עם יובל ועומר
. צרי קשר במסר

תראי,

כבר הגענו למסקנה שתומר זה לא שם של אכלנים. כל התומרים בפורום עושים טובה אם הם אוכלים משהו. תנסי בפעם הבאה יובל ועומר ותראי מה יהיה...

למעלה