הנסיעה לאילת....

לי28

New member
הנסיעה לאילת....

החלטנו לוקחים את הילדים לחופשה באילת... לא משהו ארוך לא משהו קצר, סוף שבוע ארוך נשמע לנו מספיק לחלוטין, מיום חמישי ועד יום ראשון. כבר מיום רביעי השכם בבוקר התחלתי לארוז את הדברים, את הדברים שלי ושל בעלי זה לא היה בכלל קשה, אבל את הבגדים של הילדים פשוט סיוט, משהו שנראה כמו לקחת את הארון בשלמותו ופשוט לדחוף אותו לרכב. טוב אז.. הכל מוכן וממתינים לשעת היציאה ארבע לפנות בוקר, חשבנו שנצליח לקחת את הילדים בשנתם ולהעביר אותם לרכב ולהמשיך בנסיעה, אך הם מהתזוזה התעוררו, הגוזל הבכור שלי התעורר והתחיל לדאוג לחפצים שלו ``אמא לקחת את המזוודה עם הבגדים שלי?`` ``אמא לקחת את הדובי?`` אמא מה יעשו רוקי ובילי שאנחנו לא נהיה בבית?`` ועוד ועוד.. מן סדרת שאלות כאלו. האפרוחית הקטנה היתה קצת המומה מעצם העברה מהמיטה לרכב באמצע הלילה התבוננה בי במבט שואל.. הזיזה את הראש הצידה והתבוננה לחלון, ברגע שהגענו לרמזור הראשון פתחה את העיניים ושאלה ``הגענו???`` הסברנו לה שהדרך ארוכה..וכדאי שתישן וכך חלפה לה הנסיעה... לא הרחיב בסיפורים על השהות כי הדף פה הולך ומתקצר... אך חוויה, הילדים נהנו מכל רגע ורגע לא רצו ללכת לשום אטרקציה ולשום מקום רק בריכה ובריכה, סחבנו אותם למצפה התת ימי אך הם כבר ציפו לחזור לבריכה. לבעלי בדרך כלל לא יוצא להיות הרבה עם הילדים {חוץ משעות הערב} ושם הם היו צמודים הם אליו והוא אליהם, ניסו להשלים שעות ביחד חסרות, דבר אשר שווא את כל הנסיעה. ממני אליכם - אין כמו נופש עם הילדים. שלכם לי28

linet1

New member
מקנאה בכם!!!!!

גם אני מחכה לחופש קצרצר עם בעלי והילדה לפני לידתי הקרבה ובאה. כיף לכם - מאחלת לכם עוד הרבה נופשונים כאלו!!!!!!

למעלה