הנסיעה לצפון להופעה

pink21

New member
הנסיעה לצפון להופעה

אני חייב לציין דבר ראשון שהיה שווה במיוחד אפילו קיבלתי שיר בהקדשה.... עמי גילה שאני לא באמת הומו..... ובדרך היה צחוקים ... מסכנים החבר'ה כל הדרך מתים לעשן... ועוד שומעים את מה שאני רוצה לשמוע .... רק נובה האלה נסעו בואן... ראו סרט קיל ביל ומי שהיה איתי באוטו ראה קיל אילון... סתם וואלה היה כיף לנהוג... וזהו אני מכריז רשמית האוטו שלי לכל הופעה מגיע ולידי יושבת הנווטת מספר אחד בארץ האחת שאפילו חתול שחור יורק שהוא רואה אותה זקנות בכביש עושות לה שלום הדר האחת והיחידה וביחד אנחנו עומדים בראש הצבא של הבוף.. בכל מקרה ב12 בתמונע נתראה שמה ואחרי צפייה כל כך רבה נועם יחזור אלינו נקווה שיביא טובלרון לבן ...

Spirocerca Lupi

New member
חחחח ...הרגת אותי עכשיו (:)

בוא נגיד שהנסיעה הזאת בהחלט הייתה חוויה...הרבה זמן לא חששתי ככה לחיי. אבל בסוף ,הגענו בשלום ..!

NirNova

New member
עידכונים מהוואן..

בדרך חזרה 1.הסרט "שרק 2" !! בדיבוב לעברית (טוב רק בהתחלה,אח"כ עבר לאנגלית). 2.עמי לא סותם הפה ונכנס לדמות של "מרגול" למשך 3 שעות (למי שלא הבין ,חיקויים של מרגול "מארץ נהדרת") ומחרפן את כולם כולל את הנהג. זהו לבנתיים.

pink21

New member
ניר אתה הפסדת

אני שמרתי לך מקום כבוד באוטו אבל אתה העדפת לנסוע עם מרגול והחבורה הפסד שלך טוב אולי להופעות הבאות תשכול מחדש את מקומך... אבל נשבע לך נהנתי יותר מבארבי היה הופעה מעולה

NirNova

New member
נהנת יותר מבארבי??

מה אתה עלה חדש??התחלת לדבר רוסית?

יפה לכם ניר... ../images/Emo24.gif

בדרך הלוך ראיתם "קיל ביל"... בדרך חזור "שרק 2"....חיקויים של מרגול... איזה יופי שאתה לא יודע איזה סרטים אנחנו ראינו... הייתה הופעה סבבה לגמריי... שכונתית קצת... אבל נהנו... הדרך הייתה שווה את זה בכל זאת... אבל הציפיה היא להופעה בתמונע...

pink21

New member
למי יש בעיה

מה לעשות אף אחד לא מושלם ולי יש בעיות של כתיב.. מה אתה רוצה 9 שנות לימוד... לא הולכות ברגל

למעלה