הנעדר

gilioz

New member
הנעדר

אל האצבעות הקפואות בחיפוש אחרי מאנס הלכו 5 אנשים: ג'ון ששרד, קווירן שנהרג ע"י ג'ון, אבן ודאלמר שנהרגו ע"י אנשי הפרא - אך מה קרה לאדם החמישי? בסופת חרבות אומר אחד הפראים כי האדם החמישי( שככחתי את שמו) הלך בדרך שסוס לא יכול לעבור בה - האם זה אומר שהוא מת?

gilioz

New member
לא מתאים למרטין

לא מתאים למרטין להשאיר דמויות תלויות באוויר בלי לפרט עליהם האם יש סיכוי שנשמע ממנו שוב? האם יש סיכוי שהוא אותו COLDHANDS שהציל את סאם וגילי?

Ergil

New member
מה זאת אומרת פירט?

זה לא היה mystery man או משהו. קראו לו stonesnake, הוא היה מעולה בטיפוס. זהו.

אהה, אז אני יודע מה קרה אתו

קהורין שלח אותו ברגל לטירת שחור, בעיקר כדי שלג'ון יהיה שטח פנוי. והוא מת כנראה.וזהו.

Ergil

New member
קשה לקרוא לו דמות

הוא סתם מישהו. אני לא חושב שהוא coldhands כי אני לא רואה איך הוא היה יכול לדעת על הblack gate.

nedisrael

New member
נחש-אבן היה חבר במשמרת הלילה

למה שהוא לא ידע על השער השחור? כמו כן, יכול להיות שהכוח שהחיה אותו (אם הוא באמת קולדהנדס) סיפר לו על המעבר המיוחד בשער השחור. יש סיכוי לא רע שנחש-אבן הוא קולדהנדס. או שהוא פשוט מת.

Ergil

New member
קיבלתי את הרושם

שכולם שכחו מהשער השחור הזה. אולי אני טועה. סאם בהחלט לא ידע על השער השחור.

gilioz

New member
השער השחור

עכשיו גם סטאניס יודע על השער השחור, והשאלה אם השער יתיר לו את המעבר. בהנחה ש- coldhands הוא אח שחור והוא הוקם לתחייה על ידי ילדח היער חוץ מבנזן והנעדר מי הוא יכול להיות?

LA LI HO

New member
מישהו אחר.

תמיד יש את האפשרות שזה מישהו שאנחנו לא מכירים. אני לא חושבת שבשלושה ספרים הספקנו להכיר את כל הדמויות המשונות שמרטין מתכנן..

lord snow

New member
..

א. אני מניח שהוא היה מזהה אותו , אבל לא בטוח... ב. אני לא זוכר , אבל אני כמעט בטוח שאנחנו לא רואים נקודת מבט של בראן כשהוא רואה את COLDHEANDS , אנחנו רק מבינים שהוא הולך לפגוש אותו.

HobbitGirl

New member
אנחנו יודעים שקולדהנדס

ביקש מסם לא לספר לאף-אחד על בראן כבר אחרי שבראן והוא נפגשו. אם היה שם זיהוי סביר להניח שסם היה מזכיר את זה.

עד כמה שאני זוכר,

Coldhands הוא בעל ידיים שחורות ועיניים כחולות זוהרות - בדיוק כמו ה"אחרים", או נכון יותר, ה- Wights/Zombies שלהם. דהיינו, מדובר ביצור Undead כלשהו. השאלה היא, האם הוא קיבל את קיומו זה מידי מישהו אחר (ולא מה"אחרים"), או שמא נסיבות מיוחדות גרמו לו לשמר את תבונתו האנושית? אני מניח שמתישהו נשמע עליו יותר. כמו כן, יש את עניין הרמך שלו, שגם הוא מעניין...

gilioz

New member
coldhands

א. בראן לא היה מזהה את בנז'ן כיוון שהוא לא ראה אותו לעיתים קרובות. בנז'ן היה סייר ראשי ובכדי להיות כזה צריך להיות הרבה זמן על החומה - משמע בנז'ן לא היה הרבה זמן בווינטרפל, וקשה לי להאמין שבמפגש אחד( כשרוברט בא) בראן יכיר אותו. ב. אם מניחים ש others מתעוררים, "ויוצרים" (?)wights , האם אי אפשר להניח שגם כוחות " חיוביים" יתעוררו גם. אי אפשר להגיד שכל ילדי היער נעלמו, ולכן יתכן שגם הם נמצאים, וcoldhands הוא התשובה שלהם.

LA LI HO

New member
אני לא חושבת שזאת הייתה הפעם

הראשונה שבנז'ן הגיע לווינטרפל. לדעתי בראן היה מזהה אותו ויכול להיות שזה באמת בנז'ן, לא קיבלנו שום נקודת מבט של בראן על הפגישה עם coldhands ולכן אי אפשר להניח שזה לא בנז'ן.

nedisrael

New member
בראן *לא* פגש את קולדהנדס

בדוק. הפעם האחרונה שאנו רואים את בראן היא כאשר הוא חוצה את השער השחור ונוחתת עליו טיפת מים שטעמה מלוח כמו של דמעה. נראה לי הגיוני שאם קולדהנדס הוא באמת בנז'ן אז בראן יזהה אותו, כשהוא ביקר בווינטרפל במשתה של המלך רוברט, לא נאמר שהוא לא ביקר בווינטרפל שנים. כמו כן, הוא ישב על בימת הכבוד עם בראן במשך שעות בזמן המשתה, קשה לי להאמין שבראן לא שם לב אליו במיוחד. ואלה ילדי היער שהחיו את קולדהנדס, לדעתי.

למעלה