הנעלה לנכים הפסקת אספקה

bb היחיד

New member
הנעלה לנכים הפסקת אספקה

המכון הלאומי לשיקום הוציא אתמול הודעה לכל המכונים שאין יותר תקציב לנעליים מכשירים ואין לקבל הזמנות חדשות עד להודעה חדשה.

bb היחיד

ברוכה הבאה אל הפורום יש לך לינק למידע? זה חשוב ביותר ותודה להודעה. מיד עובר לטיפול.

cobico

New member
מכון לואיס

אני מקווה שמדובר בהודעה הקודמת, אבל עדיין מדובר בבעייה לא פתורה 1. אין מחלוקת שהצעד שהפעיל מכון לואיס הוא הרבה יותר מחוצפני. האמת שהרבה ציפיות מהמכון הזה לא היו לי מעולם.... ודווקא בגלל זה, הצעד שהם עושים יש בו יותר מעילה ברורה לבוא ולדרוש ממשרד הבריאות לנתק את הקשרים עם אותו קבלן חצוף. 2. אני בדעה שהמצב הזה שבו יש קבלן מוניפוליסט לא רק שלא בריא אלא יש בו הרבה מעבר לזה על פי חוק ודין, מעולם לא נבחן הקשר הזה ברמת ביקורת מדינה ונכון היה לדרוש שהקשר הזה יבדק ולעומקו. מה גם כפי שקראתי באחד הטוקבקים המצב בקשר עצמו רחוק מלהיות בריא וגם כל מה שנעשה מסביב לו. המדינה הזו נגועה בשחיתות ואולי גם שם במשרד הבריאות היא פשטה. 3. אם מדברים על זכותם של קטועים לקבל שרות על פי חוק ואם מדברים על קבלן ביצוע סורר היה טוב לו נשמעה קריאה מצד "הלקוחות" לגבי טיב השרות ועלותו לאותם "לקוחות" זה הזמן הנכון שבו כולנו (לכל מי שמעורה ובקיא בנושא וגם לאחרים הזדמנות לעשות זאת.) מקווה מאוד שעדיין לא נחתם הסכם, אז סביר להניח שמאוד מאוחר והחמצנו את הרכבת. 4. כמו שהצעתי קודם, יטיב עם נתחיל להחתים פה עצומה ונדאג שזו תגיע למשרד הבריאות לידי מקבלי ההחלטה.

haimra

New member
bb היחיד מכון לואיס הוציא הוראה

ביום חמישי האחרון ב-0900 ובשעה 1430 יצאה הוראה מבטלת ע"י דר' ברלוביץ יצחק המשנה למנכ"ל וראש מינהל רפואה במשרד הבריאות,ביום ראשון בדקתי במכון לואיס,האם ההוראה המבטלת התבצעה,והוברר לי מעל כל ספק שכן,וקיבלתי אף אישור מרופאים משקמים. אין ספק שהתנהגות מכון לואיס ראויה לכל גינוי,וגם נושא זה יטופל בדרכים המקובלות.

מתברר שהעיתונות מודעת לכך

שמשרד הבריאות חדל לתפקד. לא מבינה מדוע הם לא עושים לשינוי. כולם שוכחים שחס וחלילה "לי זה לא יקרה" וכל המלחמות זורקים על הגב שלנו.

סמדר ר

New member
הפסיקו לעבוד גם עם חלק מהמכונים

המספקים מדרסים מיוחדים.

למעלה