הנעליים לא מתחברות....

shellka1

New member
הנעליים לא מתחברות....

אני מנויה להולמס גבעתיים. גיליתי שנעלי הספינינג שלי (דיאדורה שנרכשו לא מזמן) לא מתחברות לרוב האופניים באולם..... אני מצליחה להתחבר אולי לזוג/שניים וגם זה בקושי. מישהו מכיר את התופעה? לא נתקלתי בבעיה בשני המכונים הקודמים שדיוושתי בהם.... לא בא לי לקנות נעליים חדשות ולחזור לדווש עם נעלי ספורט זה כבר ממש קשה. יש עצות?

יש לך במקרה נעלי דיאדורה? :)

אכן יש בעיה עם חלק מהנעליים בהם הקליט שקוע יחסית עמוק ובדגמי האופניים בגבעתיים בהם יש מסביב לפדל את הפלסטיק השחור. השילוב בין שניהם לא מאפשר חיבור לקליט פתרון אפשרי הוא הגבעת הקליט על ידי הכנסת כמה "פלאחים" של ברזל מתחת לקליט בחנות אופניים. פתרון אחר הוא החלפת נעליים באופניים בהם יש רק את החלק "הברזלי" של הפדאל תוכלי להתחבר בלי בעיה אך יש מעט מאוד אופניים כאלו. ברוב הדגמים של דיאדורה שמתי לב שיש את הבעיה הזו ובעוד כמה דגמי נעליים. את מוזמנת לבוא לשיעור שלי ואבדוק עם זה אכן הענין. אסף

shellka1

New member
אכן דיאדורה...

יש אולי 2-3 זוגות שאליהם אני כן מצליחה להתחבר ולכל השאר לא. זה מבאס בעיקר כשמדובר בשיעור שצריך להרשם אליו ואנשים תופסים את האופניים הספציפיות האלה. בשיעור הקודם פשוט הורדתי את הנעליים והמדריכה הסתובבה בין כל האופניים וניסתה לחבר, עד שהצליחה. היו שיעורים שפשוט נעלתי חזרה נעלי ספורט, כי לא הייתה ברירה. אוף!

אכן בעיה

אבל יש לה את הפתרון של להוסיף חתיכות מתכת מתחת ל"קליט" וזה מגביה אותו באופן מספק אני חושב שזה רק עם הנעליים האלו כיוון שהקליט שקוע בהם באופן קיצוני

מגן רן

New member
הבעייה היא לא בסוג הנעל...

כפי שאסף ציין, ישנה בעיה בפדלים באופניים בגבעתיים. בידקי האם הקליטים שברשותך הם מתוצרת חברת shimano- הם נכנסים ביתר קלות לפדל. במרבית הפעמים בהם מתאמנים אמרו לי שהם אינם מצליחים להתחבר לפדל הורדתי להם את הנעל מהרגל ובכוח הצלחתי להכניס את הנעל (ואז את הרגל.) כך שלעיתים צריכים פשוט להפעיל מעט כוח על הפדל: סיגרי את ברז ההתנגדות עד הסוף כשציר הפדל (בשתי הרגליים) מקביל לקרקע ונסי (תוך לחיצות ואולי אף בעמידה) לדחוף אותם פנימה.

ennicka

New member
../images/Emo6.gif לרגע קיוויתי שיש כאן סטארט אפ-

משאירה את הנעליים מחוברות, שותה קפה בינתיים בזמן שהן שורפות עבורי קלוריות...
מצד שני כבר הגעתי להולמס ויש אימון שלך....מה שמזכיר לי שהיום החמצתי אותו
בחייאת תוסיף עוד אימון ערב שם (או בהרצליה או ברעננה, תראה איזו לארג'ית אני...
)

daykal

New member
../images/Emo140.gifלי קרה משהו מצחיק עם הנעליים

הן לא יצאו מהקליטים ובסוף הצלחתי להוציא אותם אחרי שהוצאתי את הרגל מהנעל אצלי הבעייה הייתה שהקליטים היו עקומים ויישרו לי אותם ועכשיו הן נכנסות ויוצאות בקלות מהחיבור של הקליטים עם הנעל שיהיה לך המשךשבוע מהנה עם הרבה הרבה ספינינג

מגן רן

New member
מה שמה שמזכיר לי..

שאני עוד לא יודע מי מאחורי הניק...תבואי לומר שלום...

shellka1

New member
תודה, אנסה

ואגב, אם הבעיה אינה בנעליים אלא בפדלים, מדוע לא עושים משהו לגבי זה...?

שוב אני חוזר - "הבעיה" בנעליים

תמיד תקשיבי לי ורק לי :) למעשה זה שילוב של הנעליים עם סוג הפדאל הזה. הם לא יחליפו את כל הפדאלים רק בגלל שעם דגם מסוים יש בעיה. אם שואלים אותי בקשר לנעליים אני תמיד מזהיר שהכל חוץ מדיאדורה (לא כי זו נעל לא טובה אלא פשוט בגלל הבעיה הספציפית) אבך כבר רשמתי לך, שגם לזה יש פתרון. חבל שתחפשי כל פעם את הפדאל המתאיםץ

shellka1

New member
בסדר, מקשיבה לך :)

שלח אותי למקום שישפצר לי את הנעליים.

כאן אני כנראה פחות מועיל :)

אבל כעקרון אני מניח שרוב חנויות האופניים ידעו לעשות כזה דבר אני אישית כרגע מתמש בחנות של רוזן ומינץ ליד צומת סגולה בפ"ת אבל אני מניח שכל חנות טובה לענין זה. אולי אני טועה. אני יודע שכאלו שיעצתי להם על זה מגבעתיים עשו זאת והסתדר אבל אין לי מושג לאיזו חנות הם פנו.

shellka1

New member
עדכון בנושא....

לאחר שבדקתי מול כמה וכמה חנויות (ברובם לא ידעו בכלל על מה אני מדברת) אתמול בעלי קפץ למצמן את מרוץ ליד עזריאלי בת"א, שם עשו את זה באדיבות ענקית, תוך 2 דקות ולא לקחו לנו על זה שקל על אף שהנעליים לא נקנו שם. מעבר לזה, הם גם הזמינו אותו לחזור במידה וזה עדיין לא יתחבר וינסו למצוא פתרון אחר. בקיצור, פתרו לנו את הבעיה ועל הדרך גם קיבלנו שירות מעולה.

למעלה