הנעליים ממרקל הגיעו

הנעליים ממרקל הגיעו

שלום לכולם.
למרות שאנו לא כותבים כמעט אנו בפורום ברמת צפיה, מדי פעם. (חוסר זמן)
אחרי תהליך ארוך הזמנו נעליים מחברת מרקל באייווה, שהתאימה את הנעליים ביחד עם דר' פונסטי, וב"ה - הנעליים כאן. ביצעתי את ההתאמות הדרושות לנעליים של אפרת (רוחב כתפיים מתאים לבר) ונעלתי לה אותן אתמול בלילה.
אחרי הנעליים שהיו לנו אפשר להבין מה זה איכות ומה זה מקצועיות. הנעליים של אושרי בדרך אליו, ובטח עידית תספר על החוויה באופן יותר מקיף אבל אנחנו שמחים שקבלנו את ההחלטה לעבור דגם/דור ולשפר את הנעליים. להת' אילן וחנה

איזה יופי ../images/Emo24.gif

שאלתי עליכם אתמול ושמחתי לדעת שהכל בסדר ושאפרת התחילה אפילו לזחול. אשמח אם תעדכנו את התמונה כי לדעתי היא כבר לא תינוקת
עדכנו אותנו בסיפור הנעליים וההסתגלות אליהן. יום נעים אורית

דוח מצב מקוצר-אפרת

אפרת זוחלת בצורה מקסימה - זחילה עם ידיים בלבד. גם בשעות שמותר לה להיות בלי הנעליים היא לא משתמשת ברגליים מתוך הרגל. היא בהחלט גדלה, ואת הנעליים מקבלת בצורה הכי טבעית בעולם. בזכות המסמך שהגיע מעידית למדנו שאחרי 3 חודשים מהניתוח צריך לתת לה מנוחה בין 6-8 שעות ללא נעליים, כך שבמעון גם אם נפלו הנעליים זה כבר לא היה נורא. חוץ מזה היא ממשיכה לגדול וממשיכה להעריץ את אחותה הגדולה ממנה. ביי בנתיים אילן

nlanxner

New member
נעליים

בשבוע הבא אנחנו עוברים את הניתוח והנעליים באופק. הייתי שמחה אם מישהו היה מסביר לי מה ההבדל בין הנעליים ואם יש דגם מומלץ במיוחד שכדאי לנו להזמין כבר עכשיו (הבנתי שלוקח להם זמן להגיע) כדי שנתחיל ישר להשתמש בו. תודה לכולם.

אמא של אוריה, תוכלי להרים לנו טלפון

זה ממש ארוך ומפותל להסביר בטלפון. אכן קיבלנו את הנעליים החדשות, שמודבקות עליהן מדבקות הפלסטיזזוד שאני כל הזמן מדגישה שצריך לשים... נראה לי שהן יותר כבדות- הבר, אבל נראות טוב ו\יחסית, יותר מרופדות, והן לא הפוכות אלא ישרות! אני מתכננת לכתוב אימייל לרופא שלנו ואולי דרך זה לקדם את היבוא לארץ של הנעליים והבר. אש"ת לגבי הכיפוף. מה שיש לכם כבר מכופף, לפכות כך זה נראה מהתמונה כאן. כך שהנעליים רק 10-5 מעלות לא מקבילות לק\ריצפה ולא כמו המצב המזעזע של אושרי - איזה 40 מעלות. מעצבן. ננסה את הנעליים היום אכתוב מה אושרי חושב. תודות לחנה ואילן על "מבצע הנעליים" המוצלח. מקווה שהן יהיו טובות ולפחות עד עוד שנה לא נצטרך לקנות עוד זוג- הזמנו אחד נוסף 2 מידות יותר גדול. יום טוב

מזל טוב לאפרת ואושרי על הנעליים

החדשות
ואחרי שתתנסו אשמח אם תכתבו כמה מילים ואצרף את זה כמאמר כדי שיהיה את כל המידע להורים חדשים.

למעלה