הנעליים של נכדי עידו
A afro dita New member 4/2/07 #13 איזה יופי, אנא הסבר אני ממש מסוקרנת לדעת איך עושים נעלים כאלו. מישהי יכולה להסביר בכמה מילים את תהליך העבודה והטכניקה, רק שאבין "בגדול"? יש סיכוי שתהיה בפורום סדנא של כזה דבר?
איזה יופי, אנא הסבר אני ממש מסוקרנת לדעת איך עושים נעלים כאלו. מישהי יכולה להסביר בכמה מילים את תהליך העבודה והטכניקה, רק שאבין "בגדול"? יש סיכוי שתהיה בפורום סדנא של כזה דבר?
M md55 New member 3/2/07 #4 רוני נכדתי בת 10 הגיע היום וביקשה כהרגלה ליצור, אז מה יוצרים זריז בימינו בובת גרב
S Sימה New member 3/2/07 #8 MD--איזה יצירתיות בנעלי בית--והנכדה המוכשרת נפלה קרוב לעצים בפרדס נ פ ל א
א אור224 New member 3/2/07 #10 md היצירתית , נעלי הבית מקסימווותתת אני אוהבת מאוד את הצבעים ,שבחרת. הנכדה הולכת בעקבות הסבתא-איזה כיףףףף. שיתחדשו ויהנו, מנעלי הבית והבובה המקסימה.
md היצירתית , נעלי הבית מקסימווותתת אני אוהבת מאוד את הצבעים ,שבחרת. הנכדה הולכת בעקבות הסבתא-איזה כיףףףף. שיתחדשו ויהנו, מנעלי הבית והבובה המקסימה.
R rachel1234 New member 3/2/07 #11 יופי של נעליים.אהבתי את הצבעים.איזה כיף לך שיש לך סבלנות לזה.. והנכדה נהדר שהיא בעניני יצירה.