הנער הזה הוא עכשיו המלאך

חיה אש

New member
הנער הזה הוא עכשיו המלאך

לא עוד יברכוהו ואני תמיד שואלת:"מה אתה מחפש שם למעלה!?".... לא עוד יבורך אלוהים אלוהים אלוהים לו אך ברכת לו חיים יום הולדת 21 כואבים וחסרים

eaz1514

New member
../images/Emo16.gif לגיא החמוד שכנראה חיפש למעלה

את מה שאנחנו לא מסוגלים לראות
מוכרח להיות שם משהו מיוחד וחזק כל כך שלוקח לנו את הילדים מבין זרועותינו. יום קשה ועצוב, בלתי נתפס יום הולדת של ילד שהיה ואיננו.
אילנה אמא של רונן

גל213

New member
מחבקת אותך ,זה יום יותר קשה מאזכרה

ילדנו מלאכים ישארו צעירים לנצח

שרון123

New member
../images/Emo14.gifהלב מתרסק

פשוט לא ייאמן, ולא מתקבל וכל כך מכעיס! אחרי שדיברנו במפגש האחרון אני מרגישה אפילו קרובה יותר. חושבת על האחים של גיא ועל ההתמודדויות הנוספות שלכם, והלב פשוט מתפוצץ מהכאב.

יפית מן

New member
אחרי שלא הייתי אתכם כמה זמן היום נכנסתי..

אחרי שבת שקראתי את הספר של אודליה \נכנסתי לאנטרף שהיה קשה לי לחזור לעצמי ,חייתי את אודליה ,המקסימה המלאכית שלנו ונכנסתי לתוכה כאילו את הילדה הזאת אני מכירה היטב.שלא לדבר על הבכי שחויתי את חוויותיה התחברתי לאודליה כמו חברה של ילדותי{קשה לי להתבטא מה חויתי אין לי הסבר לזה נכנסתי לתוכה וכאילו שהתנתקתי מהעולם מין סוג של מדיטציה שאין לי על זה הסבר}ולא עזבתי אותה עד שגמרתי את הספר,ואילו עכשיו אני נכנסתי לפורם וראיתי את ההודעה של דליה-לה על הולדת הנכד היקר לאורך שנים טובות וארוכות דליה-לה הרבה מזל טוב ונחת רב לך .מגיע לך את הכי טוב בעולם וזה אברכך בכל ליבי הרותח .... ולחי-לה המקום ינחם אותך ולעולם יותר לא תדעי צער רק טוב ירדוף אותך כל ימי חייך ונחת מיתר יוצאי חלציך .איזה מלאך יש לך ,כל כך סמלי התמונה של גיא היקר,המתוק,המלאך ,שנושא כפיו כלפי מעלה כאילו התנבא,ששם עולם האמת ולזה הוא נבחר ,כי הרי הטובים הולכים לשם זאת ראינו הרי ילדינו היו הטוף שבטוף ולכן כאן אנחנו מתיסרים יותר אילי כוחות נפש להמשיך בהמשך אנסה שוב שה טובה ומתוקה אוהבתותכם יפית סבתא של מאור ילד של אור

דליה ח

New member
חיה, אני כל כך אוהבת לראות את התמונות של גיא

ובכל פעם אני מתפעלת מחדש מיופיו , מהעוצמה שהוא מקרין. אני עדיין מאוד רוצה לפגוש אותך בירושלים, וההצעה שלי בעינה עומדת. ליפית, תודה לך על הברכות, אכן תינוק חדש מביא עמו רוח חדשה שאי אפשר שלא ליהנות ממנה. הרוך, העדינות, המתיקות של הפנים הקטנות, זה משהו משובב נפש. ידעתי שיהיה לך קשה עם הספר, יש בו משהו מרתק, וכמו שכתבת מעביר חוויה עם התחברות טוטאלית לאודליה. כך לפחות אמר כל מי שקרא בו. לפעמים אני מפליגה במחשבות, שאולי הילדים שלנו שם, איפה שהם ,נפגשו, וכולם ביחד במין פורום או קבוצה של ילדים ללא הורים. כמו שאנחנו כאן הורים ללא ילדים , ואולי הם מחזקים אחד את השני , כמו שאנחנו כאן ? ודווקא המחשבות ההזויות האלה נותנות לי מרגוע, שאודליה לא לבד.

ariane

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo16.gifכי אין תשובות ואין מילים

חיה אש

New member
תודה לכולכן על החיבוק

לפני שנה ביום ההולדת שלו , חמישה שבועות אחרי האסון....הגיע"הנגב" מתיקון לבסיס , התת מקלע שלו שהוא שלח לתיקון חזר בדיוק ביום ההולדת המפקד התקשר מיד לספר לי על צירוף המקרים ... השנה נקבעה לנו פגישה עם הקצין החוקר במשטרה ...והיום הנוח לו היה גם תאריך יום ההולדת...סמליות,מקריות!? לא יודעת ...יום בו נחנקתי קשה מכל יום אחר בשנה האחרונה דליה את יודעת שאשמח להגיע אהיה איתך בקשר אבל זה יהיה כבר אחרי החגים כי בעוד שבועיים בשעה כזו אהיה קרובה אבל קרובה מאוד לניו יורק... מחכה כבר למפגש נוסף

למעלה