black flower
New member
הנער המושלם!
סוף סוף היה לי כוח להעביר את אחת האגדות שלי לפורום
אז הנה... הוא היה הילד המושלם! עינייו היו חומות וגדולות ושיערו היה שחור ומבריק. הוא היה מקסים, חכם, מצחיק.... לא היה ילד ונער שלא רצה להיות כמוהו ולא הייתה בת שלא רצתה להיות איתו. קראו לו זאק, הוא היה השכן שלי, החבר הכי טוב שלי! אני הייתי הדבר הכי קרוב אליו בעולם! לילה אחד יצאנו למועדון כל החבר'ה, אני זאק ג'וש ואיירין. בדרך אספנו את שאר החברים שלא רלוונטים לסיפור שלי. במועדון כהרגלנו שתינו הרבה ורקדנו כמו משוגעים. בבוקר למחרת מצאתי את עצמי על הדשא בחצר ביתי...רגליי היו מלאות בבוץ והמכנס שלי היה קרוע קצת בצד. קמתי מהדשא נכנסתי הבייתה, זרקתי את עצמי למקלחת שמתי עליי משהו והלכתי לזאק. כשהגעתי לבייתו אימו הייתה לחוצה כמו סיר לחץ, בחיים שלי לא ראיתי אותה ככה! כשהיא ראתה אותי היא קפצה עליי ושאלה אותי אם זאק איתי... עניתי לה שלא ואת האמת אני לא זוכרת כלום מאתמול בלילה, הייתי שיכורה מדיי בשביל לזכור משהו! התקשרנו למשטרה, 5 דקות והחוקר הגיע...הוא חקר אותי ואת אמא של זאק...מסרנו כל מה שידענו. החוקר נסע לבייתה של איירין וגם לה לא היה מושג. האחרון שנשאר היה ג'וש. כשהחוקר הגיע לביתו של ג'וש הוא לא היה בבית...החוקר העדיף לחכות לו עד שהוא יחזור. משום מה החוקר חשד בו...אבל לי לא היה ספק שג'וש חף מפשע! כשג'וש הגיע תשוש לביתו הוא נחקר כמו כולנו לגבי זאק אך גם הוא לא ידע איפה הוא ומה קרה לו... החקירה נמשכה והזמן עבר. כעבור חודש איירין וג'וש היו בביתי כשהחוקר החנה את מכוניתו בחזית ביתו של זאק.. מייד הלכנו לזאק כדיי לשמוע מהחוקר שמצאו את זאק והוא בסדר.. אבל זה לא קרה...החוקר הודיע לנו שגופתו של זאק נמצאה קבורה ליד הנהר, לפי המומחים במשטרה לא היו סימני דקירה או ירייה אך אכן היו סימני חניקה סביב צווארו...לפי ההשערה הכי חזקה של המשטרה הרוצח הטביע את זאק באכזריות וקבר אותו לצד הנהר. כולנו היינו בשוק...לא האמנו שזה קורה! מי היה עושה דבר כזה? למה שמישהו ירצה לרצוח את הבחור הכי מושלם בעיירה הקטנה הזאת? למי יהיה את האומץ לעשות דבר כזה? בעוד אני מנחמת את אימו של זאק הסתכלתי לעבר מכוניתו של החוקר וראיתי בתוכה גופה... זאת הייתה גופתו של זאק. דרשתי לראות את גופתו... החוקר פתח את דלת מכוניתו והסיר את הבד מהגופה..ושם הוא היה, החבר הכי טוב שלי כולו ירוק, חנוק!, יכולתי לראות את כל הורידים שלו! כשאימו ראתה את הגופה היא נפלה על ברכייה וצרחה: "מי עשה את זה לזאקי שלי???" באותו שבריר של שניה ידעתי מי הרוצח! זה היה....אני!
סוף סוף היה לי כוח להעביר את אחת האגדות שלי לפורום