הנפילה הכי מוזרה...

Loppy

New member
הנפילה הכי מוזרה...

בא לי להיזכר בשלג! אז הגעתי למסקנה שיהיה נורא נחמד אם כל אחד יספר על הנפילה הכי מוזרה שלו. אני אתחיל: הנפילה הכי מוזרה שלי היתה ב-DEUS ALPS בצרפת. שנת 2002. וזה היה ממש מוזר... ביום הראשון (או השני) המדריך של הקבוצה החליט להוביל אותנו לאיזו ירידה ירוקה (שאני טוען שצריכה להיות כחולה, היא לדעתי נהיתה ירוקה רק בגלל שהיא רחבה). אז עלינו על איזה chair-lift והתחלנו לעלות בניחותה... כשהגענו למעלה יש מעין מסלול שכולו מישור וצריך לגלוש בו כדי להגיע אל הירידה. המדריך התחיל לגלוש וכולנו אחריו. כולם דוחפים עם המקלות כי אי אפשר לזוז במישור בלי תנופה... פתאום אני לקחתי איזו דחיפה חזקה והתחלתי לזוז בלי המקלות. כולם היו בהלם - כולל אני. התחלתי לגלוש, הייתי מאושר שלא צריך להתאמץ. עד שבבת אחת, בפתאומיות מוחלטת, לא סתם נפלתי - נפלתי על הצד! דמיינו לכם איש גולש במישור, פתאום כל הגוף הולך לצד ימין!!! אני נשפחתי מצחוק איזה רבע שעה על השלג עד שכולם נרגעו... אני יודע שזה לא משהו, אבל אני לא מומחה בנפילות מוזרות! רוב הנפילות שהיו לי היו רגילות לגמרי. אתם יודעים, יורדים ובאמצע נפילה על התחת, לא נראה לי שיש מישהו שזה עוד לא קרה לו... אז שרשרו גם אתם נפילות!

liran87s

New member
לי קרה משהו מצחיק בחרמון, אומנם ->

נפילה שלי אבל גרמתי לשלושה אנשים לפול... אז ככה, כשעליתי מטי-בר "ערער" (לפי מה שכתוב במפה) פניתי ימינה וגלשתי לי מעל הטי-בר על שלג רך ואז כשראיתי שיש יותר מדי אבנים וחששתי לגורל הבורד שלי קפצתי לתוך המסלול של הטי-בר ממול איזה אחת זקנה וקפצתי לצד השני של הטי-בר, הזקנה נפלה, (ואחרי שהגעתי למטה האנשים שהיו מאחוריה אמרו ש...) ניתק לה אחד המגלשיים ונגרגר אל זוג הסקיארים (שאחד נפל אז גם השני אמר... למה לא ?!) קיצר, שתי הסקיארים חזרו למטה בלי בעיות - הם הביעו את כעסם... ולמזלי לא הספקתי לפגוש את הזקנה...
באותו רגע זה היה נורא מלחיץ שכולם נופלים בגללי אבל כשחשבתי על זה בדרך חזרה זה היה די מצחיק...

לא היו נפילות מוזרות אבל ראיתי

איזה סקיאר אחד שאיבד שליטה בדרך למטה (בחרמון) ועמדו שם כמה אנשים בשורה והוא התרסק עליהם זה היה כמו באולינג זה היה פשוט קורע

tukh

New member
אמממ

אצלי רוב הנפילות מצחיקות כי אני נופלת על אנשים בקבוצה שלי, אבל הכי מוזרה היה באיזה שוס ארוך, מאוד ארןך, והיתה לי מספיק מהירות כדי לעבור אותו בשלום ואז באמצע שום מקום, לקראת הסוף, נפלתי...

Ultra-Skater

New member
טוב אז זה מה שקרה...../images/Emo160.gif

פעם ראשונה שעשיתי סנובורד (בבולגריה) שנה שעברה : ביום השני לאחר שלמדתי את הבסיס פניות וזה... אז נסעתי על איזה מסלול כחול דיי תלול אבל מאוד רחב זה היה קל רק שאז עוד היו לי בעיות עם הסיבובים פנימה (במקרה שלי שמאלה- אני גופי) אז פתאום באיזה פנייה שמאלה במקום להשען על הרגל הקידמית וכלפי מעלה ההר איכשהו הגעתי למצב שאני נשען על הרגל האחורית(שזה קרה לי הרבה כי אני רגיל לסקייטבורד) ומשום מה גם כלפי מורד ההר זאת אומר נפילה קדימה בום טראח על הראש -יצאתי מזה באיזה גלגול באוויר (עשיתי מעין סלטה כדי לא לחטוף מכה בפנים ובראש) נפלתי על החלק האחורי של הראש, הרגשתי שחטפתי אגרוף או משהו. אבל זה עוד כלום, בערך ביום החמישי שכבר שלטתי ממש ממש יפה (מסלולים שחורים והכל) אז גלשתי לי לתומי באיזה מסלול שחור תלול ביותר במהירות רצינית ואז היה העמוד המטומטם הזה שעד היום לא הבנתי למה הוא שם (היה עליו תמרור כמו בכבישים של כביש רחב הולך ונעשה צר) בכל מקרה חשבתי שאני לוקח סיבוב בידיוק אחריו אבל איכשהו פספסתי את הסיבוב שלי באיזה 5 ס"מ זאת אומרת שנכנסתי בעמוד ממש חזק עם הצד תחת וכתף (זה כאב כמה שעות טובות,אבל האדרנלין ריכך את הכאב), למזלי זה היה בשולי המסלול,מן הסתם אין עמודים באמצע המסלול אז היה שם איזה מטר וחצי של שלג אז ההתרסקות אחרי זה בכלל לא הרגשתי, רק העמוד עצמו מאוד כאב,(הוא גם זז טיפה מהמכה).

Ultra-Skater

New member
אכן כן זה היה קורע מצחוק

כשנתקעתי בעמוד... אבא שלי גלש ´צת מאחורי, הוא נפל מרוב צחוק :)

Ultra-Skater

New member
אה והיתה עוד נפילה

היתי עם המשפחה, אז אבא שלי שהיה עם סקי, (והוא דיי טוב,הוא היה פעם מוכשר מאוד בסקי מישורי). גלש לו עם המצלמה שלנו (מצלמת NIKON F-70 שעולה המון המון כסף) וזה היה ביום שהשלג היה ממש ממש על הפנים (קרח) גם אני נפלתי הרבה באותו יום, בכל מקרה אבא שלי בא במהירות סבירה ופתאום כשהוא יורד מירידה מתונה לתלולה (ככה שהוא לא רואה מה לפניו) עומד לו איזה טמבל אחד באמצע המסלול ואבא שלי ניסה לעקוף אותו ובאותו הרגע ההוא זז לאותו הכיוון, ואז אבא שלי נכנס בו במהירות ונפל בעיקר על הזום של המצלמת ניקון,כמה חבל
, קצת כאב לאבא שלי אבל המצלמה היתה צריכה זום חדש וטיפול רציני (תבינו מצלמה של שלושת אלפים ש"ח בערך) ... ואני למדתי את הלקח שלי יום של קרח עדיף לא לעלות למעלה יותר מידי.... כי זה כואב , כל נפילה היא לא כמו על שלג שמרגישים כמו מיזרן אלה כשנופלים על קרח זה כמו אבן ! (ועוד צריך לעצור איזה 10 מטר וזה מרגיז בתחת להגרר בישיבה)

liran87s

New member
טוב שאתה לומד לקח, אבל אני לעומת...

זאת הייתי עולה הכי גבוהה כי יש לי רק שבוע ! - גמכן כאב, מה אכפת לי ?!

RacerX

New member
גם לי יש

שלום. זה לא ממש נפילה שלי, אלא של חבר. גלשנו בחרמון (על סקי) באיזה יום שירד בו שלג, ירדנו את המסלול הכחול מהרכבל העליון, ופנינו כדי להמשיך למטה. הגענו די מהר וראינו בקעה קטה עם שלג חדש לגמרי, ומסתבר שגם עמוק. חבר שלי החליט לגלוש לשם לפני, הוא הגיע די מהר, ירד לבקעה, גלש שני מטר ואז המגלש הימני נכנס לתוך השלג ותקע באופן ניצב. זה גרם לחבר שלי, שהוא אדם די קל להשתגר כמה מטרים באויר, משהו בסגנון מייקל ג´ורדן בדרך להטבעה עם מגלש מחובר רק לרגל אחת, וליפול על הפנים. החלק השני של הארוע היה לראות אותי גולש אחריו, רואה אותו נופל, ופשוט מאבד כל יכולת לשיווי משקל מרוב צחוק. בדיעבד הסתבר שהשלג היה גם בעומק של יותר ממטר, ומאוד מאוד רך, ככה שלקח הרבה מאוד זמן לצאת משם. מאז אנחנו על סנובורד

Loppy

New member
חחחחח...../images/Emo6.gif

אפשר להסיק מזה כמה מסקנות, אבל הן ברורות מדי... ברוך הבא לפורום!

TTRI

New member
היי אני חדש , גם לי יש נפילה מצחיקה

אז ככה, גלשתי לי פעם ראשונה על סנובורד... פעם ראשונה בכלל בשלג אז נפלתי בלי סוף...זה היה בשוויץ בVILLARS [ד"א מישהו גלש שם ? ] קיצר היה מין "רמפה" שעושים עליה קפיצות קטנות במסלול קל אחד... אז באתי וניסיתי להגיע עם סנובורד לידיים... אתצם יודעים.... הגעתי ואז שניה אחר כך הרגשתי את כל הגוף שלי בתוך הקרח...כן כן עשיתי שם בור בצורה שלי .. חחח המשפחה שלי צחקה... חחחח ... זה היה כזה מצחיק...

Loppy

New member
חחחח... כאילו מלאך שלג עשית...מכיר?

זה מה שעושים בקריסמס... (איפה שיש שלג) אצלנו זה לא כל המשפחה! זה כולם אבל האמא הורסת... היא קופאת בשניה! וחוץ מזה, היא וספורט לא הולכים ביחד! מה לעשות?! אגב, ברוך הבא לפורום! מלא חדשים באים אלינו בזמן האחרון!

TTRI

New member
אני פשוט מת על נסובורד!

ועל עוד דברים אבל פה זה סנובורד

TTRI

New member
סקי לא.... פשוט בת דודה שלי שכנעה

אותי לעשות סנמובורד מההתחלה...

למעלה