הנפקת ויזות L1A\L2 בארץ.

רוני1258

New member
הנפקת ויזות L1A\L2 בארץ.

שלום לכולם,

הבנתי שלאחר שרשויות ההגירה בארה"ב מאשרות את בקשת ה L1A שלי,
עלי להמשיך את התהליך מול שגרירות ארה"ב בישראל כדי שהם ינפיקו לי את ה L1A ולאישתי וילדי יונפקו ויזות L2.

רציתי לשמוע ממישהו שהתנסה בתהליך כמה זמן זה לוקח ? ומה קורה בתהליך ? האם מטרטרים בפגישות וטפסים או שזה זורם ?
וכן , האם כדי לי להתחיל להכין אילו שהם מסמכים או תעודות עכשיו ?

תודה רבה.

Alfa156 GTA

New member
זה תהליך מאוד קצר ובעיקר לוגיסטי.

ממלאים DS 160 מגיעים לפגישה עם כל מה שכתוב בהגשה (יהיה מצויין בסוף מה להביא) וזהו, בגדול תוך שבוע אם אין בדיקה חריגה (TAL) הדרכון אצלך.
&nbsp
בהצלחה.
&nbsp

רוני1258

New member
שאלה נוספת

תודה על תשובתך.

האם הם מבקשים תעודות סיום לימודים או חומר אחר מתורגם לאנגלית ?

Alfa156 GTA

New member
מי שהגיש את ההגשה בשבילך כבר יש לו הכל.

לראיון בשגרירות אתה לא אמור להביא כלום חוץ ממה שמשרד עו"ד שלח לך.
&nbsp
&nbsp

רוני1258

New member
שאלה נוספת ברשותך.

היי,

שאלה נוספת ברשותך:

האם אני חייב לעבור לארה"ב מייד עם הנפקת L1A בשגרירות בישראל ?
או שיש לי Graceperiod לסגור את כל העניינים בארץ ? כמה זמן יש לי ?
ובכלל מה המדיניות לגבי אוחז L1A ? האם הוא יכול להישאר בארץ ככל שירצה ? או שיש הגבלות לגבי שהייה מחוץ לארה"ב או לגבי השימוש בויזה בפועל = שהייה פיזית בארה"ב.

תודה רבה.

Alfa156 GTA

New member
הויזה בדרכון היא האישור שלך להיכנס לארהב

אתה יכול גם לא להיכנס לארהב בכלל.....
תעשה את כל מה שאתה צריך ואז תעברו .
&nbsp

ilanvag

New member
אני לא מבין משהו...

הויזה שאתה מדבר עליה היא של עובד *שכיר*.
&nbsp
אבל, מהשאלות שלך נקרא כאילו אין מעסיק בתמונה, ואתה יכול לעשות מה שאתה רוצה - לעבור לארה"ב מתי שבא לך; לבחור האם לחיות בארה"ב או בישראל ולכמה זמן שאתה רוצה; וכן הלאה.
&nbsp
וזה מה שאני לא מבין - איפה המעסיק בתמונה? הוא מודע לתכנונים הללו ומסכים להם?
&nbsp
סתם תוהה בקול רם...

Alfa156 GTA

New member
חשבתי על אותו הדבר.

oligomerization

New member
אני מבין את החשדנות אבל השאלות שלו הגיוניות (לפי דעתי)

יש פה הרבה חשדנות של מומחי הפורום לכאלו שמגיעים לפורום ושואלים שאלות... החשדנות היא הגיונית – הרי למה שמישהו יגיע לפורום וישאל שאלות אם הוא יכול ללכת לעו"ד ולקבל את התשובות שם...
הבעיה עם העורך דין, שבסופו של דבר העורך דין מייצג את האינטרסים של החברה לפני שהוא מייצג את האינטרסים שלך... והרבה פעמים, במיוחד בנושא רגיש כמו רילוקיישין, אנשים מעדיפים לעשות את השיעורי בית שלהם ללא ידיעת המעסיק... לכן לי מהצד זה נראה הגיוני ששואל השאלה מנסה לברר האם יש לו אפשרות לדחות את הנסיעה וברגע שיהיה לו את האינפורמציה הזאת – הוא יעשה את השיקולים שלו האם לפנות למעסיק\וכו

ועכשיו לדוגמא הפרטית שלי - קיבלתי את הויזה שלי באפריל 2012.... ולפני הכניסה לארהב – הייתי צריך עוד להתחתן עם החברה וגם לנסות להבין האם אני עובר לפני שהחברה\אישה מסיימת את התואר השני (דצמבר 2012) או לעבור לפניה... היה חשוב לי להבין את הנושא בצורה טובה לפני שאני בכלל פונה למעסיק בשאלה האם אני יכול לדחות את הנסיעה

oligomerization

New member
אתה יכול להיכנס לארהב מתי שאתה רוצה

אתה יכול להיכנס לארהב מתי שאתה רוצה (כל עוד הויזה\המסמכים בתוקף)... כמו כן אתה יכול לצאת מארהב ולשהות מחוץ לארהב כמה זמן שאתה רוצה... בניגוד לגרין קארד אין לך מגבלה לכמה זמן אתה יכול להיות מחוץ לארהב... לדוגמא בזמן שהייתי על ויזה L1B – עבדתי כמה חודשים בהודו... עוד דוגמא, היה לי בוס שחיי על מסלול ישראל-ארהב והיה לו ויזה L - הוא גר בישראל...

למעלה