הנפקת חולצות פורום - Are you with me?

ROTEM30035

New member
הנפקת חולצות פורום - Are you with me?

אני רוצה להוציא חולצות לפורום. יש לי כבר עיצוב, ואביא אותו לפניכם לאישור בהודעה הבאה. תהיתי, האם יש עניין? אלו לא כ"כ חולצות גרופי, אבל אני חושבת שהן עשויות להיות מגניבות ממש. אני אתן לשרשור הזה לרוץ כמה ימים ומי שמעוניין בחולצה שירשום כאן, וגם ישלח לי מסר עם כמות חולצות להזמנה. במקרה ויהיו מספיק מזמינים, אני אתחיל להריץ את זה ברמה הפרקטית. אם למישהו יש הערות\ הארות או רעיונות משלו לגבי החולצה - יותר ממוזמן.

הצעות עיצוביות גם מתקבלות?

התמונה שבחרת מוצלחת בעיני
. בנוגע לכיתוב יש לי הצעה עיצובית: אני לא בטוחה שיש הכרח לכיתוב ""רונה קינן". מי שיודע מאיפה נלקחה התמונה יודע, ומי שלא - לא צריך. אני בעד מנימליזם: להגדיל את התמונה, להשאיר אותה בחלק הקידמי אבל באמצע (זה הכי אופנתי כרגע, מקדימה וגדול) ולהוסיף את הכיתוב לחלק הקידמי. עם האופן בו מופיע הכיתוב אפשר לשחק: אלכסון, ישר מתחת לתמונה, מקיף אותה וכו'. קיבלנו גם חולצה מגניבה, גם לא מתלהבת מידי וגם אופנתית
(<-- זורו כבר לא באופנה, אבל נראה מגניב תמיד).

ROTEM30035

New member
בוודאי, ובשמחה

אני נוטה להסכים עם כך שאין צורך בכיתוב "רונה קינן" הוספתי את הכיתוב ישר מתחת ללוגו מעט גדול יותר, חוו דעתכם. אפשר גם לעצב את הכיתוב סביב התמונה, אך נראה לי שכך הכיתוב בולט יותר לעין. מקדימה ובגדול... מי אני שאתווכח עם אופנה?

ROTEM30035

New member
אותה תמונה צבועה

אלה לא הצבעים המקוריים, למרות שאפשר גם ללכת על המקור.

ROTEM30035

New member
בשם האופנה כמובן

נרשם - שחור לבן. ולמקרה שיש הסתייגויות, תמיד אפשר להדפיס שתי גירסאות. אני למשל, בטח אגבש דעה בימים הקרובים...

ROTEM30035

New member
רעיון יפה.

הגברתי את הקונטרס, לדעתי זה נראה טוב יותר. אבל אפשר ליצור את אותו הדבר גם בגווני אפור. לשיפוטכם --->

יופי, שילבתי בין אופן הכנסת האייקונים בתפוז

לאופן שבו מכניסים אייקונים בנענע. לפחות ויתרתי על התילדות.

למעלה