הנפקת תו ירוק חדש

Srulikg

Member
התחסנתי בשני חיסונים בינואר. בתחילת אוגוסט נדבקתי בקורונה, אבל לא דיווחתי לאף אחד,
ואכן, בבדיקה סרולוגית שביצעתי אחרי כמה שבועות מופיע שחליתי בקורונה.
רופאת המשפחה אמרה שאני יכול להתחסן בחיסון שלישי רק עוד חמישה חודשים.
מה זה אומר לגבי תו ירוק?
איך אני יכול לנפק תו ירוק לאור הנסיבות האלה?

k-don

Well-known member
התחסנתי בשני חיסונים בינואר. בתחילת אוגוסט נדבקתי בקורונה, אבל לא דיווחתי לאף אחד,
ואכן, בבדיקה סרולוגית שביצעתי אחרי כמה שבועות מופיע שחליתי בקורונה.
רופאת המשפחה אמרה שאני יכול להתחסן בחיסון שלישי רק עוד חמישה חודשים.
מה זה אומר לגבי תו ירוק?
איך אני יכול לנפק תו ירוק לאור הנסיבות האלה?
קודם כל תנסה להנפיק באפליקציית רמזור. אגב, מחר כולם חייבים להנפיק מחדש.
דבר שני, מה הכוונה אמרה שאתה יכול? אם לא מתועד שהיית חולה אז לא יהיה לך תו ירוק בתוקף.
מה הכוונה היית חולה אבל לא דיווחת? אז איך ידעת שהיית חולה בקורונה?

Srulikg

Member
קודם כל תנסה להנפיק באפליקציית רמזור. אגב, מחר כולם חייבים להנפיק מחדש.
דבר שני, מה הכוונה אמרה שאתה יכול? אם לא מתועד שהיית חולה אז לא יהיה לך תו ירוק בתוקף.
מה הכוונה היית חולה אבל לא דיווחת? אז איך ידעת שהיית חולה בקורונה?
ידעתי שחליתי בקורונה כי עשיתי בדיקה סרולוגית אחרי כמה שבועות שלא הרגשתי טוב והתוצאה הייתה חיובית.
אגב, האם אוכל להיכנס לקופת חולים ולבנק?

Srulikg

Member
אם הייתי חולה באוגוסט ואחליט לעשות חיסון שלישי עכשיו, מה יקרה? זה מסוכן?
להזכירם, יצאתי חיובי בבדיקה סרולוגית.

Srulikg

Member
דיברתי עם משרד הבריאות והם אמרו לי שהבדיקה הסרולוגית שעשיתי באוגוסט חיובית בגלל החיסונים שעשיתי בינואר.
אמרתי לנציגה שחליתי באוגוסט ושיש לי נוגדנים, והיא אמרה שהנוגדנים הם בגלל החיסונים שעשיתי
ושאני זכאי לחיסון שלישי.
זה מנוגד למה שרופאת המשפחה אמרה. היא אמרה שאני צריך לחכות חמישה חודשים עד לקבלת חיסון שלישי.

דיברגנט חדש

Well-known member
דיברתי עם משרד הבריאות והם אמרו לי שהבדיקה הסרולוגית שעשיתי באוגוסט חיובית בגלל החיסונים שעשיתי בינואר.
אמרתי לנציגה שחליתי באוגוסט ושיש לי נוגדנים, והיא אמרה שהנוגדנים הם בגלל החיסונים שעשיתי
ושאני זכאי לחיסון שלישי.
זה מנוגד למה שרופאת המשפחה אמרה. היא אמרה שאני צריך לחכות חמישה חודשים עד לקבלת חיסון שלישי.
הרבה אנשים הולכים להיפגע מטמטום התו הירוק, מתחסנים למרות שאסור להם רק בשביל שיוכלו להמשיך לפרנס את משפחתם.
אני מכיר מקרה של מישהו שחלה בדלקת המפורסמת של שריר הלב מיד לאחר החיסון, רופא המשפחה אמר לו שלא יתחסן במנה השלישית, אך משרד הבריאות לא מוכנים להנפיק לו תו ירוק ואומרים לו שיצטרך לעשות בדיקת קורונה בתשלום (בדיקה מהירה בתוקף ל-24 שעות, בדיקת PCR ל-72 שעות) כפי שנדרש משאר הלא מחוסנים.
אני לא אתפלא אם הוא יישבר ויילך להתחסן |לא|

k-don

Well-known member
הרבה אנשים הולכים להיפגע מטמטום התו הירוק, מתחסנים למרות שאסור להם רק בשביל שיוכלו להמשיך לפרנס את משפחתם.
אני מכיר מקרה של מישהו שחלה בדלקת המפורסמת של שריר הלב מיד לאחר החיסון, רופא המשפחה אמר לו שלא יתחסן במנה השלישית, אך משרד הבריאות לא מוכנים להנפיק לו תו ירוק ואומרים לו שיצטרך לעשות בדיקת קורונה בתשלום (בדיקה מהירה בתוקף ל-24 שעות, בדיקת PCR ל-72 שעות) כפי שנדרש משאר הלא מחוסנים.
אני לא אתפלא אם הוא יישבר ויילך להתחסן |לא|
לאנשים שיש סיבה שלא להתחסן, הבדיקה צריכה להיות בחינם

למעלה