הנפת קייט מהמים

ofiron112

New member
הנפת קייט מהמים

הי, סיימתי לא מזמן קורס (6 שעות במים בערך) אני כבר מצליח לעלות אבל לא מצליח ליצור כוח ברגע שאני למעלה ואז אני פשוט שוקע, לא נורא עם הזמן אני אלמד. בכל מקרה אני מרגיש מאד לא בטוח מהסיבה שאני ממש לא יודע איך להניף קייט מהמים במידה והוא יפול. מדובר על קייט cabarina co2 17 עם מערכת כזאת מיוחדת להרמה מהמים. אם אפשר טיפה עזרה על איך מרימים מהמים ואיך משתמשים במנגנון הזה.

hagitoz

New member
עזרה בהנפה מהמים

הי אופיר, כפי שאמרת עם הזמן אתה תלמד לייצר כוח, הכל שאלה של תרגול והתמדה, כולנו עברנו את זה, צריך סבלנות ולקוות שתהייה רוח טובה
הייתי שמחה לדעת איזה שנה הקייט שלך ובכך אוכל לנסות לעזור לך יותר, אני פשוט לא רוצה להטעות אותך, לי באופן אישי לא יצא לגלוש על CO2 של קברינה אלא על דגמים אחרים של אותה חברה, אז אני לא סגורה על איך שהמנגנון פועל אבל אני בודקת לך את הנושא. ואני רוצה לדעת אם הבנתי אותך נכון, להניף מהמים ללא קשר למנגנון אתה יודע? מה השנה של הקייט? (אם אני לא טועה הוא 2004?) תודה חגית עוז

ofiron112

New member
לא הסברתי את עצמי נכון

הקייט הוא שנת 2004. ואני בכלל לא יודע להניף מהמים, ז"א לימדו אותי אבל לא הבנתי כ"כ. בכל מקרה המערכת הזאת לפי מה שראיתי מופיעה בכל הדגמים של שנת 2004 וזה מאוד פשוט: זה פשוט חוטים שמחוברים לדיפאוור וחוטים אלה מושחלים לכל האורך של המצנח ( לא איפה שהבידון הראשי אלה בצד שני). החוטים מחוברים כך שברגע שאני מושך את הדיפאוור המצנח כאילו מתכווץ.

hagitoz

New member
תשובה לאופיר

הי אופיר, הייתי ממליצה לך לקחת שעתיים של שיעור על הנפות מהמים, שום הסבר לא יעזור לך, צריך ללמוד ולהמשיך לתרגל. לפי מה שהבנתי מישהו כן לימד אותך אך לא הבנת אז הייתי ממליצה לך לגשת אליו שוב ולבקש עזרה. הבית ספר שלי בחוף טרומפלדור בתל אביב, ביום שיש רוח אתה מוזמן לטלפן ובכיף נשמח לעזור, אם אתה באזור הצפון אוכל לקשר אותך עם חברים טובים שאני מאמינה שישמחו לעזור לך :) תודה חגית עוז

למעלה