הנציגות הישראלית בבלגיה:

Mrpops

New member
הנציגות הישראלית בבלגיה:

מישהו שמע או יודע מה קורה עם אופיר ושקד?
אני באופן אישי לא שמעתי עליהם כלום ועד עכשיו לא ידוע מהן הקפיצות שאופיר מתכוונת לקפוץ.
זה קצת חבל ותמוה שבניגוד לשאר המשתתפות בתחרות שכן מקבלות חשיפה ובאז מסוים - אופיר ושקד נשארות בגדר תעלומה ולמעשה עד התחרות עצמה אי אפשר בכלל לדעת מה קורה איתן...

אשמח לשמוע עדכונים אם מישהו יודע יותר ממני!

Tammie

New member
זה כי ברמה העולמית הן לא אייטם

אם כל התמיכה והאהבה למתעמלות הישראליות- הדיווחים הגדולים מגיעים מאתרים עולמיים והם מדווחים על המתעמלות שידועות לציבור ומעניינות את הצופים ולצערנו אופיר ושקד לא שם.....

אם למישהו יש מידע פנימי כמובן שנשמח לקבל אותו :)

Mrpops

New member
זה בדיוק העניין...

אני לא מצפה מהתקשורת העולמית לדווח על אופיר שקד, מן הסתם שהן לא יתמקדו בהם כשיש את מוסטפינה, ביילס ויורדאקה. אפשר לחרוש עליהם ולמחזר חומרים בלי סוף!
מה שאני כן מצפה זה לקצת התייחסו (המינימום שבמינימום) מהגורמים הרלוונטיים בארצנו הקטנטונת. שיתנו איזשהו עדכון קטן: "אופר ושקד בדרכן לבלגיה..." משהו כזה. ואין כלום!
וזאת חלק מהבעיה שכבר שנים אנחנו מדברים עליה - אי החשיפה בתקשורת והאדישות שיש בציבור לספורט הכל כך מרהיב הזה...

Tammie

New member
בהחלט....

לצערי זה מרגיש לי כמו "קופי פייסט" משנה שעברה וזו שלפניה וזו שלפניה..............

Mrpops

New member
כן, ראיתי את זה היום...

אין איזכור לשקד מאלק שזה די חבל...בכל זאת, היא נציגה ישראלית בתחרות וגם אם לא נשלחה באופן רשמי היה אפשר לאחל לה לפחות בהצלחה.

למעלה