הנצרות- דת האמת!!!

blablash

New member
הנצרות- דת האמת!!!

ב"ה ב"ה מתישהו בחצי השנה האחרונה, טען אזרח פולני, שהוא ראה את מריה הקדושה יושבת על עץ, אחריו הגיעו עוד כמה אזרחים שגם כן טענו שהם ראו את מריה על העץ השמועה התפשטה עד כדי כך, שאנשים היו מגיעים לעץ וחותכים ממנו חתיכות עד שהעיריה נאלצה לבנות גדר מסביב לעץ. היום המקום הוא אתר תיירות, "העץ הקדוש". לפי דעתי זו הוכחה נהדרת לכך שכולונו כאיש אחד בלב אחד צריכים לעבור הטבלה המונית! מי ל(אותו האיש) אליי!!!

blablash

New member
ההודעה הקודמת...

ב"ה הייתה צינית כמובן, פשוט נמאס לי מכל המיסיונרים החרדים ונסיתי להראות עד כמה הודעותיהם מעוררות גיחוך. ד"א המקרה עם העץ אמיתי לגמרי.

אכן סיפור חביב

יש לך איזה לינק לסיפור המלא? אני זוכר סיפור דומה על פסל של מריה שהתחיל לבכות ולטפטף דמעות לפני כמה שנים. יצא לי גם לבקר בכנסייה שבה יש צלב עם ישו ועליו אינספור מתנות שאנשים הביאו למען רפואת יקיריהם ובקשות אחרות (קצת כמו הכותל שלנו). "וכי יעלה על הדעת שאנשים ימשיכו להביא מתנות, אלא אם כן הם ראו במו עיניהם שזה עזר לאנשים אחרים שעשו זאת?"

blablash

New member
אין מה להשוות.

ב"ה לא, אין לי לינק, כי שמעתי את זה מחבר פולני. לא צריך להרחיק עד כדי כך ולהשוות בין הכותל לבין צלב. עם כל הדמיון, יש הבדל עצום בין השניים- ודי למבין.

suki da yo

New member
הצלוב המדמם

התברר להיות צלוב עם אותו סוג דם כמו האישה שבביתה הוא היה...

נ נח נחמ נחמן מאומן

גם המווה סיפור דומה, הרב אודסר (שאגב הכרתי) טען שנשלח לו משמים פתק עם הכתב "נ נח נחמ נחמן מאומן" ויום יש כבר אלפי מאמינים בזה לסגולה. גם תורת משה לקח הרבה שנים עד שזה נקלט ואנשים התחילו להאמין בו.

blablash

New member
אם באמת לא היית מאמין...

ב"ה לא היית צריך לצעוק את זה כל הזמן. ד"א מבחינתי אתה מסיונר בדיוק כמו אותם אלה שדברתי עליהם בהודעה הראשונה, רק שאתה מסיונר חילוני והם מסיונרים חרדים. מאבק בין מסיונרים...

masorti

New member
כלומר שצדקתי כל הזמן...

השתתפותך בפורום נובעת משנאת הדת ומרצון לגרום לאנשים לנטוש אותה, ולא מתוך ענין לדון בנושאים לגופם. הרי אתה משווה בהודעתך הנ"ל את הדת היהודית לעבודה זרה ואמונות טפלות, ומבהיר שאתה לוחם בה בכל כוחך.

כלל לא צדקת

אתה פשוט מפנטז לך המצאות. אין לי כל שנאה לדת ולא לדתיים. כשרופא לוחם בחולה הוא שונא אותו?! חלילה.

blablash

New member
אל תעשו את זה בשרשור שלי../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

ב"ה בדיוק לא התכוונתי לתת במה למסיונרים!!!

blablash

New member
אבל ההודעה הייתה נגד המסיון!

ב"ה עכשיו אתה מבין למה אני שונא מסיונרים... יש להם מטרה והם פשוט תוקעים את השטויות שלהם בכל פינה בלי קשר לסובבים אותם.

tamarhp

New member
אני!!!!

איזה עץ? תגיד לי!! אני רוצה חתיכהההההההההההההה

למעלה