הנקה אחרי קיסרי

LolliP0p

New member
הנקה אחרי קיסרי

שלום לכן אמהות.. בתחילת מאי אני אמורה לעבור קיסרי, אני מאוד מאוד מעוניינת להניק אך הבנתי שהנושא הזה מאתגר אפילו יותר לאחר קיסרי.. החל ממציאת התנוחה הנכונה וכלה בייצור החלב הראשוני.. לכן הייתי רוצה לנסות להערך בהקדם ובהתאם . ממידע שקיבלתי מחברה שילדה זה עתה בבית החולים בו אני אמורה ללדת לא מומלץ להסתמך על צוות האחיות ויועצות ההנקה שם.. האם יש כאן מנוסות שיש להן עצות עבורי? דברים שכדאי שאדע? פעולות שכדאי לבצע לפני הלידה? כל דבר.. כמו כן אשמח אם יש למישהי המלצה על יועצת הנקה שיכולה להגיע לאיזור רעננה.. תודה מראש לעונות..

הנקה אחרי קיסרי

שלום לך,

הנקה בימים הראשונים היא לא פשוטה ולאחר ניתוח קיסרי בשל הניידות והכאב מורכב עוד יותר, אך לא בלתי אפשרי.
המודעות והרצון זה כבר חצי מהדרך לסלול את הדרך הטובה ביותר.
ראשית, אני מציעה שתלכי לסדנת הכנה להנקה, בסדנא מדברים על ההתנהלות מיד לאחר הלידה כך שמהתחלה תדעי מה לעשות כדי שיזרום. בסדנא מדברים על ביות, תנוחות לאחר הלידה (עם התייחסות לניתוח קיסרי), במידה ולא מתאפשרת הקירבה מיד לאחר הלידה אז אפשר לסחוט מעט קולוסטרום להתחלה וכו׳.
יש סדנא כזו במאמי ליס, את יכולה להירשם ולהיערך מראש.
בביה״ח בד״כ יש צוות של יועצות הנקה שעוזר להתחלה אך מאוד תלוי מתי הניתוח ואם אכן יש יועצת הנקה זמינה, כדאי באמת שתדעי מה לעשות גם אם לא תהיה יועצת זמינה מיד.
את יכולה להיכנס לאתר יועצות הנקה ולבחור יועצת לפי אזור מגורים ולאחר הלידה לתאם איתה, רצוי כמה שיותר סמוך ללידה כדי למנוע בעיות בהמשך.
שתהיה לידה קלה ובהצלחה!

למעלה