הנקה בלילה

יעלולי1

New member
הנקה בלילה

היי, יש לי תינוק בן 9 שבועות, אני מניקה בלבד ועד היום זה הולך די טוב.. שאלה לי לגבי זמני ההנקה ומשך השינה: ארוחה אחרונה אחרי האמבטיה היא בסביבות 19:30 בערב. הילד בדרך כלל ישן עד 01:00, מתעורר לאכול ואז שוב ב 04:00 וב 7:00, פרק זמן של 3 שעות בין ארוחה לארוחה. לאחרונה הוא מרחיב את הפער מתעורר אחת לארבע-חמש שעות, כלומר, נרדם ב 20:00 ומתעורר אפילו ב 03:00 בבוקר לאכול. השאלה שלי היא האם כדאי להעירו בסביבות 23:00-24:00 לאכול ואז יש סיכוי שיישן כל הלילה או להשאיר את המצב כמות שהוא ולראות מה יקרה ? יש לציין שלא כל לילה הוא יישן עד שלוש, ברוב בלילות הוא מתעורר בחצות לאכול, ועדיין ממשיך להתעורר כל 3 שעות . תודה, יעל

שנת לילה

להרבה תינוקות יש במשך היממה, תקופת שינה אחת ארוכה יותר מהאחרות - אצל התינוק שלך זה מתחיל ב-19:30. את שואלת האם ניתן "להזיז" את משך הזמן הזה - ובכן, או שכן או שלא. קשה לצפות זאת מראש. בנוסף, דפוסי השינה של תינוקות יכולים להשתנות גם ככה בכל כמה שבועות, לכן אין ערובה שגם המצב הנוכחי ימשיך כמו שהוא. את יכולה לנסות לדחות קצת את האמבטיה, ואז הוא יילך לישון קצת יותר מאוחר. אבל - כמו שאמרתי - קשה לצפות מראש מתי הוא יתעורר
.

למעלה