הנקה בפומבי

תאי17

New member
הנקה בפומבי

אתמול בצהרים הינו במסעדה עם כמה זוגות חברים. והקטנה - שלא כהרגלה - פתאום מראה סימנים של חיפוש ציצי (כנראה בגלל החום). אז בשולחן הנקתי אותה. ואז בעלי אומר לי - תביאי אותה לגרפס ואחד החברים שואל-מה פתאום גרפס? אז עניתי לו - כי היא אכלה- והוא אומר- מה פתאום אכלה? איפה אכלה? אז תשוו את זה עם כל הפרוצדורה של האכלה מבקבוק- (מבילויים עם חברה שנותנת תמ"ל) :1. להוציא את הבקבוק מים מהקופסא המיוחדת ששומרת על חום 2. לא תמיד נשמא החום אז ללכת לבקש מים חמים ואז לשים את הבקבוק שיתחמם 3. להוסיף את האבקה (כשלפעמים הכל נשפך) 4. לשים לתינוקת חיתול מסביב לצואר של התינוקת 5. לתת בקבוק וכל שניה כשהיא עושה הפסקה לבדוק כמה נשאר בבקבוק... ותחשבו בלילה...
בקיצור כל פעם שאני מטיילת איתה- אני מברכת על ההנקה
. והיא עד היום, מהרהרת בהחלטה שלה לגבי הפסקת ההנקה שלה בהתחילה לאחר מתן בקבוק אחד בלילה השני בבית חולים שמאז ההנקה לא הצליחה לה ולאחר שבוע של מאבקים כדי שהיא תתפוס את הפיטמה היא התייאשה.

איזה כיף לנו ../images/Emo45.gif

בזכות ההנקה, גם לא מבזבזות יותר מידי זמן על תינוק שבוכה ומאוד רעב או צמא, אלא פשוט "שולפות" ומאכילות, שלא לדבר על החיסכון הכלכלי. אני כל הזמן מזכירה את זה לבעלי וטוענת שהבן שלנו עשה לעצמו תוכנית חסכון למכונית בגיל 17...........

איך עושים את זה???

היינו במסעדה כשמיקה היתה בת שבוע(לפני שבוע ) והיא רצתה לאכול (היה לי ברור שאיך שיגיע האוכל שלי גם היא תרצה) אז ישבתי בשולחן אחר עם הגב לאנשים כי אין לי מושג איך עושים את זה בלי לחשוף יותר מדי כי אלו היו אנשים של בעלי מהעבודה יש דרך חסודה??? או שאתן פשוט חושפות לכל מי שנמצא מסביב?

niritcat

New member
אני מקפידה לצאת עם

חולצה שהיא "נשפכת" - גדולה ורכה, כדי שהחולצה תכסה את הציצי וגם קצת את הלחי של גוזלית. זאת מיומנות נרכשת - סביר להניח שעם הזמן זה יהיה לך יותר קל פיזית (ונפשית!). אני מניחה שדווקא עם ציצי גדול זה יותר נוח כי לא צריך להרים את החולצה יותר מדי לחשוף את הבטן - פשוט מורידים את הציצי עד הילדה! אגב, היתה שיחה ערה מאוד בפורום לפני כמה שבועות בנושא הנקה בפומבי. את מוזמנת לחפש בארכיון. נירית

לאחרונה קיבלתי חולצת הנקה של מובי

וזה נהדר....למרות שעד כה הנקתי בלי בעיה בכל מקום ... זה כיף גם בבית ,לשלוף את הציץ מהצד מבלי להישאר חצי ערומה כל ההנקה חוץ מזה שסופסוף הנקתי מול אבא של בעלי בלי להיות נבוכה (לא ראו כלום) כ"כ התלהבתי מהחולצה שקניתי לי עוד גופיית הנקה.. אבל זה יקר..

תאי17

New member
האמת- בהתחלה היה קצת יותר קשה

כי היא היתה פחות רגועה ולפעמים אכן הסתובבתי עם הכסא אבל עם הזמן גם אני וגם היא תפסנו מיומנות ולא רואים כלום היא מסתירה את החלק התחתון והחולצה את החלק העליון. אני לא מהחושפות לגמריי.. לדוגמא0 היה בריתה עם שימלה ואיך מניקים עם שמלה? אז לא היתה ברירה והסתובבתי עם הכסא ופשוט הורדתי את הכתפיה של השמלה קצת למטה ביחד עם הכתפיה של החזייה (לא חזית הנקה) והנקתי.

דלית 3

New member
כמו נירית - חולצה נישפכת וסבלנות

זה מאוד מוקדם. עם הזמן היא תלמד לתפוס לבד את הפיטמה בלי הכוונה שלך. אני שמתי לב שכשמים חיתול על הכתף זה רק מושך תשומת לב ולי זה ממש מפריע. גם שקד לא מבינה מה האוהל על הפנים ומשחקת בו במקום לאכול. לדעתי, עם ציצי קטן זה יותר קל כי לא צריך להחזיק. לא חשבתי על זה עד שבאה חברה בעלת חזה שופע, ראתה אותי "מחברת" וממשיכה לאכול בעצמי ואמרה שזה היתרון לציצי קטן. לגבי חשיפת הבטן, אני מחזיקה אותה בטן לבטן והיא מסתירה. בינתיים תסתובבי או תגשי לפינה שקטה ואחרי שתרכשו שתיכן מיומנות תוכלי להיות יותר חופשיה. מה דעתו של בעלך? בארוחה פורמאלית לא הייתי מניקה ליד השולחן גם לדעתי וגם מתוך ידיעה שזו סיטואציה שלא נוח לו עם זה. אין לו בעיה בסיטואציות פומביות אחרות.

לזכותו של בעלי יש להגיד שהוא

מפרגן אמנם לא יצא לנו לצאת הרבה ותמיד יוצא לי להניק לפני היציאה אבל אין לו שום דבר נגד .

דלית 3

New member
אין לו בעיה עקרונית והוא מאוד מפרגן

רק שליד אנשים בעבודה הוא ביקש שאסתובב וכיבדתי את זה. בפעם השניה בעבודה שלו, ישבנו בשורות ולא ליד השולחן אז לא זזתי. צריך לשקול כל מצב לגופו. אני מניקה ברחוב, בבריכה, אצל חברים ובעקרון בכל מקום ללא שום בעיה. היה מקרה נוסף בו היינו בכיתה של הבת הגדולה לראות שיעור ואז יצאתי לחצר. לא צריך להתבייש אבל גם לא צריך לעשות "דווקא". לדוגמה: הייתי בחנות ושקד הייתה נורא רעבה. לא רציתי להיכנס לתאי המדידה בסוף החנות וביקשתי כיסא. עד שהביאו הנקתי אותה בעמידה באמצע המעבר (חנות צרה, ארוכה וצפופה). כשהמוכרת באה היא אמרה "את בסדר, יש כאלה שממש מתפשטות באמצע החנות". לדעתי, התנהגות מתריסה כזאת בה מניקים בלי להתחשב בעובדה שאולי יש בסביבה אנשים שאולי לא נוח להם, רק גורמת לחוסר סובלנות להנקה בפומבי. אם אנחנו נתחשב באותם אנשים - לא לוותר אבל לשים לב לצורת הנקה יותר "צנועה" מאשר בהנקה ללא קהל - זה יעודד סובלנות אצל אחרים.

תאי17

New member
להמשיך לאכול? ../images/Emo2.gif

את זה אני אף פעם לא אצליח לעשות תוך כדי הנקה. בכלל- אסור לי לזוז וגם לדבר צריך בשקט- כי זה מפריע לה... קצת יותר מידי תזוזות או הפרעות והיא מתחילה להיות עצבנית.

בהנקה אני עושה כמעט הכל

כבר הלכתי איתו ברחוב והנקתי, אכלתי והנקתי, אפילו קראתי עיתון, אני משתדלת לדבר עם הבן שלי כשהוא יונק

לאה_מ

New member
הזכרת לי בדיחה ../images/Emo6.gif:

איך מזהים תינוק יונק? לפי הפירורים על הראש.

דלית 3

New member
הייתה תקופה ששקד הסכימה לינוק רק

תוך כדי הליכה. אפילו אם עמדתי או הלכתי במקום היא הפסיקה - שלא לדבר על ישיבה. איך הם יודעים הפספוסים האלה ואיך שהם מסובבים אותנו סביב האצבע הפיצפונת שלהם.

אמממאאא

New member
להזהר עם אוכל חם

אתמול אכלתי ונפלה לי חתיכת תפו"א על הרגל של הקטנה זה לא נחמד.

כמו כל דבר, נסיון

ג´ס, פשוט צריך ניסיון, עוד מעט תוכלי להניק אותה בכל מצב בכל תנוחה. גם את וגם היא תהיו יותר מיומנות ויהיה הרבה יותר פשוט. או שפשוט תתרגלי לזה שאת קצת חושפת...

למעלה