הנקה בשחקים, והתפרעות מסוכנת - סיפורים עם מוסר השכל?

דניאלה1311

Active member
מנהל
הנקה בשחקים, והתפרעות מסוכנת - סיפורים עם מוסר השכל? הניו יורק טיימס מפרסם שני ספורי שחקים:

על מדיניות ההנקה של חברת KLM (נא להסתיר את השדיים)
https://www.nytimes.com/2019/07/18/...9d86e86882d4646e&regi_id=45432673ion=whatElse

ועל נוסעת אגרסיבית שתאלץ להפרד מ-106 אלף דולר בגין התנהגות פרועה שכללה נסיון לפתוח דלתות המטוס. הקטע הכי מענין בכתבה הוא זה
Sarah Stewart, an aviation lawyer in London, said that there had been a sharp increase in disruptive behavior on planes. From 2007 to 2015, there were over 49,000 reported cases of “unruly passenger incidents onboard aircraft in flight,” she said in an email on Thursday.

Ms. Stewart said that costs for forced plane reroutings typically ranged from 10,000 pounds to 80,000 pounds, or about $12,400 to $99,300, “depending on the size of the aircraft and where it diverts to.”

https://www.nytimes.com/2019/07/18/...9d86e86882d4646e&regi_id=45432673ion=whatElse

כל הזמן מתפרסמות כתבות על בעיות בשחקים, אבל אני אביא רק את המעניינות ביותר לדעתי. אתן/ם מוזמנים גם להביא מקרים כאלו לפורום.

לאונידס

Active member
רק לגבי ההנקה: WTF? (סליחה על הצרפתית)
למה כל אחד מתעסק בעניינים של אחרים?
מי שלא רוצה לחזות באיזשהו בדל של ציצי שישים את השמיכה על הראש שלו.
&nbsp
מזכיר לי שהשתחרר איזשהו סרט, נדמה לי בטמן, שבו ילד שורף את הוריו (או אלימות קיצונית אחרת, אני לא בטוח ב 100% בפרטים), והסרט הוגדר כמתאים לילדים.
ופחות או יותר באותו זמן ג'נט ג'קסון חשפה פיטמה בשידור טלויזיוני והארץ רעשה.
&nbsp
משהו על הערכים שלנו (כחברה, לא אנחנו אישית),
איבר הכי טבעי בעולם שנמצא אצל כל אישה במרכז השד הוא איום על נפשות ילדנו הרכות,
לעומת זאת אלימות קיצונית של ילד מול הוריו - שורף אותם למוות, סבבה להראות אותה לילדים.
מבחינתי יש משהו מאוד בעייתי בסולם הערכים שלנו.

דניאלה1311

Active member
מנהל
התגובות בארץ להנקה בציבור היו אלימות לא פחות
תמיד מפתיע אותי הדאבל סטנדרד לגבי השדיים ושאר אברים.
אבל מאחר ואני לא ממונה על שמירת המוסר בארץ ו/או בעולם
אני נמנעת מלחוות דעה ומצחקקת לי או אולי בוחקת על התגובות הפסיכיות
לגבי הנקה ושאר בעיות שלמות המוסר הציבורי.

לאונידס

Active member
בארץ יש כאלה שמנסים לגרור דברים לקיצונות ואבסורד
מצד אחד יש את הפוריטנים ש"לא מבינים" למה לא בסדר לעשות צרכים בפומבי וכן בסדר להניק ומביעים את אי הבנתם המעושה בקולי קולות.
ומצד שני היתה קבוצת אמהות שהחליטה להפוך לובי של מלון לתינוקיה וכשצוות המלון ביקש לא להחליף חיתולים צואים על השולחנות בלובי הן יצאו בזעקות שבר בכל מדיה אפשרית על מלון נוראי שמגביל הנקה.

אנחנו חברה מאוד הטרוגנית וכל צד מנסה למשוך את השמיכה לצד שלו, אבל בניגוד לאנלוגיית השמיכה דווקא אלו שבמרכז נותרים לא מכוסים.

למעלה