הנקה ובית חולים

natarony

New member
הנקה ובית חולים

אני מתכוננת ללידה וחשבתי לקחת איתי לבית חולים גם משחה לריפוי פטמות. האם משחת רפאל - יש צורך לשטוף אותה לפני הנקה? אם אני מבקשת הנקה בלבד בבי"ח אז זה אומר שלא יתנו בקבוק לתינוק? ויקראו לי כל פעם שהוא בוכה (אם אני לא בוחרת בביות)? אם אפשר לקבל קצת אינפורמציה לגבי התנהלות שלי בבית חולים אם ברצוני להניק. האם ישנן יועצות הנקה בחדר תינוקות? האם עליי לבקש מאחיות שתגיע אליי לחדר?? תודה מראש וכל הכבוד על הסובלנות והתשובות המפורטות.

efrat fefi

New member
רחוק, בסורוקה. אבל יש לציין ששם

הצוות מצוין ומעודד הכל בטבעיות (לידה, הנקה, אין מוצצים...) לגבי המשחה שאת ציינת אני לא יודעת אני משתמשת במשחה שנמכרת בשילב קוראים לה "פיורלן" והיא כן ניתנת לשימוש לפני הנקה. לגבי יועצת הנקה, בסורוקה רוב האחיות במחלקת יולדות הן גם מייעצות לגבי הנושא בדר"כ יש יועצת מוסמכת במחלקה. בהצלחה לידה קלה.

הנקה בבית החולים

באופן רשמי אם את מבקשת הנקה בלבד האחיות אמורות להעיר אותך. באופן מעשי זה לא תמיד קורה. אם את מעונינית בהנקה בלבד, הכי בטוח זה לקחת את אפשרות הביות. אם את לא תרגישי טוב את יכולה תמיד לשנות את דעתך. בבית חולים מאיר יש 2 יועצות הנקה מוסמכות בצוות התינוקיה (אחת מהם האחות האחראית). יועצות ואחיות מדריכות עוברות חדר חדר, וגם על פי בקשה. בבית חולים לניאדו יש יועצת לא מוסמכת במשרה חלקית. לרוב לא צריך משחה כבר בבית החולים. הכי חשוב זה לקבל כמה שיותר מידע על הנקה והתנהגות רגילה של תינוקות חדשים (שזה אומר, לא להיות מופתעת שהוא רוצה לינוק הרבה!) לפני הלידה. את מאוד מוזמנת לבוא למפגש לה לצ'ה לפני הלידה. פרטים באתר: www.lllisrael.org.il אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה