הנקה וגמילה

shoshi101

New member
הנקה וגמילה

שלום רב, יש לי תינוק בן שנה וחודשיים שעדיין יונק (בשילוב כמובן עם מוצקים). אני מאוד רוצה להתחיל לגמול אותו אבל " מפחדת" ולא יודעת איך להתחיל. עליי לציין כי הוא "מכור" לציצי ולא מוותר על הנקה. בעיה נוספת ועיקרית היא שאני מרדימה אותו רק באמצעות ההנקה,(גם בשנת הצהריים) הבחור לא יודע להרדם אחרת, ומתעורר בלילה המון פעמים (בערך 6-7 פעמים בלילה) ולא מסוגל להרדם אם לא מקבל ציצי, (אבא שלו מנסה להרדים/ להרגי אותו לאך לשווא) אשמח מאוד לקבל עצה איך לגמול אותו ואיך להתמודד עם ההתעוררויות (המתישות....) בלילה. תודה מראש

ראשית חוכמה, לקבל החלטה צלולה

שלום רב, ממכתבך עולה התלבטות אמביוולנטית שלך. פנימית עם עצמך. מחד את אומרת אני רוצה לגמול אותו. מאידך את אומרת " אני מפחדת" . כלומר, הדילמה היא שלך ואת תצטרכי ראשית להחליט מה את רוצה? האם את רוצה להמשיך להניק (ודרך ההנקה לקבל תחושת ערך ומשמעות אימהית) או האם את רוצה לגמול את בנך מהנקה? התשובה לשאלתך טמונה בתשובה לשאלתי. כאשר רצונך יתבהר לך תמצאי את הדרך. מה את אומרת? עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

shoshi101

New member
המשך גמילה מהנקה..

שלום עינת ותודה על תשובתך, לשאלתך, אני בהחלט רוצה לגמול אותו, כתבתי שאני מפחדת מכיוון שאיני יודעת מאיפה ואיך להתחיל (זו הפעם הראשונה שאני מניקה- יש לי עוד שני ילדים) אשמח לקבל תשובות קונקרטיות איך עושים זאת. תודה מראש

אנא קראי: "לפתח הרגל הירדמות עצמאי "

שלום רב, זה עתה עניתי תשובה תחת הכותרת:"לפתח הרגל הירדמות עצמאי ‬" מזמינה אותך לקרוא ... עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה