הנקה והדיאטה ???????????

bajura

New member
הנקה והדיאטה ???????????

שוב שלום: רציתי רק לשאל שאלה שמטרידה אותי. בני בן שנה עדייו יונק. בקרוב אנו נתחיל את הדיאטה. האים גם אני צריכה לעשות אותה? גם עלי לימנע מהמאכלים???? רציתי רק לציין שבני אלרגי לחלב פרה. לכן הוא מזמן לא מקבל מוצרי חלב. במקום זה אני נותנת מעט חלב צמחית(סויה) והנקה. אך אני אישית לא נמנעת ממוצרי חלב. הרופא של הילד אומרת שפשוט אין צורך כי זה לא עובר לתינוק, אך ברגע זה כבר עיבדתי כול אמונה ברפואה קונבנציונלי. לכן אני שואלת בפורום זה. האים למשהו יש מידע בנושא או בהשפעה של ההנקה בכלל(גם לטובה ו גם לרעה) על הילדים המיוחדים שלנו??????? , נא אני אשמח לקרא גם. אפשר בכול שפה, אני כבר אסתדר. שוב פעם מודה לכם מאוד. מכלה.

khisha

New member
הנקה זה טוב ויכול להיות רע.

כעקרון הנקה זה מנגנון הכי טוב לחיזוק מערכת חיסונית ומערכת עיכול. למיטב זכרוני אין בעיה אם חלב מבחינתך, אך באופן כללי אנשים חכמים ממליצים להשאיר את החלב לאגלים. אין עוד יונק בטבע שצורך חלב אחרי ינקות. בה בעת ישנה סכנה שאם ישנן סתימות אמלגם בפה שלך או את צורכת דגי ים כמו טונה או סלמון, אז את מעבירה כספית דרך חלב אם. בקיצור, אני מתקשה להגיד חד משמעי בלי להכיר יותר פרטים. תעשי חיפוש מתקדם על מילה "הריון" כאן בפורום. אולי כדי לך לקבוע פגישה ראשונית אם אחד המטפלים כדי לעשות קצת יותר סדר בבלגן.

למעלה