הנקה וחזרה לעבודה

נוקי18

New member
הנקה וחזרה לעבודה

שלום,
אני חוזרת לעבודה בחודש הבא למשרה חלקית (שלוש פעמים בשבוע מהשעה שמונה ועד שתיים) בני יהיה בן ארבעה חדשים וישאר עם מטפלת בזמן זה. הייתי מעוניינת לשמר את ההנקה.
כמה שאלות:
1) כיצד אפשר (והאם זה בכלל אפשרי) לשמר את כמויות החלב לאורך זמן כאשר שואבים פעמיים ביום? (אני מקווה להניק לפחות שנה)
2) אני שואבת במכונה של מדלה, האם מומלצת הפטמה CALMA או שעדיף להשתמש בבקבוקים רגילים? על מה להקפיד בבחירת בקבוק?
3) כיצד על המטפלת להתנהל עם החלב השאוב כאשר היא יוצאת עם בני לטייל - האם חלב שאוב מהמקרר עמיד בטמפ הגבוהות של הקיץ? האם היא צריכה לאחסן את החלב בצידנית וקרחון ואז כיצד מחממים מחוץ לבית?
4)האם חלב שנשמר במקפיא מאבד מהאיכויות שלו לעומת חלב שנשמר במקרר?

מאוד מוטרדת מהחזרה לשגרה ואשמח לעצתכם!

תשובה

שלום לך ויפה להתכונן לחזרה לעבודה
אחד הדברים החשובים זה דוקא לשאוב בזמן העבודה בכל פעם שהוא יקבל בקבוק ולשמור בצידנית עם קרחונים ,על מנת לשמר את יצור החלב,ואת זה לתת למחורת אותו יום כשאינך.אין צורך להכין סטוקים אין סופיים ,כשהמטפלת יוצאת עם תינוקך בקיץ היא בודאי לא תצא איתו לשעות ארוכות כך כדאי לתת בקבוק בבית ואז לצאת.
את תניקי לפני יציאתך ותבקשי מהמטפלת שתמתין לך להנקה כשזה סמוך לזמן שובך מהעבודה.
אם יוצאת לזמן ארוך לשים בציידנית ולחמם בטמפ' חוץ.
תתאמני על שאיבות כעת כשאת רחוקה מבניך לראות איך את מגיבה לכך
הרבה פעמים הגוף לא משחרר חלב בשאיבה ועוזר לקחת תמונה של התינוק בגד ספוג בריחו ולהריח בזמן השאיבה
בהצלחה

למעלה