הנקה ושאיבה

pazzi10

New member
הנקה ושאיבה

אז כמו שסיפרתי כאן בעבר, התחלתי להניק את התאומים שלי כשהם היו בני 6 שבועות, עד אז שאבתי.
היום הבחורים כבר בני 5 חודשים, יונקים ומשמינים להנאתם, ואני מתחילה לתהות לגבי ההמשך.
קודם כל, עוד כמה שבועות אני חוזרת לעבודה והם הולכים להיות במשפחתון. מן הסתם תדירות ההנקות תרד, ובנוסף יהיו מוצקים.
עד היום בנוסף להנקה, שאבתי כל יום לפני השינה כדי להפחית/ למנוע גודש (כי הם ישנים משמונה בערב עד חמש) וגם כדי שיהיו מנות במקרר למקרה הצורך (המקפיא שלי מפוצץ ברמות שקשה לתאר!!). ביומיים האחרונים התארחנו ולא שאבתי. עכשיו אני שואלת- אם אני אפסיק עם השאיבה לפני השינה, זה ישפיע על הכמויות בשאר היממה?
הייתי שמחה להמשיך להניק בנוסף למוצקים עוד כמה חודשים (לא הרבה). איך אני עושה את זה עם העבודה? אפשרי להישאר עם הנקה אחת ביום או שזה דועך לאט לאט?
יצא קצת ארוך אז סליחה, לילה טוב ותודה לעונות

גלגס

New member
הי פזי

אין לי ממש עצות מעשיות לגבי ההנקה השאיבה אבל צצו לי כמה דברים-
קודם כל, בהצלחה בעבודה! מעולה שיצא שהם נכנסים למשפחתון אחרי החגים. הרבה יותר טוב לדעתי... אני קצת מצטערת שהכנסתי את התאומים לגן עכשיו ולא משכתי עוד כמה שבועות...
דבר שני- אל תשוויצי יותר מדי בענייני השינה שלהם
זה עלול להתנקם בך

ודבר נוסף- אם יש לך מנות שהתוקף שלהן כבר רחוק ולא נראה לך שתספיקי להשתמש בהן, אולי כדאי לך לתרום אותן. יש את האתר http://www.momilk.co.il
אני זרקתי ממש הרבה חלב שפג תוקף והצטערתי על זה והיה חלב שכן הספקתי לתרום והרגשתי עם זה ממש טוב...

למעלה