"הנקה למרחקים" - מעתיקה הודעה מפורום הנקה

"הנקה למרחקים" - מעתיקה הודעה מפורום הנקה

שלום לכן, אני מניקה את ביתי בת ה 1.7 ומנוסה בהנקה למרחקים (2.3, 2.8, 1.9).
הקטנטונת שלי נמצאת כרגע בבירור רפואי מכיוון שלמרות שהיא אוכלת נהדר ומגוון, היא שוברת אחוזונים ונמצאת כרגע מתחת לאחוזון 3 (יש לציין שגנטית אין לה שום סיבה להיות כך, להיפך...).
אנחנו בודקים רגישות למוצרי חלב ולצליאק, למרות שאין תופעות לוואי אופייניות.
היא יונקת כשהיא חוזרת מהגן יניקה יפה ומשמעותית ועוד אחת לפני השינה. אם אנחנו בבית היא לעיתים מנשנשת מעט, אבל זה לא מפריע לה לטרוף ארוחות ערב בדיוק כמו אחיה המתבגר... בלילה היא מתעוררת בין פעם לפעמיים ויונקת.
גם הגסטרואנתרולוג וגם רופא הילדים (ששניהם הצהירו על עצמם כתומכי הנקה נלהבים, אבל בערך עד גיל שנה) מייעצים לי להפסיק להניק, אני טוענת, לעומתם, שמכיוון שהיניקה לא מחליפה ארוחה, לא זו הסיבה שהיא צונחת באחוזונים. למרות זאת אני כן חושבת שהגיע הזמן לגמ"ל (שהתעכב בגלל שהיא ישנה עם עוד אח בחדר ובגלל שאני עצלנית וחוששת מהשבוע הקשה של הלילות שצפוי).

אני גם אשמח לשמוע סיפורים מעודדים
אני ממש לא רוצה להפסיק להניק, היא ילדתי האחרונה ואני לא רוצה להיפרד מהתום והמלאכיות התינוקית הזו
וגם אשמח לשמוע המלצות (אני חשבתי שארגון הבריאות האמריקאי או משהו בסגנון, ממליץ על הנקה עד גיל שנתיים, אבל אמרו לי שאני טועה).

תודה,
אמא מודאגת...

שבירת אחוזונים

שלום לך,
כל הכבוד על ההנקה עד כה!!!
אני חושבת כמוך שההנקה היא לא הגורם לשבירת האחוזונים מכיוון שהיא אוכלת בנוסף ארוחות רגילות כמו אחיה.
ממתי שבירת האחוזונים? במידה וזה בזמן האחרון הייתי מצפה שזה יתבטא עוד קודם במיוחד כשההנקה הייתה יותר משמעותית ותפסה את רוב הארוחות ביום. במידה והייתה אכן רגישות לחלב אם הייתי מצפה שיתבטא קודם.
אני מציעה שתמשיכי להניק עד תום הבירור הרפואי ובמידה וימצא קשר להנקה אז תחליטי.
משרד הבריאות ממליץ על הנקה מלאה עד גיל חצי שנה ועד שנה עם מזונות משלימים. ארגון הבריאות העולמי ממליץ עד גיל שנתיים ויותר.
שיהיה בהצלחה ורק בריאות!

הנקה ארוכה זו שריטה שלי

שבירת האחוזונים החלה עם תחילת המוצקים, וזה מה שאני אומרת לכולם, אבל כולם הזדעקו כשהיא צנחה מתחת לאחוזון 3...

אגב, את רוני מפורומנקה לפני 12 שנים?

למעלה