הנקה מלאה תמיכה

לירז 210

New member
הנקה מלאה תמיכה

הי לכולם. ברוכות הבאות למצטרפות מאחלת לכולכן הריון תקין קל ומשעמם והעיקר ידיים מלאות ותינוקות בריאים..

אנחנו חוגגות היום שלושה שבועות.. אני מניקה מלא את שתיהן לא בו זמנית והן עולות במשקל תודה לאל.
העניין הוא שאני מפורקת גם אחרי קיסרי וגם הלילות קשים ומתישים. אני לא רוצה לותר על ההנקה ומחכה שאני ארגיש טוב ואז זה יותר יסתדר... מישהי גם מניקה מלא או הניקה ויכולה לעודד?
תודה אהובות

liri251

New member
אני הנקתי מלא שבועיים שלוש אחרי

קיסרי ואז נשברתי. העייפות גמרה אותי וגם בדיעבד הייתה להם לשון קשורה ולא ינקו טוב אז ברגע שהגדילו כמויןת לא היו רגועים ובכו כל הזמן. מה שעבד לי זה שהתחלתי לשאוב מלא ולתת מטרנה בלילה. עד היום קשה לי עם המטרנה בגלל שאת הבכור הנקתי בלעדית עד גיל שנה וארבע אבל הם מקבלים חצי חצי. עכשיו הם כבר לא מתעוררים ביחד אז אני מניקה בלילה ובבוקר ושואבת. אחר הצהריים ובלילה בקבוק אחד מטרנה. אני חזרתי לשפיות בזכות זה. העצה הכי טובה שיש לי לתת לך זה להשיג עזרה אם את על הנקה מלאה שלא תתמוטטי.

mo234

New member
שלחתי לך מסר

ננסית12

New member
הנקתי

כמעט מלא... בחודש השלישי לחייהן כבר מאה אחוז מלא... עד שהתחילו השאיבות למעון שאז לא הצלחתי לייצר מספיק. אבל הייתי שלמה עם זה שיש מטרנה כהשלמה....
וגמני הייתי אחרי קיסרי אבל ב"ה היתה לי החלמה מדהימה... את יחידנית? כי בלילות בעלי עזר לי ממש...

למעלה