הנקה מתישה בלילות

Hadas Dusa

New member
הנקה מתישה בלילות

הקטנטונת שלי בת ה10 ימים נרדמת באופן קבוע בפעולת ההנקה.במידה והיא נשארת עליי או לחילופין על בעלי היא יכולה לישון שעתיים עד לאוכל הבא. אם לאחר שהיא נרדמת (אני מנסה להניק והיא תוך שינה מסרבת) אנחנו מעבירים אותה לעריסה/עגלה,היא במיידית מתעוררת וישר מחפשת אוכל(אגרופים בפה,לשון בחוץ). הדבר מתיש ממש בלילות כך אי אפשר לישון..אני ככה מניקה אותה שעותתת עד יאוש.נתתי לה חד פעמי בקבוק עם חלב שאוב -גם לאחריו נרדמה-עריסה-בכי ורעב! מה עושים?! זקוקהלשינה

Hadas Dusa

New member
המשך ---

אגב,קראתי קצת בלילה וראיתי שבין היתר יכול להיות שהשימוש בהנקה נעשה כשימוש הזהה למוצץ ושתינוקות בגילאים כאלה אכן זקוקים לחום גוף ומגע אדם וזה מובן..הבעיה היא שבמהלך לילה שלם (!!) היא לא בעריסה אפילו שנייה אחת..היא יונקת (ואז בעלי ישן)או על בטן בעלי (ואז אני ישנה)
הדבר מאוד בעייתי ובעיקר מתסכל :(

חוסר שינה בלילה

שלום לך,
אכן נשמע שמאוד קשה, הצורך של תינוקת בגיל הזה הוא אכן צורך במגע ובעיקר להרגיש אותך, השימוש בשד בשלב הזה הוא לא כמוצץ אלא המשך הצורך שלה.
יש לתינוקות קטנטנים נטייה לעשות "מסיבות לילה" להיות ערים הרבה בלילה ואז לישון ביום.
זה עוד מוקדם מידי לחינוך לשינה.
אני מציעה לך להמשיך להניק לפי דרישה גם בלילה ולישון מתי שמתאפשר ביום, בכל הזדמנות שהיא ישנה גם אם זה לחצי שעה להיכנס למיטה ולהירדם, כך תשלימי מעט את החוסר בשינה, לעיתים קשה לנוח ביום מריבוי אורחים ומבקרים (השתדלי להמעיט ככל הניתן), השתמשי בכל עזרה הניתנת לך (אמא, חמות, אחות, חברה טובה, עוזרת בית) ודאגי שתתפני בשלב הזה בעיקר לטיפול בקטנה ושכל שאר מטלות הבית יבוצעו לא על ידך.
שיהיה בהצלחה!

gd121

New member
מבינה אותך..

לגמרי! יש לי בדיוק אותה בעיה. אני מבלה בלילה שעתיים פלוס על הנקה וניסיון להרדים אותה. היא יכולה לישון על הידיים בכיף אבל ברגע שמניחים אותה בעריסה מתחיל הבכי... זה מה שמביא אותי לפעמים לחשוב על לוותר על הנקה. אני ממש סובלת בלילות..אני משלימה שעות שינה ביום אבל זה מדכא להיות בשגרה כזו.
גם אני מחפשת פתרונות..

Hadas Dusa

New member
תגובה

הייתי כבר ממש ממש מתוסכלת ולא רציתי להפסיק להניק..הלכתי יום למחרת לדיקור סיני (אני קיבלתי ת'דיקור) והקטנה קיבלה עיסוי שמתמקד בין היתר בקיבה..
לא יודעת אם זה הגורם שעזר או עוד יום שחלף..
אבל מאז הצלחתי לשים אותה בעריסה והיא אוכלת כל 3 שעות :)
שדרוג ממש!!!

למעלה